Gigkl23 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα σε όλους . Ένα πρόβλημα αντιμετωπίζω και ήθελα να ξέρω αν υπάρχει καποια λυση . Πριν απο χρονια ειχα καταθεσει χρηματα στην Citibank στην Νεα Υορκη . Είμαι μονιμος κατοικος Ελλάδας . Καθε χρονο συμπληρωνω κανονικά τα εντυπα που μου στέλνουν W8 κλπ. Δεν εχω βγαλει καποια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα από εκεί . Τωρα επειδή δεν προκειται να ταξιδεψω ξανα Αμερική θέλω να επιστρέψω τα χρήματα. Γνωρίζετε με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να χρειαστεί να παω στην Αμερική ;
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Gigkl23 είπε Καλημέρα σε όλους . Ένα πρόβλημα αντιμετωπίζω και ήθελα να ξέρω αν υπάρχει καποια λυση . Πριν απο χρονια ειχα καταθεσει χρηματα στην Citibank στην Νεα Υορκη . Είμαι μονιμος κατοικος Ελλάδας . Καθε χρονο συμπληρωνω κανονικά τα εντυπα που μου στέλνουν W8 κλπ. Δεν εχω βγαλει καποια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα από εκεί . Τωρα επειδή δεν προκειται να ταξιδεψω ξανα Αμερική θέλω να επιστρέψω τα χρήματα. Γνωρίζετε με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει αυτό χωρίς να χρειαστεί να παω στην Αμερική ; Εχεις ρωτήσει την τράπεζα? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από Ukforthemoment
Gigkl23 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Εχω στείλει mail έχω πάρει τηλ . Αλλά δεν υπαρχει σημείο επαφής . Στο mail δεν απάντησαν ποτέ . Στο τηλ . Δεν εβγαλα ακρη 2 λεπτά πριν, 3DJIN είπε φορτωσε σε τα ολα στη revolut 3 λεπτά πριν, 3DJIN είπε φορτωσε σε τα ολα στη revolut Μπορώ στην revolut να συνδέσω λογαριασμό Αμερικής και από εκει να μεταφέρω χρήματα ; Τσέκαρα στην paypal αλλά δεν με αφήνει να συνδέσω λογαριασμό Αμερικής
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Gigkl23 είπε Εχω στείλει mail έχω πάρει τηλ . Αλλά δεν υπαρχει σημείο επαφής . Στο mail δεν απάντησαν ποτέ . Στο τηλ . Δεν εβγαλα ακρη Μπορώ στην revolut να συνδέσω λογαριασμό Αμερικής και από εκει να μεταφέρω χρήματα ; Τσέκαρα στην paypal αλλά δεν με αφήνει να συνδέσω λογαριασμό Αμερικής Wise,ex Transferwise.
Gigkl23 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχεις ρωτήσει την τράπεζα? Εχω στείλει mail έχω πάρει τηλ . Αλλά δεν υπαρχει σημείο επαφής . Στο mail δεν απάντησαν ποτέ . Στο τηλ . Δεν εβγαλα ακρη
tasanton Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Αν μπορείς να ζητήσεις web banking από Citibank, θα μπορούσες να τα στείλεις. Αλλά φανταζομαι ότι το εχεις ψάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα