Dimarxoukos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα παίδες, Έχω ένα θεματάκι με την θερμοκρασία του επεξεργαστή μου.. Είναι ο ι7-6700κ και εδώ και καμιά εβδομάδα είναι συνέχεια από 60 και πάνω βαθμούς. Έχω ανοίξει το pc το καθάρισα, έβαλα πάστα, όλα οκ εκεί.. Και συνεχίζει το πρόβλημα.. Επίσης τώρα τελευταία υπολογιστή κολλάει για 2sec και μετά συνεχίσει.. Τρέχω για κάνα trojan μήπως και έχει κάποια σχέση.. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει??
Nik1239 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Dimarxoukos είπε Καλησπέρα παίδες, Έχω ένα θεματάκι με την θερμοκρασία του επεξεργαστή μου.. Είναι ο ι7-6700κ και εδώ και καμιά εβδομάδα είναι συνέχεια από 60 και πάνω βαθμούς. Έχω ανοίξει το pc το καθάρισα, έβαλα πάστα, όλα οκ εκεί.. Και συνεχίζει το πρόβλημα.. Επίσης τώρα τελευταία υπολογιστή κολλάει για 2sec και μετά συνεχίσει.. Τρέχω για κάνα trojan μήπως και έχει κάποια σχέση.. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?? Για κατέβασε το malwarebytes και κάνε ένα scan πολύ πιθανό είναι να έχεις κολλήσει τίποτα 1
jbgoode Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Γεια σας, θα βοηθούσε ενα screen των προγραμματων που φορτωνουν στο startup. Το "WhatInStartup" που ειναι free και portable θα σας εδινε πληροφοριες. Παντως αυτο που χρειαζεται ειναι να φορτωσετε μια live boot εκδοση WINDOWS, οπως πχ το medicat η το hiren's να δειτε αν συνεχιζει το μηχανημα να ανεβαζει θερμοκρασια. Αν ναι, βεβαιωθητε οτι τα ρευματα στο bios-uefi ειναι default και τα clocks νορμαλ. Αλλιως ξεκαρφωστε την ψυκτρα της CPU και ξανα βαλτε τη σφικτα στο τσιπακι του επεξεργαστη με κρεμα επαφης. Λογικα ολα αυτα θα σας δειξουν το προβλημα. GL!
elpenor Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 @Dimarxoukos Πιστεύω ότι το πιο πιθανό είναι να μην πατάει καλά το CPU Cooler πάνω στο CPU. Αν δεν μπαίνει με βίδες χρειάζεται ιδιαίτερη επιδεξιότητα.
Nik1239 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, jbgoode είπε Γεια σας, θα βοηθούσε ενα screen των προγραμματων που φορτωνουν στο startup. Το "WhatInStartup" που ειναι free και portable θα σας εδινε πληροφοριες. Παντως αυτο που χρειαζεται ειναι να φορτωσετε μια live boot εκδοση WINDOWS, οπως πχ το medicat η το hiren's να δειτε αν συνεχιζει το μηχανημα να ανεβαζει θερμοκρασια. Αν ναι, βεβαιωθητε οτι τα ρευματα στο bios-uefi ειναι default και τα clocks νορμαλ. Αλλιως ξεκαρφωστε την ψυκτρα της CPU και ξανα βαλτε τη σφικτα στο τσιπακι του επεξεργαστη με κρεμα επαφης. Λογικα ολα αυτα θα σας δειξουν το προβλημα. GL! Στις ρυθμίσεις των windows μπορείς να δεις τι ξεκινάει στο startup
triplex1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Με την σειρα οπως σε τα βαζω , εκτελεις ενα-ενα και με επανεκκινηση καθε φορα , πολυ πιθανο να εχει κατι το pc σου , τον τελευταιο καιρο κυκλοφορουν πολλα κυριως προερχομενα απο android 1. download Malwarebytes 2. Download HitmanPro 3. Download Zemana AntiMalware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα