Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, vaggos2586 είπε

Καλά πλήρωσες τα πάντα και το έκανες διαγραφή? Ποιός ο λόγος? 14ε τον χρόνο που ειναι τα παράβολα για την ανανέωση της άδειας μοτοποδηλάτου?

Απλά με αυτή την κίνηση διέγραψες και κάθε πιθανότητα να βγάλεις...αρκετά παραπάνω απο το να το πουλήσεις απλά σαν ανταλακτικα.

Για την ιστορία τον Απρίλιο βγήκε νόμος που όσα χρόνια και αν χρωστάει ανανεώσεις το μοτοποδήλατο παραγραφονται και πληρώνεις μόνο της τελευταίας πενταετίας (70ε), μιλάμε για μηχανάκι που αν ήθελες να το δώσεις άμεσα και το έβαζες 500ε θα έφευγε σε 1 ώρα...τωρα κανένα 100αρικο και αυτό αν τα ανταλλακτικά του αξίζουν...υπάρχουν clubs (και στην Ελλάδα) που ψάχνουν ακόμα και σε κοτέτσια για τέτοια Chally, Chappy,  DAX, C50

Ο λογος ειναι οτι δεν ειχα ουτε το χρονο ουτε τα χρηματα να ασχοληθω για να το φτιαξω και επισης δεν ηθελα να πληρωνω ουτε παραβολα ουτε ασφαλειες... Ισως ειμαι και χαζος αλλα απλα δεν ειχα την ορεξη... Αν εχεις καποιο τετοιο club να μου προτεινεις που θα το ηθελε για ανταλλακτικα μετα χαρας...

6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ"

Προφανως και δεν κανεις αυτο που λεει ο φιλος παραπανω,ακομα και με σβουρακι να τα "φας" τα νουμερα θα βρεθουν παραμεσα.

Εχει γινει ιδιο σκηνικο με κλεμμενο μηχανακι με "φαγωμενα" νουμερα,και τελικα μια χαρα τα βρηκαν.

Ομοιως,αυτοκινητο που δοθηκε σε γυφτο για παλιοσιδερα,ενεπλακη αργοτερα σε θανατηφορο τροχαιο και ο ιδιοκτητης ετρεχε και δεν εφτανε.

Ρωτας τροχαια ή υπουργειο αν μπορει να  ξαναβγαλει αδεια,αν και δε νομιζω.

Αν βγαλει παντως,βγαζεις καλα λεφτα απο το chally,ειναι αγαπημενο μηχανακι.

Χωρις αδεια δε θα βγαλεις και πολλα.

Ακομα και την αδεια μπορουσες να πουλησεις που λεει ο λογος,αλλα χωρις αδεια ειναι σχεδον αχρηστο.

Αδεια δε με ενδιαφερει να ξαναβγαλω, ουτε να ασχοληθω να το φτιαξω... αν το πουλησω για ανταλλακτικα με υπευθυνη δηλωση οπως εχει γραφτει και παραπανω ειμαι καλυμμενος; Δε θελω να τρεχω και να μη φτανω... Θελω απλα να φυγει απο πανω μου χωρις μπελαδες, και αν βγαλω εστω τα σπασμενα εχει καλως...

• Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lector είπε

Αδεια δε με ενδιαφερει να ξαναβγαλω, ουτε να ασχοληθω να το φτιαξω... αν το πουλησω για ανταλλακτικα με υπευθυνη δηλωση οπως εχει γραφτει και παραπανω ειμαι καλυμμενος; Δε θελω να τρεχω και να μη φτανω... Θελω απλα να φυγει απο πανω μου χωρις μπελαδες, και αν βγαλω εστω τα σπασμενα εχει καλως...

Με υπευθυνη δηλωση εισαι καλυμενος.

Μπες στο moto τζι αρ και ρωτα,ή βαλε αγγελια.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, StamTheMan είπε

Με υπευθυνη δηλωση εισαι καλυμενος.

Μπες στο moto τζι αρ και ρωτα,ή βαλε αγγελια.

Η υπευθυνη δηλωση τι μορφη εχει πανω κατω;
¨Εγω, ο Αγοραστης Ταδε δηλωνω οτι αγορασα απο τον Πωλητη Lector το αποχαρακτηρισμενο μηχανακι honda chaly cf-50 για να το χρησιμοποιησω για ανταλλακτικα και οχι για κυκλοφορια, χωρις χαρτια"; Καπως ετσι; Και την υπογραφει στο ΚΕΠ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lector είπε

Η υπευθυνη δηλωση τι μορφη εχει πανω κατω;
¨Εγω, ο Αγοραστης Ταδε δηλωνω οτι αγορασα απο τον Πωλητη Lector το αποχαρακτηρισμενο μηχανακι honda chaly cf-50 για να το χρησιμοποιησω για ανταλλακτικα και οχι για κυκλοφορια, χωρις χαρτια"; Καπως ετσι; Και την υπογραφει στο ΚΕΠ;

Πανω κατω ναι. Δεν θυμαμαι ακριβως,σιγουρα θα σου απαντησουν οι συνηθεις υποπτοι για την ακριβη μορφη.

Οσο αναγραφονται ΑΦΜ/ΑΔΤ  εισαι οκ.
Να σημειωσεις αριθμο πλαισιου και κινητηρα οπωσδηποτε,εφοσον δεν εχει πλεον  πινακιδες.

Μετα κορνιζαρισε το και εισαι κομπλε :P

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ"

Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΚΗΦΙΣΊΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ όταν σκεφτόμουν να κάνω διαγραφή ένα μηχανάκι μου.

Μάλιστα μου είχε πει, φερτο από εδώ να σου δείξω που θα το βαρεσεις.

Και μετά του είπα, αν το φέρω εδώ και το βαρεσουμε και το έχω κάνει διαγραφή, πως θα το μετακινησω μετά;!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΚΗΦΙΣΊΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ όταν σκεφτόμουν να κάνω διαγραφή ένα μηχανάκι μου.

Μάλιστα μου είχε πει, φερτο από εδώ να σου δείξω που θα το βαρεσεις.

Και μετά του είπα, αν το φέρω εδώ και το βαρεσουμε και το έχω κάνει διαγραφή, πως θα το μετακινησω μετά;!

Τραγικος ο προισταμενος.

Στο λεω απο πρωτο χερι,τα νουμερα δεν σβηνονται,ειναι χτυπημενα μεχρι ΠΟΛΥ μεσα.

Αν μπλεξει πουθενα το μηχανακι,θα μπλεξει και ο ιδιοκτητης.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Άλλο πράγμα η "κατάθεση πινακίδας" και άλλο η "προσωρινή ακινησία".

καταθετεις πινακιδα ηλεκτρονικα,για προσωρινη ακινησια.υπαρχει αλλος τροπος να γινει ακινησια;

6 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Άλλο πράγμα η "κατάθεση πινακίδας" και άλλο η "προσωρινή ακινησία".

καταθετεις πινακιδα ηλεκτρονικα,για προσωρινη ακινησια.υπαρχει αλλος τροπος να γινει ακινησια;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

Είσαι εντελώς εκτός θέματος, εδώ μιλάμε για 50άρια μηχανάκια τα οποία δεν βρίσκονται καν στη βάση δεδομένων του myCAR.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Είσαι εντελώς εκτός θέματος, εδώ μιλάμε για 50άρια μηχανάκια τα οποία δεν βρίσκονται καν στη βάση δεδομένων του myCAR.

αρα καταθετεις στην τροχια........

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dollyyy19 είπε

αρα καταθετεις στην τροχια........

Έλα όμως που δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα...

Ποτέ δεν υπήρχε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Έλα όμως που δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα...

Ποτέ δεν υπήρχε.

δλδ μας λες οτι δεν μπορεις να θεσεις σε ακινησια ενα 50αρακι;και οτιμε το στανιο,θα πληρωσεις τα παραβολα;

Δημοσ.

δλδ μας λες οτι δεν μπορεις να θεσεις σε ακινησια ενα 50αρακι;και οτιμε το στανιο,θα πληρωσεις τα παραβολα;

Αυτό ακριβώς.

Επίσης για να σε προλάβω, το ότι σου φαίνεται περίεργο είναι αδιάφορο.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αυτό ακριβώς.

Επίσης για να σε προλάβω, το ότι σου φαίνεται περίεργο είναι αδιάφορο.

το οτι δεν μπορεις να βρεις την διαδικασια με τον γουγλη,δεν σημαινει οτι δεν γινεται....

Δημοσ.

το οτι δεν μπορεις να βρεις την διαδικασια με τον γουγλη,δεν σημαινει οτι δεν γινεται....

Ξέρω πολλές περιπτώσεις ατόμων που προσπάθησαν να το κάνουν και έφαγαν πόρτα επειδή στην τροχαία τους είπαν κατά λέξη "δεν προβλέπεται", αυτό με κάνει να πιστεύω ότι δεν γίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ένα παλιό τρακαρισμένο το έδωσα για παλιοσίδερα αφού είχα κάνει πρώτα διαγραφή φυσικά.

Τι να πω θα το πάρει κάποιος να το φτιάξει και να κυκλοφορήσει;;;; Ποιος και για ποιο λόγο να ρίξει ευθύνη στον πρώην κάτοχο από τη στιγμή που αυτός που το κυκλοφορεί δεν έχει κάποια έγκριση του πρώην ιδιοκτήτη. Τόσα αυτοκίνητα αποσύρονται και τα πάνε για ανταλλακτικά σε μάντρες. Αν κάποιος αγοράσει όλο το αυτοκίνητο το επισκευάσει και το κυκλοφορεί θα έχει ευθύνη ο πρώην ιδιοκτήτης;;; Ευθύνη έχει αυτός που θα το πάρει και θα το θέσει παράνομα σε κυκλοφορία.

Θεωρώ ότι δηλώσεις από ΚΕΠ κ.λ.π. ότι πουλάω στον τάδε μηχανάκι για ανταλλακτικό περισσότερες ευθύνες μπορεί να δώσουν στον πρώην κάτοχο.

Επεξ/σία από papoys1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...