Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

τι ηλικια εχεις;

Μη βλεπεις πολλες ταινιες

Διαβασες την απαντηση του Nabuko; Πεφτει μια χαρα προστιμο αν πας οπως γουσταρεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Διαβασες την απαντηση του Nabuko; Πεφτει μια χαρα προστιμο αν πας οπως γουσταρεις

Να προσθέσω επίσης ότι εντός της αίθουσας απαγορεύεται να φοράς καπέλο, γυαλιά ηλίου, να μασάς τσίχλα, να παίζεις με κομπολόι, κλειδιά κλπ και να παίζεις με το κινητό, το οποίο θα πρέπει να το έχετε σε δόνηση ή στο αθόρυβο πριν ξεκινήσει η διαδικασία. Αν σηκώνετε το κινητό ψηλά η έδρα θα νομίζει ότι τραβάτε βίντεο τη δίκη και θα σας κάνουν παρατήρηση για αρχή. 

Δημοσ.

Όχι πολύ σχετικό με το θέμα, αλλά μιας και λέτε για ευπρέπεια, όταν είχα παρουσιαστεί ως μάρτυρας σε ένα διαζύγιο πριν χρόνια, η δικαστίνα μου την έλεγε κατά ριπάς επειδή έκανα αμήχανες κινήσεις -τύπου που νομίζετε ότι βρίσκετε κύριε και τέτοια - αλλά με πολύ αυστηρό ύφος, και μετά με έπιανε αμηχανία και έκανα κι άλλες αμήχανες κινήσεις 🤣  

Ξεκίνησα με το να κάνω το λάθος να τεντωθώ όπου έλαβα και την πρώτη παρατήρηση, μετά αγχώθηκα λίγο και άρχισα να τρώω τα νύχια μου και μου την είπε και μετά για να κρύψω (?) τα φαγωμένα μου νύχια έβαλα τα χέρια στις τσέπες και μου την ξαναείπε 🤣 

Ό,τι κι αν έκανα ήταν αποτυχία, mr Bean moment

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, KrTikker είπε

Ξεκίνησα με το να κάνω το λάθος να τεντωθώ όπου έλαβα και την πρώτη παρατήρηση, μετά αγχώθηκα λίγο και άρχισα να τρώω τα νύχια μου και μου την είπε και μετά για να κρύψω (?) τα φαγωμένα μου νύχια έβαλα τα χέρια στις τσέπες και μου την ξαναείπε 🤣 

Ενός κακού μύρια έπονται!  😄😅😃

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, KrTikker είπε

Όχι πολύ σχετικό με το θέμα, αλλά μιας και λέτε για ευπρέπεια, όταν είχα παρουσιαστεί ως μάρτυρας σε ένα διαζύγιο πριν χρόνια, η δικαστίνα μου την έλεγε κατά ριπάς επειδή έκανα αμήχανες κινήσεις -τύπου που νομίζετε ότι βρίσκετε κύριε και τέτοια - αλλά με πολύ αυστηρό ύφος, και μετά με έπιανε αμηχανία και έκανα κι άλλες αμήχανες κινήσεις 🤣  

Σε ψαρωσε κανονικά

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Σε ψαρωσε κανονικά

Ισχύει αλλά ήταν μεγάλο μάθημα.. αργότερα, τις φορές που παρουσιάστηκα ως κατηγορούμενος, ακόμα και αν τελικά  καταδικάστηκα ήμουν υποδειγματικά ευπρεπέστατος ως παρουσία στην αίθουσα 😄

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, KrTikker είπε

Ισχύει αλλά ήταν μεγάλο μάθημα.. αργότερα, τις φορές που παρουσιάστηκα ως κατηγορούμενος, ακόμα και αν τελικά  καταδικάστηκα ήμουν υποδειγματικά ευπρεπέστατος ως παρουσία στην αίθουσα 😄

Τουλάχιστον ήσουν με σμόκιν?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KrTikker είπε

Φαντασου να πηγαινες και  με σορτσακι… θα στο κατεβαζε! :) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Τουλάχιστον ήσουν με σμόκιν?

Όχι.. με τα μοναδικά καλά μου ρούχα, παντελόνι - πουκάμισο, τα οποία εκτός δικαστηρίων τα φόρεσα μόνο μία φορά, στην κουμπαριά μου..

2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Φαντασου να πηγαινες και  με σορτσακι… θα στο κατεβαζε! :) 

Ήταν μία μουσταρδί βαμβακερή βερμούδα 

Για του λόγου το αληθές

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Επεξ/σία από KrTikker
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...