Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την modo tomahawk max B450 άλλαξα από 2600 σε ryzen 5 5600X, αλλά εμένα ανάβει το λαμπάκι του Boot, κάνει 3 μπιπ μπιμ και δεν κάνει post. Τελευταίο bios περασμένο κανονικά. Καμία ιδέα? Να ενημερώσω ότι έχω κάνει πολλές δοκιμές με rams, διαγραφή και πέρασμα από την αρχή της bios, αφαίρεση των σκληρών δίσκων. Και άλλα. 

Επεξ/σία από Androgews
Δημοσ.
17 hours ago, Androgews said:

Έχω την modo tomahawk max B450 άλλαξα από 2600 σε ryzen 5 5600X, αλλά εμένα ανάβει το λαμπάκι της bios κάνει 3 μπιπ μπιμ και δεν κάνει post. Τελευταίο bios περασμένο κανονικά. Καμία ιδέα? Να ενημερώσω ότι έχω κάνει πολλές δοκιμές με rams, διαγραφή και πέρασμα από την αρχή της bios, αφαίρεση των σκληρών δίσκων. Και άλλα. 

Ποιο λαμπάκι της BIOS? Bios flashback προσπαθείς να κάνεις? Αμα ανάβει 3 φορές και μετά σταματάει απλά δεν βρίσκει το BIOS σε USB 
MSI® HOW TO use Flash BIOS Button - YouTube

Απλά κάνεις format το USB, το βάζεις στην USB port που είναι κάτω απο το κουμπί του BIOS flashback το πατάς και περιμένεις. Μια χαρά δουλεύει 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Devastor είπε

Ποιο λαμπάκι της BIOS? Bios flashback προσπαθείς να κάνεις? Αμα ανάβει 3 φορές και μετά σταματάει απλά δεν βρίσκει το BIOS σε USB 
MSI® HOW TO use Flash BIOS Button - YouTube

Απλά κάνεις format το USB, το βάζεις στην USB port που είναι κάτω απο το κουμπί του BIOS flashback το πατάς και περιμένεις. Μια χαρά δουλεύει 

Το λαμπάκι του Boot όχι  bios δικό μου λάθος. 

2 ώρες πριν, XristosQts είπε

Τι είναι αυτό ρε φίλε?? Εδώ θα πας https://www.msi.com/Motherboard/support/B450-TOMAHAWK-MAX#down-bios 

και κατέβασε αυτό που είπε o duffyduck

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

925483271_.png.175e9f403aa353f2fa561170e56c683e.png

Το έχω κάνει και αυτό φίλε. 

2 ώρες πριν, XristosQts είπε

Τι είναι αυτό ρε φίλε?? Εδώ θα πας https://www.msi.com/Motherboard/support/B450-TOMAHAWK-MAX#down-bios 

και κατέβασε αυτό που είπε o duffyduck

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

925483271_.png.175e9f403aa353f2fa561170e56c683e.png

Από εκεί κατεβάζω τις bios, έχω δοκιμάσει τις 3 τελευταίες.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

To num lock αναβοσβήνει όταν το πατάς ,φαντάζομαι δοκιμές κάνεις με την κάρτα γραφικών πάνω.

Φυσικά. 

Δημοσ.

Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο και με επικοινωνία με την msi βγήκε το συμπέρασμα ότι κάτι στοναρι την mobo. Για αυτό και εγώ προχώρησα στην αγορά μιας asus b450f Gaming η οποία διάβασε τον cpu με την μια. 

1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε

Αν αναβοσβήνει το Num Lock έχει κάνει post κανονικά 

Δεν έφτανε καν στο num, δεν έκανε post. 

Το θέμα μπορεί να κλείσει από εμένα. Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή όλων. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Androgews είπε

Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο και με επικοινωνία με την msi βγήκε το συμπέρασμα ότι κάτι στοναρι την mobo. Για αυτό και εγώ προχώρησα στην αγορά μιας asus b450f Gaming η οποία διάβασε τον cpu με την μια. 

Δεν έφτανε καν στο num, δεν έκανε post. 

Α το ¨φυσικά¨ πήγαινε για την κάρτα γραφικών ok , αν δεν άναβε το num lock δεν κάνει post , μερικές b450 ακόμα και bios update έχουν θέματα με 5000 series.

Δημοσ.
Στις 8/10/2021 στις 7:50 ΜΜ, Dark_Nightfall είπε

Α το ¨φυσικά¨ πήγαινε για την κάρτα γραφικών ok , αν δεν άναβε το num lock δεν κάνει post , μερικές b450 ακόμα και bios update έχουν θέματα με 5000 series.

Συγνώμη έγραψα λάθος, την Asus b550-f gaming πήρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...