Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Θα μπω στο δευτερο έτος της σχολης μου (διοικηση επχ) εχω ακομα άλλα 4. ετη  (σε αλλη πολη)

Έχω δεχτει παράλληλα πρόταση απο συγγενικό μου προσωπο να δουλεψω στην επιχειρηση του (αρκετα κερδοφόρα)  με καλο μισθό στο τομεα του μαρκετινγκ και του ηλεκτρονικου εμπρ. που τοσο μαρεσει. .

σκεφτηκα να αφησω τη σχολη της διοικησης επχ. , και να συνεχισω στο μητροπολιτικο κολεγιο στο τομεα του Marketing Management που μαρεσει , ετσι ωστε και να σπουδασω αυτο που θελω χωρις ανούσια μαθηματα (μέχρι και χημεια κανω..) ,παιρνοντας Bachelor πτυχιο σε λιγοτερο χρόνο και με ενα προγραμμα σπουδών που μου αρέσει ΚΑΙ να μην χάσω την ευκαιρία για την δουλειά η οποια θα μου δωσει απο νωρις εργασιακη εμπειρία στο τομέα μου και εναν καλο μισθο , και ενδεχωμένος αν ειμαι καλός, την βελτιωση της θεσεως μου στην εταιρία. 

επομενως έχω απο την μια την επιλογη του να συνεχισω στην διοικηση επχ. η οποια σχολή θα μου φαει ακομα τουλάχιστον 4-5 χρονια, αλλά θα πάρω πτυχιο απο "καλύτερο" πανεπιστημιο και με πιο ακαδημαικη δομη  (η σχολη ειναι 5ετης και έχει παμπολλα μαθηματα για πτυχιο ) , και απο την αλλη την επιλογη του κολεγιου σε αυτο που μαρεσει , δουλευοντας παραλληλα πανω σε αυτο που μαρεσει , στην πολη μου, με εναν καλο μισθο και σε εναν δικό μου ανθρωπο. 

ακουω απόψεις , ευχαριστω!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, acomaedo είπε

Πενταετές τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων με χημεία στα μαθήματα; Ποιο Τμήμα είναι;

ΔΕΑΠΤ πανεπιστημιου πατρών

Δημοσ.

Καταρχας, αυτη δεν ειναι Διοικηση Επιχειρησεων γενικα και δε λογιζεται ως τετοια..ειναι Διοικηση Επιχειρησεων σ εναν πολυ συγκεκριμενο τομεα..Ισως να κοιταζες να κανεις ενα 10% (οπως ειπε και ο απο πανω) για μια σχολη "ατοφιας" Διοικησης Επιχειρησεων και μετά κανε μεταπτυχιακο στο Marketing, αν συνεχισει να σ αρεσει σαν αντικειμενο.

Μετα, υπαρχει και η επιλογη του ΕΑΠ, που είναι δημοσιο πανεπιστημιο αλλά εχει διδακτρα (6000€ συνολικα για το πτυχιο), θα σε βολεψει ομως στη δουλεια γιατι ειναι εξ αποστασεως εκπαιδευση, δεν εχει δλδ καθημερινα μαθηματα με υποχρεωτικες παρουσιες.

Δε θα προτεινα με τιποτα να πας σε κολεγιο για bachelor..μονο ισως σαν τελευταια, αναγκαστικη επιλογη.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 3/10/2021 στις 10:21 ΜΜ, StayCool είπε

Δεν ειναι διοικησης επιχειρήσεων αυτη η σχολή, ειναι περισσότερο για βιομηχανική διοικηση στους τομείς περιβάλλοντος κ τροφίμων γι αυτο αλλωστε εχει και χημεία και αλλα σχετικά μαθήματα. Αν θες να εργάζεσαι ταυτόχρονα δες τη Διοικηση επιχειρήσεων του ΕΑΠ, δεν ειναι  δυσκολη σαν σχολή, ουτε και περιπατος, θελει να ασχοληθείς ειναι ομως αναγνωρισμένη πανεπιστημιακή σχολή με επαγγελματικά και ακαδημαικά δικαιώματα. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/10/2021 στις 10:21 ΜΜ, StayCool είπε

Πω, πω η σχολή των ονείρων μου. Αν μπορούσα να πάω το χρόνο πίσω, εκεί θα σπούδαζα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...