menso Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το κυριο email μου (παραδειγμα) ειναι : Ginsomnia@gmail.com Moυ ηρθε σημερα email το οποιο πηγαινε στο : G.insomnia@gmail.com δηλ. η διαφορα ειναι μετα το G, η τελεια. Is this really happening ? ! Γτ ηρθε σε εμενα ? ---- Edit Εντωμεταξύ δοκίμασα να στείλω mail και στα 2 παραπάνω κ ολα έρχονται στο κυριο μου. Σαν να μην διαβάζει την τελεία δηλ. Εβαλα κ την κοπελα μου να κανει το ιδιο στο δικο της... και οντως συμβαινει!!! wtf ? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από menso 1
NikosKallithea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Το gmail δεν λαμβάνει υπόψιν του τις τέλειες ανάμεσα στο πρωτο συνθετικό του εμαιλ. 2 2
menso Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 14 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Το gmail δεν λαμβάνει υπόψιν του τις τέλειες ανάμεσα στο πρωτο συνθετικό του εμαιλ. Κατι υποπτευθηκα... thx Γενικα αυτο το mail το χρησιμοποιώ για τα σοβαρα , τραπεζα, paypal etc. Οποτε με χαλασε που ειδα email απο στριπτιτζάδικο. Για οποιον ενδιαφέρεται : ειναι 2 χοροι κ ενα ποτο στα 10€ 😁😁🤣😂
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, menso είπε Κατι υποπτευθηκα... thx Γενικα αυτο το mail το χρησιμοποιώ για τα σοβαρα , τραπεζα, paypal etc. Οποτε με χαλασε που ειδα email απο στριπτιτζάδικο. Για οποιον ενδιαφέρεται : ειναι 2 χοροι κ ενα ποτο στα 10€ 😁😁🤣😂 Στην τύχη τα στέλνουν.Flag it as spam.
SilentVoice Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, menso είπε : ειναι 2 χοροι κ ενα ποτο στα 10€ 😁 Αυτό είναι όντως προσφορά! Αλλά τι φάση; συμπληρωσες φόρμα με email μέσα στο μαγαζί; gold member και έτσι ;
menso Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στην τύχη τα στέλνουν.Flag it as spam. Oh, did that. 2 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Αυτό είναι όντως προσφορά! Αλλά τι φάση; συμπληρωσες φόρμα με email μέσα στο μαγαζί; gold member και έτσι ; θεσ/νικη ειμαι και το στριπ ειναι Αθηνα. Δεν εχω ιδεα πως και τι...
Haldol Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Και στο g.i.n.s.o.m.n.i.a@ να έστελναν, πάλι σε 'σένα θα πήγαινε. To Gmail αγνοεί τελείως τις τελείες. Πόσο καιρό λαμβάνω επιβεβαιώσεις παραγγελίας από διάφορα καταστήματα από έναν στην Κόρινθο που (μάλλον) δεν έχει email, και βάζει email τύπου όνομαεπίθετο@gmail.com όταν ψωνίζει. Έλα όμως που εγώ έχω το όνομα.επίθετο@gmail.com και έχουμε ίδιο όνομα & επίθετο!
Bitbit Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, menso είπε Για οποιον ενδιαφέρεται : ειναι 2 χοροι κ ενα ποτο στα 10€ 😁😁🤣😂 Ε ρε φίλε ανέβασε το στις προσφορές τότε. Αυτό ακούγεται πολύ καλό. 2
SilentVoice Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, menso είπε θεσ/νικη ειμαι και το στριπ ειναι Αθηνα. Δεν εχω ιδεα πως και τι... Μπορεί να είναι αλυσίδα μαγαζί από Θεσ/νίκη 😁
great Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Στις 3/10/2021 στις 11:55 ΠΜ, NikosKallithea είπε Το gmail δεν λαμβάνει υπόψιν του τις τέλειες ανάμεσα στο πρωτο συνθετικό του εμαιλ. ok φρίκαρα! δεν το ηξερα αυτό! σε αφηνει οταν κανεις account να βάλεις με τελεία username, εαν ναι ΓΙΑΤΙ ??????????? για να κλείνουν σπίτια ????
vasioula1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 εγώ πάλι έχω ένα gmail στο επίθετό μου (χωρίς τελείες, ας πούμε [email protected]) και έρχονται στο σωστό mail απαντήσεις σε κάποιον για γεωργικά προϊόντα αλλά από διάφορες εταιρίες και όχι σπαμ απαντήσεις κανονικές σε πράγματα που ρώτησε (υποθέτω) το πιο "λογικό" θα ήταν να έχει κλέψει τον κωδικό μου αλλά αυτό θα φαινόταν στα απεσταλμένα ξέρω γω (που δεν τους έχει στείλει τίποτα) και εκτός αυτού έχω πολλές δικλείδες ασφαλείας για να μην το καταλάβω αλλά πιθανολογώ πως αυτός πχ έχει το ίδιο επίθετο με εμένα, παίρνει τηλέφωνο στην εκάστοτε εταιρία να ρωτήσει κάτι, του λένε ότι θα του απαντήσουν σε mail και αυτός δίνει το (ας πούμε) [email protected] θεωρώντας πως είναι δικό του 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, vasioula1 είπε εγώ πάλι έχω ένα gmail στο επίθετό μου (χωρίς τελείες, ας πούμε [email protected]) και έρχονται στο σωστό mail απαντήσεις σε κάποιον για γεωργικά προϊόντα αλλά από διάφορες εταιρίες και όχι σπαμ απαντήσεις κανονικές σε πράγματα που ρώτησε (υποθέτω) το πιο "λογικό" θα ήταν να έχει κλέψει τον κωδικό μου αλλά αυτό θα φαινόταν στα απεσταλμένα ξέρω γω (που δεν τους έχει στείλει τίποτα) και εκτός αυτού έχω πολλές δικλείδες ασφαλείας για να μην το καταλάβω αλλά πιθανολογώ πως αυτός πχ έχει το ίδιο επίθετο με εμένα, παίρνει τηλέφωνο στην εκάστοτε εταιρία να ρωτήσει κάτι, του λένε ότι θα του απαντήσουν σε mail και αυτός δίνει το (ας πούμε) [email protected] θεωρώντας πως είναι δικό του Σκεψου ότι εκείνος μπορεί να το γράφει oikonomu ή ikomomou . Μου αρέσει που θεωρείς το πιο λογικό να σου έχουν κλέψει τους κωδικούς. 2
great Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Επισης μην εισαι σιγουρος οτι το κανει και spelling Κι ολλας, ακουει η αλλη στο τηλεφωνο οικνομου και το γραφει ο ενας με i o αλλος με oi κτλ
vasioula1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 19 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Σκεψου ότι εκείνος μπορεί να το γράφει oikonomu ή ikomomou . Μου αρέσει που θεωρείς το πιο λογικό να σου έχουν κλέψει τους κωδικούς. όχι εννοώ αν άκουγα την ιστορία από κάποιον άλλο θα έλεγα ότι παίζει αυτό 11 ώρες πριν, great είπε Επισης μην εισαι σιγουρος οτι το κανει και spelling Κι ολλας, ακουει η αλλη στο τηλεφωνο οικνομου και το γραφει ο ενας με i o αλλος με oi κτλ παίζει ναι έπρεπε να το ψιλιαστεί πάντως μιας και κανένας δεν του στέλνει τις προσφορές χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις