Androgews Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω την modo tomahawk max B450 άλλαξα από 2600 σε ryzen 5 5600X, αλλά εμένα ανάβει το λαμπάκι του Boot, κάνει 3 μπιπ μπιμ και δεν κάνει post. Τελευταίο bios περασμένο κανονικά. Καμία ιδέα? Να ενημερώσω ότι έχω κάνει πολλές δοκιμές με rams, διαγραφή και πέρασμα από την αρχή της bios, αφαίρεση των σκληρών δίσκων. Και άλλα. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από Androgews
Androgews Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 13 ώρες πριν, XristosQts είπε Κατέβασες την 7C02v3A; Την E7C02AMS. 3C3
XristosQts Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Androgews είπε Την E7C02AMS. 3C3 Τι είναι αυτό ρε φίλε?? Εδώ θα πας https://www.msi.com/Motherboard/support/B450-TOMAHAWK-MAX#down-bios και κατέβασε αυτό που είπε o duffyduck Spoiler Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από XristosQts 1
Devastor Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 17 hours ago, Androgews said: Έχω την modo tomahawk max B450 άλλαξα από 2600 σε ryzen 5 5600X, αλλά εμένα ανάβει το λαμπάκι της bios κάνει 3 μπιπ μπιμ και δεν κάνει post. Τελευταίο bios περασμένο κανονικά. Καμία ιδέα? Να ενημερώσω ότι έχω κάνει πολλές δοκιμές με rams, διαγραφή και πέρασμα από την αρχή της bios, αφαίρεση των σκληρών δίσκων. Και άλλα. Ποιο λαμπάκι της BIOS? Bios flashback προσπαθείς να κάνεις? Αμα ανάβει 3 φορές και μετά σταματάει απλά δεν βρίσκει το BIOS σε USB MSI® HOW TO use Flash BIOS Button - YouTube Απλά κάνεις format το USB, το βάζεις στην USB port που είναι κάτω απο το κουμπί του BIOS flashback το πατάς και περιμένεις. Μια χαρά δουλεύει
Androgews Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Devastor είπε Ποιο λαμπάκι της BIOS? Bios flashback προσπαθείς να κάνεις? Αμα ανάβει 3 φορές και μετά σταματάει απλά δεν βρίσκει το BIOS σε USB MSI® HOW TO use Flash BIOS Button - YouTube Απλά κάνεις format το USB, το βάζεις στην USB port που είναι κάτω απο το κουμπί του BIOS flashback το πατάς και περιμένεις. Μια χαρά δουλεύει Το λαμπάκι του Boot όχι bios δικό μου λάθος. 2 ώρες πριν, XristosQts είπε Τι είναι αυτό ρε φίλε?? Εδώ θα πας https://www.msi.com/Motherboard/support/B450-TOMAHAWK-MAX#down-bios και κατέβασε αυτό που είπε o duffyduck Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το έχω κάνει και αυτό φίλε. 2 ώρες πριν, XristosQts είπε Τι είναι αυτό ρε φίλε?? Εδώ θα πας https://www.msi.com/Motherboard/support/B450-TOMAHAWK-MAX#down-bios και κατέβασε αυτό που είπε o duffyduck Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Από εκεί κατεβάζω τις bios, έχω δοκιμάσει τις 3 τελευταίες.
Dark_Nightfall Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 To num lock αναβοσβήνει όταν το πατάς ,φαντάζομαι δοκιμές κάνεις με την κάρτα γραφικών πάνω.
Androgews Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε To num lock αναβοσβήνει όταν το πατάς ,φαντάζομαι δοκιμές κάνεις με την κάρτα γραφικών πάνω. Φυσικά.
Dark_Nightfall Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Androgews είπε Φυσικά. Αν αναβοσβήνει το Num Lock έχει κάνει post κανονικά
Androgews Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο και με επικοινωνία με την msi βγήκε το συμπέρασμα ότι κάτι στοναρι την mobo. Για αυτό και εγώ προχώρησα στην αγορά μιας asus b450f Gaming η οποία διάβασε τον cpu με την μια. 1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε Αν αναβοσβήνει το Num Lock έχει κάνει post κανονικά Δεν έφτανε καν στο num, δεν έκανε post. Το θέμα μπορεί να κλείσει από εμένα. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή όλων.
Dark_Nightfall Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Androgews είπε Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο και με επικοινωνία με την msi βγήκε το συμπέρασμα ότι κάτι στοναρι την mobo. Για αυτό και εγώ προχώρησα στην αγορά μιας asus b450f Gaming η οποία διάβασε τον cpu με την μια. Δεν έφτανε καν στο num, δεν έκανε post. Α το ¨φυσικά¨ πήγαινε για την κάρτα γραφικών ok , αν δεν άναβε το num lock δεν κάνει post , μερικές b450 ακόμα και bios update έχουν θέματα με 5000 series.
Androgews Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Στις 8/10/2021 στις 7:50 ΜΜ, Dark_Nightfall είπε Α το ¨φυσικά¨ πήγαινε για την κάρτα γραφικών ok , αν δεν άναβε το num lock δεν κάνει post , μερικές b450 ακόμα και bios update έχουν θέματα με 5000 series. Συγνώμη έγραψα λάθος, την Asus b550-f gaming πήρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα