Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

Υπάρχει άλλο που έχουν κινηθεί νομικά. Σωστα θυμάσαι..

αν το βρεις σε άσχετη φάση κάνε ένα tag :)

• Like 2
Δημοσ.
Στις 3/10/2021 στις 6:49 ΜΜ, Marinosqq είπε

Καλησπερα εχω παρει ενα αουρις του 2010 αντιμετοπιζω τογνωστο θεμα με τα λαδια καει περιπου 1 λιτρο 1000χλμ υπαρχει καποια λυση η εχεται παει σε καποιο συνεργειο που μπορει να μαςβοηθησει  ευχαριστω

Δοκίμασε τα κόκκινα Valvoline Max Life 10w40 για τα οποία ακούγονται καλά λόγια για μείωση κατανάλωσης σημαντική σε αυτοκίνητα που καίνε λάδια. Όχι ότι θα λυθεί το θέμα σου αλλά ίσως περιοριστεί (άλλο 1 λίτρο άλλο πχ 500 ml). 

Για επισκευή μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις αν αξίζει (η καρότσα είναι σε καλή κατάσταση; πόσο το πήρες; κτλ).

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Ποτέ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, δλδ ότι ξαναχαλούσε εντός εγγύησης, ίσα ίσα που με την επισκευή διόρθωναν την αιτία που προκαλούσε τη ζημιά ώστε να μην το ξαναπάθει ποτέ.

Επίσης καμία σχέση με "ημερομηνία λήξης" όπως αναφέρεις, κάποια έβγαλαν το πρόβλημα μέσα σε μερικούς μήνες, ενώ άλλα έχουν κλείσει δεκαετία χωρίς να βγάλει τίποτα.

Αν μιλας για το DSG (το 7αρι) αλλα εχω διαβασει εγω.Το mechatronic ποτε δεν επισκευαστηκε ουσιαστικα και το αλλαζεις οποτε χαλαει.Επισης εχει τα διαφορα τερτιπια που μπορουν να σου δωσουν στο χερι το κιβωτιο ανα πασα στιγμη ( @tsofras) και ετρωγε και τους δισκους αρκετα γρηγορα.Ειχα διαβασει περιπτωσεις που ανθρωπος ειχε αλλαξει 3 mechatronic και 2 φορες δισκους συμπλεκτη σε 80000χλμ...Μιλαμε για κανα 5000 κοστος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakinen είπε

Δοκίμασε τα κόκκινα Valvoline Max Life 10w40

Εκτός του ότι ο κατασκευαστής για το συγκεκριμένο μοτέρ προτείνει 0w20 , πιο χοντρό λάδι μάλλον θα χειροτερέψει την κατάσταση καθώς η κατανάλωση λαδιού στο συγκεκριμένο μοτέρ δεν οφείλεται  σε υπερβολική φθορά αλλά σε λάθος εργοστασιακό σχεδιασμό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dantε είπε

Αν μιλας για το DSG (το 7αρι) αλλα εχω διαβασει εγω.Το mechatronic ποτε δεν επισκευαστηκε ουσιαστικα και το αλλαζεις οποτε χαλαει.Επισης εχει τα διαφορα τερτιπια που μπορουν να σου δωσουν στο χερι το κιβωτιο ανα πασα στιγμη ( @tsofras) και ετρωγε και τους δισκους αρκετα γρηγορα.Ειχα διαβασει περιπτωσεις που ανθρωπος ειχε αλλαξει 3 mechatronic και 2 φορες δισκους συμπλεκτη σε 80000χλμ...Μιλαμε για κανα 5000 κοστος.

Καμία σχέση, στο πρόβλημα του αυτοκίνητου του θέματος αναφερόμουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...