Marinosqq Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Καλησπερα εχω παρει ενα αουρις του 2010 αντιμετοπιζω τογνωστο θεμα με τα λαδια καει περιπου 1 λιτρο 1000χλμ υπαρχει καποια λυση η εχεται παει σε καποιο συνεργειο που μπορει να μαςβοηθησει ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Οι λαδιερες της τουοτα😂 διάβασε εδω πας για κινητήρα.
Ribopaido Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Υπαρχει μια λύση , με το xado να φυγει η καρβουνίλα απο ελατηρία των εμβόλων. Για δες το
Dark_Nightfall Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, Marinosqq είπε Καλησπερα εχω παρει ενα αουρις του 2010 αντιμετοπιζω τογνωστο θεμα με τα λαδια καει περιπου 1 λιτρο 1000χλμ υπαρχει καποια λυση η εχεται παει σε καποιο συνεργειο που μπορει να μαςβοηθησει ευχαριστω https://forum.4troxoi.gr/topic/90795/node-90795
Marinosqq Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 19 ώρες πριν, Ribopaido είπε Υπαρχει μια λύση , με το xado να φυγει η καρβουνίλα απο ελατηρία των εμβόλων. Για δες το Ευχαριστώ πολύ. Πως γίνεται αυτό; Σε κάποιο συνεργείο να ρωτήσω;
PLACEBO_89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Στις 3/10/2021 στις 6:49 ΜΜ, Marinosqq είπε Καλησπερα εχω παρει ενα αουρις του 2010 αντιμετοπιζω τογνωστο θεμα με τα λαδια καει περιπου 1 λιτρο 1000χλμ υπαρχει καποια λυση η εχεται παει σε καποιο συνεργειο που μπορει να μαςβοηθησει ευχαριστω Οχι οτι φταις εσυ αλλα αν εβαζες 5w30 και τα αλλαζες νωρις δηλαδη οχι πανω απο τα 6000χλμ σιγορα δεν θα ειχες τοσο μεγαλη καταναλωση.. Μπορει να εκαιγε και ελαχιστα!
korakios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Μου κάνει εντύπωση που δεν έγινε κίνηση νομικά κατα της αντιπροσωπείας εδώ πάντως
paylidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 18 λεπτά πριν, korakios είπε Μου κάνει εντύπωση που δεν έγινε κίνηση νομικά κατα της αντιπροσωπείας εδώ πάντως γιατι εγινε για τα VAG ?
korakios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, paylidis είπε γιατι εγινε για τα VAG ? για το DSG λες ? Νόμιζα οτι κάνανε μήνυση τελικά και συγκεκριμένα οι ταξιτζήδες στη Skoda , ακόμα ????
Joshua21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, korakios είπε Μου κάνει εντύπωση που δεν έγινε κίνηση νομικά κατα της αντιπροσωπείας εδώ πάντως Γιατί να γίνει κάτι τέτοιο? Σε όσα έβγαλαν το πρόβλημα εντός εγγυήσεως έγινε επισκευή χωρίς χρέωση.
korakios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Γιατί να γίνει κάτι τέτοιο? Σε όσα έβγαλαν το πρόβλημα εντός εγγυήσεως έγινε επισκευή χωρίς χρέωση. ναι , αλλά ξαναχαλούσε (εντός εγγύησης) και τους χρέωναν κανονικά . Επίσης είναι κατασκευαστικό λάθος - αστοχία υλικού με ημερομηνία λήξης
Joshua21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, korakios είπε ναι , αλλά ξαναχαλούσε (εντός εγγύησης) και τους χρέωναν κανονικά . Επίσης είναι κατασκευαστικό λάθος - αστοχία υλικού με ημερομηνία λήξης Ποτέ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, δλδ ότι ξαναχαλούσε εντός εγγύησης, ίσα ίσα που με την επισκευή διόρθωναν την αιτία που προκαλούσε τη ζημιά ώστε να μην το ξαναπάθει ποτέ. Επίσης καμία σχέση με "ημερομηνία λήξης" όπως αναφέρεις, κάποια έβγαλαν το πρόβλημα μέσα σε μερικούς μήνες, ενώ άλλα έχουν κλείσει δεκαετία χωρίς να βγάλει τίποτα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από Joshua21
paylidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 57 λεπτά πριν, korakios είπε για το DSG λες ? Νόμιζα οτι κάνανε μήνυση τελικά και συγκεκριμένα οι ταξιτζήδες στη Skoda , ακόμα ???? Όχι μόνο… για τα παλιά FSI/tsi που καίγανε Λαδια αβερτα…
korakios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 25 λεπτά πριν, paylidis είπε Όχι μόνο… για τα παλιά FSI/tsi που καίγανε Λαδια αβερτα… αυτό απλά το έχω ακουστά , δεν έτυχε να διαβάσω ο ίδιος κάτι , πάντως κοίταξα και το group , ακόμα μήνυση δεν έχουν κάνει ή είναι το ίδιο group ή είχα πετύχει και άλλο συγκεκριμένα για ταξί αλλά δεν το βρίσκω
paylidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε αυτό απλά το έχω ακουστά , δεν έτυχε να διαβάσω ο ίδιος κάτι , πάντως κοίταξα και το group , ακόμα μήνυση δεν έχουν κάνει ή είναι το ίδιο group ή είχα πετύχει και άλλο συγκεκριμένα για ταξί αλλά δεν το βρίσκω Υπάρχει άλλο που έχουν κινηθεί νομικά. Σωστα θυμάσαι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα