kosmasgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Εδώ και 4 μήνες με γραμμή Inalan παρατηρώ ελάχιστο packet loss σε κάθε game που παίζω , π.χ. Apex Legends , Warzone , ενώ η γραμμή δε παρουσιάζει κανένα bufferbloat ή ping. Σίγουρα δεν φταίνε οι server καθώς γνωστοί μου στα ίδια παιχνίδια με γραμμή OTE δεν έχουνε θέματα. Καμιά ιδέα που μπορεί να οφείλεται ? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από kosmasgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benZiDirK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Κι εγω Ιναλαν εχω και το 1% με 3% packet loss στο pubg το εχω σιγουρο παντα. Σημερα ειδικα εχω τριπλασιο ping και 20%+ packet loss ολη μερα. Δεν ξερω αν εχουν καποιο θεμα τα δικτυα τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δε ξέρω αν κάποιο premium VPN μπορεί να λύσει το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 14 ώρες πριν, benZiDirK είπε Κι εγω Ιναλαν εχω και το 1% με 3% packet loss στο pubg το εχω σιγουρο παντα. Σημερα ειδικα εχω τριπλασιο ping και 20%+ packet loss ολη μερα. Δεν ξερω αν εχουν καποιο θεμα τα δικτυα τους. Έβαλα το Private Internet Access VPN και μέχρι τώρα δεν είδα packet loss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα