Nabuko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Και θα σου πει τι να πεις στο κυλικειο του δικαστηριου; Και έξω απ' την αίθουσα. Δεν είσαι υποχρεωμένος βέβαια να κάνεις ότι σου πει. 6 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Αν φορας παντελονι δεν πεφτει προστιμο ή σορτσάκι Στο σορτσάκι πέφτει. Και σε φόρμες, σαγιονάρες κλπ Ευπρεπής ενδυμασία προβλέπεται. Αν ο πρόεδρος στραβώσει μπορεί να διατάξει να κρατηθείς προσωρινά από την Αστυνομία, με την κατηγορία της ασέβειας προς το Δικαστήριο. Ποτέ δεν ξέρεις Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από Nabuko 1
papp0us Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Pan_K93 είπε Αυτό ακριβώς μου πρότεινε και ο φίλος μου. Η όλη ανησυχία μου είναι στο αν υπάρχει περίπτωση να μπλέξω με κάποιον τρόπο και να βρεθώ και γω στην υπόθεση απ'το πουθενά. Αλλά φαντάζομαι με ένα "δε θυμάμαι" και "πραγματικά δε γνωρίζω είμαι καλυμένος. Γιατί πραγματικά δεν έχω ιδέα αυτή τη στιγμή. Είχα παρόμοια εμπειρία επειδή κάποιος κατηγορούμενος ανέφερε το όνομα μου σε κατάθεση του. Πήγα στο δικαστήριο (με κάλεσαν πριν την δίκη εμένα βασικά) δήλωσα άγνοια, και εκεί τελείωσε. Ούτε με ξαναενόχλησαν ούτε τίποτα. 1
Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, papp0us είπε Είχα παρόμοια εμπειρία επειδή κάποιος κατηγορούμενος ανέφερε το όνομα μου σε κατάθεση του. Πήγα στο δικαστήριο (με κάλεσαν πριν την δίκη εμένα βασικά) δήλωσα άγνοια, και εκεί τελείωσε. Ούτε με ξαναενόχλησαν ούτε τίποτα. Ίσως και πανομοιότυπη περίπτωση. Κάποια λεπτομέρεια απ'την εμπειρία σου; Σ'ευχαριστώ για το input.
papp0us Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Pan_K93 είπε Ίσως και πανομοιότυπη περίπτωση. Κάποια λεπτομέρεια απ'την εμπειρία σου; Σ'ευχαριστώ για το input. Δε μου έδωσαν πληροφορίες για την περίπτωση. Με ρώτησαν απλά αν τον ξέρω, αν είχα ποτέ επαφές, αν είχα δεχτεί τηλεφωνήματα απο αυτόν, και αν είχα ταξιδέψει σε συγκεκριμένα μέρη κάποιες περιόδους. Με ρώτησαν αρχικά αν είχα θέμα να τσεκάρουν τηλεφωνικά αρχεία σε περίπτωση που χρειαστεί, τους είπα νο πρόμπλεμ, και τελείωσε εκει. 5' υπόθεση, ευγενικότατοι οι άνθρωποι. Το μόνο πρόβλημα ήταν οτι με είχε αναφέρει ονομαστικά ο άλλος (με πατρώνυμο μάλιστα) οπότε ήταν αναγκασμένοι να με καλέσουν. Καμία ενόχληση απο τότε.
Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, papp0us είπε Το μόνο πρόβλημα ήταν οτι με είχε αναφέρει ονομαστικά ο άλλος (με πατρώνυμο μάλιστα) οπότε ήταν αναγκασμένοι να με καλέσουν. Τον γνώριζες εσύ; πώς σε ονομάτισε;
papp0us Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Pan_K93 είπε Τον γνώριζες εσύ; πώς σε ονομάτισε; Ούτε που είχα ξανασυναντήσει άνθρωπο με το ίδιο επίθετο, όχι τον ίδιο. Δεν έχω ιδέα πως ήξερε το όνομα μου, και ο υπάλληλος εκεί, μου είπε οτι ελάχιστη σημασία έχει, μπορεί να είναι και εντελώς στην τύχη για να μην πεί το όνομα που δεν ήθελε να αναφέρει, ποιος ξέρει. Το θέμα είναι πως είναι εντελώς τυπική διαδικασία, και καλό είναι να μην την αποφύγεις, γιατι μπορεί να θεωρήσουν οτι κάτι κρύβεις.
Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, papp0us είπε Ούτε που είχα ξανασυναντήσει άνθρωπο με το ίδιο επίθετο, όχι τον ίδιο. Δεν έχω ιδέα πως ήξερε το όνομα μου, και ο υπάλληλος εκεί, μου είπε οτι ελάχιστη σημασία έχει, μπορεί να είναι και εντελώς στην τύχη για να μην πεί το όνομα που δεν ήθελε να αναφέρει, ποιος ξέρει. Το θέμα είναι πως είναι εντελώς τυπική διαδικασία, και καλό είναι να μην την αποφύγεις, γιατι μπορεί να θεωρήσουν οτι κάτι κρύβεις. Βοήθησες full. Σ'ευχαριστώ πολύ. 1
vorlon68 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Weiss είπε Επειδή το είχα πάντα απορία και εδώ δόθηκε η αφορμή, όταν κληθείς σε δικαστήριο ως μάρτυρας πρέπει να είσαι υποχρεωτικά με κουστούμι? Πέφτει πρόστιμο διαφορετικά? Με φράκο και ημίψηλο......... Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από vorlon68
v2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Στη δική του Αργυριάδη του γνωστου απατεώνα εδώ στο ινσομνια adslgr και σε κάποια άλλα site κλήθηκαν καμιά δεκαριά μην πω παραπάνω άτομα, οποίος δεν εμφανίζεται τρώει πρόστιμο την πρώτη φορά μικρό , την δεύτερη μεγαλύτερο ακόμα και αν πάρει αναβολή το δικαστήριο, το πρόστιμο πεφτει ,για να μην τα πολυλογω πρέπει να παρουσιαστείς κανονικά με τη ταυτότητα σου και βέβαια φοράς ότι θέλεις.
Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, v2020 είπε Στη δική του Αργυριάδη του γνωστου απατεώνα εδώ στο ινσομνια adslgr και σε κάποια άλλα site κλήθηκαν καμιά δεκαριά μην πω παραπάνω άτομα, οποίος δεν εμφανίζεται τρώει πρόστιμο την πρώτη φορά μικρό , την δεύτερη μεγαλύτερο ακόμα και αν πάρει αναβολή το δικαστήριο, το πρόστιμο πεφτει ,για να μην τα πολυλογω πρέπει να παρουσιαστείς κανονικά με τη ταυτότητα σου και βέβαια φοράς ότι θέλεις. Ναι, σαφώς δε τίθεται θέμα παρουσίας, εννοείται πως θα πάω. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.
MauroPaltoudias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Οπότε "μην μπαίνετε στον κόπο να πετάτε άτοπα και εξυπνάδες." Και το "άτοπα" θέλει διόρθωση. Χωρίς ουσιαστικό, δεν βγάζει νόημα. 1
mourouzis2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 25 λεπτά πριν, Pan_K93 είπε Ναι, σαφώς δε τίθεται θέμα παρουσίας, εννοείται πως θα πάω. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Θα χρειαστεις και τεστ. Αλλιως δεν μπαινεις στο δικαστηριο 2
StamTheMan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μηπως σε κάλεσαν για ενορκο,και οχι για μάρτυρα; 2 ώρες πριν, Weiss είπε Επειδή το είχα πάντα απορία και εδώ δόθηκε η αφορμή, όταν κληθείς σε δικαστήριο ως μάρτυρας πρέπει να είσαι υποχρεωτικά με κουστούμι? Πέφτει πρόστιμο διαφορετικά? τι ηλικια εχεις; Μη βλεπεις πολλες ταινιες.
Nabuko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Μηπως σε κάλεσαν για ενορκο,και οχι για μάρτυρα; Σε μονομελές εφετείο δεν υπάρχουν ένορκοι, μόνο σε ΜΟΔ 2
JohnnySilverhand Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μηπως σου εχουν κλεψει πινακιδες στο παρελθον; Εμενα με καλεσαν σαν μαρτυρα σε υποθεση με μεταφορες μεταναστων και οταν πηγα στο δικαστηριο το μονο που ηθελαν ηταν να καταθεσω οτι πραγματι μου ειχαν κλαπει οι πινακιδες ταδε (ειχα δηλωσει αμεσως την κλοπη στο αστυνομικο τμημα εννοειται) και οτι δεν γνωριζω τους κατηγορουμενους
Προτεινόμενες αναρτήσεις