Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω παρει ενα αουρις του 2010 αντιμετοπιζω τογνωστο θεμα με τα λαδια καει περιπου 1 λιτρο 1000χλμ υπαρχει καποια λυση η εχεται παει σε καποιο συνεργειο που μπορει να μαςβοηθησει  ευχαριστω

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Marinosqq είπε

Καλησπερα εχω παρει ενα αουρις του 2010 αντιμετοπιζω τογνωστο θεμα με τα λαδια καει περιπου 1 λιτρο 1000χλμ υπαρχει καποια λυση η εχεται παει σε καποιο συνεργειο που μπορει να μαςβοηθησει  ευχαριστω

https://forum.4troxoi.gr/topic/90795/node-90795

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Ribopaido είπε

Υπαρχει μια λύση , με το xado να φυγει η καρβουνίλα απο ελατηρία των εμβόλων.  Για δες το

Ευχαριστώ πολύ. 

Πως γίνεται αυτό; Σε κάποιο συνεργείο να ρωτήσω; 

Δημοσ.
Στις 3/10/2021 στις 6:49 ΜΜ, Marinosqq είπε

Οχι οτι φταις εσυ αλλα αν εβαζες 5w30 και τα αλλαζες νωρις δηλαδη οχι πανω απο τα 6000χλμ σιγορα δεν θα ειχες τοσο μεγαλη καταναλωση.. Μπορει να εκαιγε και ελαχιστα!

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, korakios είπε

Μου κάνει εντύπωση που δεν έγινε κίνηση νομικά κατα της αντιπροσωπείας εδώ πάντως

γιατι εγινε για τα VAG ?

:P 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

γιατι εγινε για τα VAG ?

:P 

για το DSG λες ? Νόμιζα οτι κάνανε μήνυση τελικά και συγκεκριμένα οι ταξιτζήδες στη Skoda , ακόμα ????

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

Μου κάνει εντύπωση που δεν έγινε κίνηση νομικά κατα της αντιπροσωπείας εδώ πάντως

Γιατί να γίνει κάτι τέτοιο? Σε όσα έβγαλαν το πρόβλημα εντός εγγυήσεως έγινε επισκευή χωρίς χρέωση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Γιατί να γίνει κάτι τέτοιο? Σε όσα έβγαλαν το πρόβλημα εντός εγγυήσεως έγινε επισκευή χωρίς χρέωση.

ναι , αλλά ξαναχαλούσε (εντός εγγύησης) και τους χρέωναν κανονικά . Επίσης είναι κατασκευαστικό λάθος - αστοχία υλικού με ημερομηνία λήξης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι , αλλά ξαναχαλούσε (εντός εγγύησης) και τους χρέωναν κανονικά . Επίσης είναι κατασκευαστικό λάθος - αστοχία υλικού με ημερομηνία λήξης

Ποτέ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, δλδ ότι ξαναχαλούσε εντός εγγύησης, ίσα ίσα που με την επισκευή διόρθωναν την αιτία που προκαλούσε τη ζημιά ώστε να μην το ξαναπάθει ποτέ.

Επίσης καμία σχέση με "ημερομηνία λήξης" όπως αναφέρεις, κάποια έβγαλαν το πρόβλημα μέσα σε μερικούς μήνες, ενώ άλλα έχουν κλείσει δεκαετία χωρίς να βγάλει τίποτα.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, korakios είπε

για το DSG λες ? Νόμιζα οτι κάνανε μήνυση τελικά και συγκεκριμένα οι ταξιτζήδες στη Skoda , ακόμα ????

Όχι μόνο… για τα παλιά FSI/tsi που καίγανε Λαδια αβερτα…

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, paylidis είπε

Όχι μόνο… για τα παλιά FSI/tsi που καίγανε Λαδια αβερτα…

αυτό απλά το έχω ακουστά  , δεν έτυχε να διαβάσω ο ίδιος κάτι , πάντως κοίταξα και το group , ακόμα μήνυση δεν έχουν κάνει

ή είναι το ίδιο group ή είχα πετύχει και άλλο συγκεκριμένα για ταξί αλλά δεν το βρίσκω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

αυτό απλά το έχω ακουστά  , δεν έτυχε να διαβάσω ο ίδιος κάτι , πάντως κοίταξα και το group , ακόμα μήνυση δεν έχουν κάνει

ή είναι το ίδιο group ή είχα πετύχει και άλλο συγκεκριμένα για ταξί αλλά δεν το βρίσκω

Υπάρχει άλλο που έχουν κινηθεί νομικά. Σωστα θυμάσαι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...