sonikk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Παιδια την πολυτιμη βοηθεια σας παρακαλω.Εχω ενα laptop που μονο απο safe mode μπορω να μπω.Οταν μπαινει κανονικα και δεν μπαινω απο safe mode οτι και να πατησω στην επιφανεια εργασιας η να ανοιξω καποιο φακελο η εναν browser δεν ανοιγει τιποτα και κολλαει.Ουτε τερματισμο λειτουργιας πχ δεν μπορω να κανω απο εκει.Παρακαλω πειτε μου τι μπορω να κανω.Δεν θελω να κανω format γιατι εχω ενα προβλημα υγειας απο ατυχημα αυτο το διαστημα και ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος γιατι κανω θεραπειες δυο φορες την μερα και τρεχω σε γιατρους. Σας ευχαριστω πολυ!
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Όταν μπαίνει σε κανονική λειτουργία τα δείχνει κανονικά ή έχει κάποια παραμόρφωση η οθόνη π.χ. μεγαλύτερο μέγεθος φακέλων ή άλλα χρώματα;
sonikk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 23 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Όταν μπαίνει σε κανονική λειτουργία τα δείχνει κανονικά ή έχει κάποια παραμόρφωση η οθόνη π.χ. μεγαλύτερο μέγεθος φακέλων ή άλλα χρώματα; Ειναι ολα κανονικα οταν μπαινω σε κανονικη λειτουργια,απλα οτι και να πατησω κολλαει.Τι να κανω;Σε ευχαριστω που απαντησες. 1
GATE123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Όταν μπαίνει σε κανονική λειτουργία τα δείχνει κανονικά ή έχει κάποια παραμόρφωση η οθόνη π.χ. μεγαλύτερο μέγεθος φακέλων ή άλλα χρώματα; Εγώ το είχα αυτό το θέμα και λύθηκε με format. 8 ώρες πριν, sonikk είπε Παιδια την πολυτιμη βοηθεια σας παρακαλω.Εχω ενα laptop που μονο απο safe mode μπορω να μπω.Οταν μπαινει κανονικα και δεν μπαινω απο safe mode οτι και να πατησω στην επιφανεια εργασιας η να ανοιξω καποιο φακελο η εναν browser δεν ανοιγει τιποτα και κολλαει.Ουτε τερματισμο λειτουργιας πχ δεν μπορω να κανω απο εκει.Παρακαλω πειτε μου τι μπορω να κανω.Δεν θελω να κανω format γιατι εχω ενα προβλημα υγειας απο ατυχημα αυτο το διαστημα και ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος γιατι κανω θεραπειες δυο φορες την μερα και τρεχω σε γιατρους. Σας ευχαριστω πολυ! Μήπως τελευταία εχεις εγκαταστησει κατι προσφατα? Αν ναι μπες απο safe mode και καντο απεγκατασταση. Ενδέχεται προφανως να δημιουργησε καποιο σφαλμα. Επίσης μπορεις να πας στο εικονιδιο της αναζητησης των windows και να πληκτρολογησεις msconfig μετα κλικ στο "παραμετροι συστηματος".Πας μετα στο "εκκινηση υπολογιστη",αποεπιλεγεις την "Ασφαλη εκκινηση",πατας ΟΚ και δες. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από GATE123
sonikk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 14 λεπτά πριν, GATE123 είπε Εγώ το είχα αυτό το θέμα και λύθηκε με format. Μήπως τελευταία εχεις εγκαταστησει κατι προσφατα? Αν ναι μπες απο safe mode και καντο απεγκατασταση. Ενδέχεται προφανως να δημιουργησε καποιο σφαλμα. Επίσης μπορεις να πας στο εικονιδιο της αναζητησης των windows και να πληκτρολογησεις msconfig μετα κλικ στο "παραμετροι συστηματος".Πας μετα στο "εκκινηση υπολογιστη",αποεπιλεγεις την "Ασφαλη εκκινηση",πατας ΟΚ και δες. Οχι δεν εχω κανει καμια εγκατασταση τελευταια. Αν αποεπιλεξω την ασφαλη εκκινηση τι σημαινει αυτο ακριβως; Δεν θα μπαινω απο safe mode; Σε ευχαριστω και παλι.
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 O δίσκος σε τι κατάσταση βρίσκεται; Αν μπείτε ασφαλή λειτουργία=>κατεβάζετε το HDSentinel=>αποσυμπιέζετε το αρχείο=>τρέχετε το 62ο αρχείο. Αν βγάλει υγεία κάτω από 100% βγάλτε μια εικόνα να δούμε τι γίνεται.
Kthulhou Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 δυστυχώς για format k επανεγκατάσταση. Αφού σε safe mode δεν κολλάει , σημαίνει σίγουρα software θέμα πιο γρήγορα θα γίνει επανεγκατάσταση παρά troubleshooting 17 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε O δίσκος σε τι κατάσταση βρίσκεται; Αν μπείτε ασφαλή λειτουργία=>κατεβάζετε το HDSentinel=>αποσυμπιέζετε το αρχείο=>τρέχετε το 62ο αρχείο. Αν βγάλει υγεία κάτω από 100% βγάλτε μια εικόνα να δούμε τι γίνεται. αν ο δίσκος ήταν off, θα είχε το πρόβλημα κ στο safe mode.
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 48 λεπτά πριν, Kthulhou είπε αν ο δίσκος ήταν off, θα είχε το πρόβλημα κ στο safe mode. Από προσωπική σας εμπειρία;
sonikk Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Υπαρχει καποιος τεχνικος που να ξερετε και να μπορουσε να το δει αλλα να ειμαι και εγω παρον να βλεπω τι κανει;Απλα δεν θελω να το παω σε τεχνικους τυπου πλαισιο,public κτλ γιατι μια φορα που το πηγα οταν το πηρα ειχα χασει πολυτιμα αρχεια που ανετα θα μπορουσαν να σωθουν.Ειχα κανει back up αλλα οχι σε ολα βεβαια.Πιστευω σε τετοια μαγαζια δεν ασχολουνται πολυ διεξοδικα λογω φορτου εργασιας.
Invader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Start-->Run-->Cmd και chkdsk /f.Θα ζητήσει να κάνει έλεγχο στο δίσκο μετά από restart.Αν περάσει τον έλεγχο από Cmd πάλι sfc /scannow , αυτό τρέχτο σαν administrator.Γίνονται και από safe mode τα παραπανω.
GATE123 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, sonikk είπε Οχι δεν εχω κανει καμια εγκατασταση τελευταια. Αν αποεπιλεξω την ασφαλη εκκινηση τι σημαινει αυτο ακριβως; Δεν θα μπαινω απο safe mode; Σε ευχαριστω και παλι. Θα βγει από το safe mode
Kthulhou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 18 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε 19 ώρες πριν, Kthulhou είπε αν ο δίσκος ήταν off, θα είχε το πρόβλημα κ στο safe mode. Από προσωπική σας εμπειρία; to safe mode φορτώνει μόνο τους απολύτως απαραίτητους drivers, γι αυτό κ δεν έχεις δίκτυο (εκτός αν μπεις σε safe mode +lan), δεν έχεις drivers γραφικών κ η ανάλυση είναι μικρή (=> μεγάλα εικονίδια κλπ) κ.ο.κ. Δεν διορθώνει hardware προβλήματα, οπότε αν ο δίσκος είναι προβληματικός, θα εμφανιστεί το πρόβλημα και στην ασφαλή λειτουργία
Τέρης Α. Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μπορεί το πρόβλημα να το κάνει και κάποια από τις εφαρμογές ή τις υπηρεσίες που τρέχουν με την εκκίνηση του λειτουργικού (υποθέτω). 1
Kthulhou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Μπορεί το πρόβλημα να το κάνει και κάποια από τις εφαρμογές ή τις υπηρεσίες που τρέχουν με την εκκίνηση του λειτουργικού (υποθέτω). Σωστά, οι οποίες με το safe mode δεν ξεκινάνε, γι αυτό αν με το safe mode δεν κολλάει το σύστημα, οδηγούμαστε σε συμπέρασμα πως 99% είναι software πρόβλημα. 1
CsIns Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μπες σε ασφαλή λειτουργία. πήγαινε στην διαχείριση συσκευών και στους προσαρμογείς οθόνης κάνε στην κάρτα σου δεξί κλικ και απενεργοποίηση. Μετά μπες κανονικά και αν δουλεύει κανονικά, κάνεις uninstall τον driver και βάζεις άλλον. Αν ξανακάνει τα ίδια, format μπας και αλλιώς ωχ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα