intruder99 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, πριν από τρεις μήνες αγόρασα το Realme 7 Pro μεταχειρισμένο από το Amazon. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μόλις είδα όμως ότι από την Δευτέρα 11/10 η OnePlus θα έχει 50% έκπτωση στο Nord CE 5G, του οποίου η έκδοση 6/128 αυτή την στιγμή κοστίζει 309€. Πιστεύετε ότι αποτελεί αναβάθμιση ή να μείνω με το ήδη υπάρχον; Με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα. Το ρωτάω από τώρα γιατί υποθέτω πως στην τιμή αυτή θα εξαντληθεί πολύ γρήγορα. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από intruder99
GATE123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα κάτσε στα αυγά σου.
lon-zet Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, intruder99 είπε Καλησπέρα, πριν από τρεις μήνες αγόρασα το Realme 7 Pro μεταχειρισμένο από το Amazon. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μόλις είδα όμως ότι από την Δευτέρα 11/10 η OnePlus θα έχει 50% έκπτωση στο Nord CE 5G, του οποίου η έκδοση 6/128 αυτή την στιγμή κοστίζει 309€. Πιστεύετε ότι αποτελεί αναβάθμιση ή να μείνω με το ήδη υπάρχον; Με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα. Το ρωτάω από τώρα γιατί υποθέτω πως στην τιμή αυτή θα εξαντληθεί πολύ γρήγορα. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο η προσφορά θα είναι πραγματικά εκπληκτική! Μπορείς να αφήσεις ένα link με το άρθρο?
intruder99 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, lon-zet είπε Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο η προσφορά θα είναι πραγματικά εκπληκτική! Μπορείς να αφήσεις ένα link με το άρθρο? Εδώ αν κατεβείς προς τα κάτω γράφει App Exclusive Flash Sale. 30% έκπτωση στο Nord, 50% στα Nord CE και Nord 2. Βέβαια το θέμα είναι αν θα έχουν στοκ ή θα φαίνονται εξαντλημένα από το πρώτο λεπτό. 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα κάτσε στα αυγά σου. Σε ευχαριστώ πολύ! Θα προσπαθήσω να διαθέσω χρήματα για το Nord 2. Αλλιώς θα μείνω με το Realme 7 Pro. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από intruder99 1
GATE123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, intruder99 είπε Εδώ αν κατεβείς προς τα κάτω γράφει App Exclusive Flash Sale. 30% έκπτωση στο Nord, 50% στα Nord CE και Nord 2. Βέβαια το θέμα είναι αν θα έχουν στοκ ή θα φαίνονται εξαντλημένα από το πρώτο λεπτό. Σε ευχαριστώ πολύ! Θα προσπαθήσω να διαθέσω χρήματα για το Nord 2. Αλλιώς θα μείνω με το Realme 7 Pro. Μην πας σε Nord 2 γιατί έχει σοβαρά προβλήματα. Ειδικά στην μπαταρία που σκάνε. Και εγώ δεν θα πήγαινα σε OnePlus με mtk επεξεργαστή. https://techmaniacs.gr/echoyn-provlima-ta-oneplus-nord-2-yperthermainontai-kai-skane/ https://itechnews.gr/2021/08/exerragike-to-neo-oneplus-nord-2-i-oneplus/ Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από GATE123
lon-zet Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Τελικά θα συγχωνευτεί το Color OS με το Oxygen OS? Άκουσα αρνητικά σχόλια για αυτήν την απόφαση του ομίλου (δεν ξέρω βέβαια αν θα γίνει ποτέ) Πάντως ήδη η τιμή του, 270€ με το κουπόνι είναι πολύ καλή...
lon-zet Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Σκέφτομαι να παραγγείλω αύριο το Nord CE με το Flash Sale. Το έψαξα και είδα ότι για να παραγγείλεις με την έκπτωση πρέπει να έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή της Oneplus. Η εφαρμογή όμως υπάρχει μόνο στο Play Store και σαν επέκταση του Chrome (η οποία επέκταση δεν ξέρω πως λειτουργεί - δεν την εγκατέστησα). Πιστεύτε ότι είναι ασφαλές να κάνω παραγγελία με Paypal από το κινητό μου? Στα υπόψιν ότι τρέχει παλιά έκδοση (Android 7). Θεωρώ πως είναι κρίμα να χαθεί η προσφορά. Τι άλλες εναλλακτικές υπάρχουν? Ο υπολογιστής μου έχει αυθεντικά Windows 10, αν αυτό είναι χρήσιμη πληροφορία (καθώς έχω ακούσει ότι τα 11 τρέχουν Android apps).
GATE123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, lon-zet είπε Σκέφτομαι να παραγγείλω αύριο το Nord CE με το Flash Sale. Το έψαξα και είδα ότι για να παραγγείλεις με την έκπτωση πρέπει να έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή της Oneplus. Η εφαρμογή όμως υπάρχει μόνο στο Play Store και σαν επέκταση του Chrome (η οποία επέκταση δεν ξέρω πως λειτουργεί - δεν την εγκατέστησα). Πιστεύτε ότι είναι ασφαλές να κάνω παραγγελία με Paypal από το κινητό μου? Στα υπόψιν ότι τρέχει παλιά έκδοση (Android 7). Θεωρώ πως είναι κρίμα να χαθεί η προσφορά. Τι άλλες εναλλακτικές υπάρχουν? Ο υπολογιστής μου έχει αυθεντικά Windows 10, αν αυτό είναι χρήσιμη πληροφορία (καθώς έχω ακούσει ότι τα 11 τρέχουν Android apps). Και τα Windows 10 τρέχουν Android app.
roginsky12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Στις 3/10/2021 στις 6:21 ΜΜ, GATE123 είπε Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα κάτσε στα αυγά σου. γιατι παραπληροφορεις τον κοσμο??? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα