Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, marios02 είπε

μερικοι τα βαζουν σε ανταλλακτηρια για stacking. Δεν λέω ότι ειναι ασφαλές αυτό που κανουν αλλά τα αφήνουν επί σκοπού εκεί.

Κατανοητό, απλά, από ένα σημείο και μετά ρυθμίζεις το λόγο ρίσκο/όφελος. Ανάλογα το ποσό, ίσως καλύτερα να τα κάνεις staking σε ένα software wallet με λίγο χαμηλότερο return, αλλά να είσαι πιο ασφαλής. Π.χ ποτέ δε θα προτιμούσα το staking ADA στη Binance αντί για το Daedalus.

Επεξ/σία από MikeKata
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

Ψάξε λίγο και θα δεις τις τελευταίες 30-45 μέρες (δεν κρατάω και σημειώσεις) έχουν γίνει 3 χακς μαζί με αυτό. Υπάρχουν σχετικά posts εδω.

ΥΓ: 1) αυτό με τα 610κκ, 2) με 97κκ 3) αυτό, πατήστε πάνω στο tag "cryptocurrency" θα σας βγάλει τα σχετικά posts

Δεν θα ψαξω κατι. Ειπες οτι καθε βδομαδα χακαρονται ανταλλακτηρια. Περιμενω να το τεκμηριωσεις εσυ που το ισχυριστηκες.

Διοτι ως τωρα, το μονο που συμβαινει καθε εβδομαδα, ειναι να λες ψεματα σχετικα με αυτο το χωρο.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

ΥΓ: 1) αυτό με τα 610κκ, 2) με 97κκ 3) αυτό, πατήστε πάνω στο tag "cryptocurrency" θα σας βγάλει τα σχετικά posts

Για να γελάσουμε, να δεις πώς η φράση "με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω" κολλάει εδώ.

Σημερινή ημερομηνία 3 Οκτωβρίου

1. 26 Αυγούστου μετά από white hacking ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ΟΛΑ

2. 22 Αυγούστου.

"Κάθε βδομάδα"

Για να δούμε πότε ήταν το προηγούμενο (με βάση τα δικά σου metrics). 1 Δεκεμβρίου 2019

Κοινώς; 4 σε σχεδόν 2 χρόνια. Και εκ των οποίων τα 3/4 αναπληρώθηκαν ή επεστράφησαν. Τώρα σειρά σου. Για δείξε μας πόσα hacking τραπεζών συνέβησαν τον ίδιο καιρό και σε πόσες περιπτώσεις, τα "ασφαλισμένα" σου λεφτά επεστράφησαν.

Θα ξαναρωτήσω. Δε βαριέσαι;

Επεξ/σία από MikeKata
  • Thanks 1
Δημοσ.

248,464,339.64 € Καλή μπάζα, άλλωστε όσοι έχουν bitcoins είναι απο παράνομες δραστηριότητες (ναρκωτικά, κλέψιμο εφορίας, trafficking, κτλ.)

Έτσι είναι σε αυτή τη ζωή παίρνεις ότι δίνεις ;)

Ένας μεροκαματιάρης δεν ασχολείται με αυτά άλλωστε.

• Confused 6
  • Sad 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, neo80 είπε

248,464,339.64 € Καλή μπάζα, άλλωστε όσοι έχουν bitcoins είναι απο παράνομες δραστηριότητες (ναρκωτικά, κλέψιμο εφορίας, trafficking, κτλ.)

Ένας μεροκαματιάρης δεν ασχολείται με αυτά άλλωστε.

Καποιος μαλλον δεν αγορασε Btc στα 50 ευρω και τον καιει τωρα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Καποιος μαλλον δεν αγορασε Btc στα 50 ευρω και τον καιει τωρα.

Ο παίζων χάνει και ο πίνων μεθά. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, busellatos είπε

Ελεύθερο κρυπτονομισμα χωρίς τον κίνδυνο να στο πάρει η κακη τράπεζα.   Η τράπεζα είναι κακή στην συγκεκριμένη πρόταση ,οι άνθρωποι που δουλεύουν για την τράπεζα είναι καλοί.    Έκαναν φτερά 🤗 🦆

Ποια ειναι η κακη τραπεζα; που δουλευουν οι καλοι;  Τον ασχημο ξεχασες και εδεσε το γλυκο

Δημοσ.

έχω χάσει χρήματα από κανονική τράπεζα και από Crypto τράπεζα ..
Η Crypto  τράπεζα μου έδωσε πίσω τα χρήματά μου. η κανονική τράπεζα δεν ..... 

2 ώρες πριν, neo80 είπε

Ένας δεν ασχολείται με αυτά άλλωστε.

(για αυτο θα παραμεινει μεροκαματιάρης.) και οχι αδερφε ουτε ναρκωτικα πουλαω ουτε τπτ. Παψτε πια  όσοι δεν μπορειτε να ασχοληθείτε 

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν ζωηρεψει πολυ οι χάκερ το τελευταίο καιρό η μου φαινεται εμένα ?… δε μιλάω μονο για κλοπές κρυπτο,φυσικά.…

.

Δημοσ.

Περα απο την καθυστερηση 10 ημερων για ενα "νεο" το οποιο πολλες αναφορες λενε οτι δεν εγινε κατι τετοιο τα πραγματα ειναι απλα. Ledgeraki εαν μιλαμε για μεγαλες επενδυσεις και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Δεν φταει κανενα ανταλλακτηριο εαν καποιος χρηστης εχει για κωδικο την λεξη password, χρησιμοποιει το γνωστο του email και δεν εχει ενεργοποιημενα ολα τα σταδια ασφαλειας.

• Like 1
Δημοσ.

Αν μπορείτε να αποφεύγετε την χρήση SMS για MFA, κάντε το. Δεν καταλαβαίνω γιατί το επιτρέπουν ακόμη, δε θα πρεπε. 

Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης επίθεσης, αλλά γενικά τα SMS είναι ότι λιγότερο ασφαλές.

Όπου προσφέρεται μόνο Hardware MFA με 2 keys, το ένα θαψτε το.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, MikeKata είπε

Για να γελάσουμε, να δεις πώς η φράση "με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω" κολλάει εδώ.

Σημερινή ημερομηνία 3 Οκτωβρίου

1. 26 Αυγούστου μετά από white hacking ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ΟΛΑ

2. 22 Αυγούστου.

"Κάθε βδομάδα"

Για να δούμε πότε ήταν το προηγούμενο (με βάση τα δικά σου metrics). 1 Δεκεμβρίου 2019

Κοινώς; 4 σε σχεδόν 2 χρόνια. Και εκ των οποίων τα 3/4 αναπληρώθηκαν ή επεστράφησαν. Τώρα σειρά σου. Για δείξε μας πόσα hacking τραπεζών συνέβησαν τον ίδιο καιρό και σε πόσες περιπτώσεις, τα "ασφαλισμένα" σου λεφτά επεστράφησαν.

Θα ξαναρωτήσω. Δε βαριέσαι;

Με το συμπάθιο μια μικρή ερώτηση, υπάρχει το ενδεχόμενο αν ένα ανταλλακτήριο δεν επιστρέψει τα κλεμμένα να εξαφανιστεί λόγω έλλειψης αξιοπιστίας; Ενώ οι τράπεζες χέστηκαν γιατί έχουν την εξουσία να κινούνται έτσι;

Δημοσ.

Off-topic

Spoiler

Ειλικρινά με τους φυσικούς πόρους του πλανήτη να συρρικνώνονται κάθε μέρα και οι άνθρωποι καταναλώνουν 80 terawatt ετησίως για παράγωγη "αέρα", βέβαια το ίδιο ισχύει με την κλασική οικονομία αλλά τουλάχιστον εκεί παράγεις κάτι ή προσφέρεις κάποια υπηρεσία χρησιμοποιώντας ενέργεια για να πάρεις το παραδάκι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...