Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, manolis940 είπε Πιο είναι το χρονικό διάστημα πριν την δίκη για το οποίο μπορείς να ενημερωθείς περί της υποθέσεως, δεν στο είπε αυτό ο φίλος σου ο δικηγόρος ; Λίγες εβδομάδες πριν τη δίκη, λόγω θεμάτων υγείας στην οικογένεια δε μου ήταν εύκολο να "πεταχτώ" στα δικαστήρια να ρωτήσω για κάτι που θεωρώ (μπορεί να κάνω λάθος) έπρεπε οι ίδιοι να με ενημερώσουν. Με επιφύλαξη αυτά που λέω δεν είμαι ειδικός.
manolis940 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μάρτυρας είναι όχι κατηγορούμενος Μ αρέσει που έχω κάνει και quote το μήνημα του TS.... Δεν σας αναγκάζει κάποιος να διαβάζεται ούτε σας υποχρεώνει να μπαίνετε στον κόπο να πετάτε άτοπα και εξυπνάδες. 20 λεπτά πριν, Pan_K93 είπε Λίγες εβδομάδες πριν τη δίκη, λόγω θεμάτων υγείας στην οικογένεια δε μου ήταν εύκολο να "πεταχτώ" στα δικαστήρια να ρωτήσω για κάτι που θεωρώ (μπορεί να κάνω λάθος) έπρεπε οι ίδιοι να με ενημερώσουν. Με επιφύλαξη αυτά που λέω δεν είμαι ειδικός. Αναγκαστικά περίμενε να έρθει αυτό το διάστημα ή αν έχει έρθει πες στον φίλο να πάει να ρωτήσει ξανά. Βλέπω βέβαια ότι η κατάσταση των οικονομικών σου αλλά και της υγείας σου δεν στο επιτρέπει αλλά μάλλον θα πρέπει να πληρώσεις κάποιον γι αυτό στην προκείμενη περίπτωση τον φίλο σου, εκτός και αν είναι διατεθειμένος να σε εξυπηρετήσει την επόμενη φορά που θα πεταχτεί για άλλη υπόθεση εκεί. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από manolis940
vorlon68 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Ειναι κόλπο για να πας και να σε πιάσουν και να σε πάνε μέσα...... Insomnia.gr ελατε για κάθε είδους συμβουλών.......
Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, manolis940 είπε Μ αρέσει που έχω κάνει και quote το μήνημα του TS.... Δεν σας αναγκάζει κάποιος να διαβάζεται ούτε σας υποχρεώνει να μπαίνετε στον κόπο να πετάτε άτοπα και εξυπνάδες. Αναγκαστικά περίμενε να έρθει αυτό το διάστημα ή αν έχει έρθει πες στον φίλο να πάει να ρωτήσει ξανά. Βλέπω βέβαια ότι η κατάσταση των οικονομικών σου αλλά και της υγείας σου δεν στο επιτρέπει αλλά μάλλον θα πρέπει να πληρώσεις κάποιον γι αυτό στην προκείμενη περίπτωση τον φίλο σου, εκτός και αν είναι διατεθειμένος να σε εξυπηρετήσει την επόμενη φορά που θα πεταχτεί για άλλη υπόθεση εκεί. Απλά θα σκάσω μύτη έτσι. Η δίκη είναι τόσο κοντά που τζάμπα η ταλαιπωρία. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Nabuko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, manolis940 είπε Μ αρέσει που έχω κάνει και quote το μήνηυμα του TS.... Δεν σας αναγκάζει κάποιος να διαβάζεταιε αλλά μην μπαίνετε στον κόπο να πετάτε άτοπα και εξυπνάδες. Μια χαρά διάβασα, μάλλον εσύ δεν γνωρίζεις τι ισχύει. Δεν προβλέπεται από κάπου ότι οι μάρτυρες ενημερώνονται για το περιεχόμενο της υπόθεσης. Ενημερώνονται μόνο για την ημερομηνία και το δικαστήριο στο οποίο θα παραστούν. Οπότε "μην μπαίνετε στον κόπο να πετάτε άτοπα και εξυπνάδες." 3
Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, vorlon68 είπε Ειναι κόλπο για να πας και να σε πιάσουν και να σε πάνε μέσα...... Insomnia.gr ελατε για κάθε είδους συμβουλών....... Είναι κυριολεκτικά γι'αυτό το "Μπλα Μπλα" section οπότε... Μόλις τώρα, Nabuko είπε Δεν προβλέπεται από κάπου ότι οι μάρτυρες ενημερώνονται για το περιεχόμενο της υπόθεσης Άρα λύθηκε το ένα μισό του μυστηρίου. Δεν είναι υποχρεωμένοι να με ενημερώσουν. Περίεργο μεν αλλά αν έτσι πάει, δεκτό. Παραμένει το μυστήριο με τον άγνωστο κατηγορούμενο.
Nabuko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Pan_K93 είπε Δεν είναι υποχρεωμένοι να με ενημερώσουν. Περίεργο μεν αλλά αν έτσι πάει, δεκτό. Παραμένει το μυστήριο με τον άγνωστο κατηγορούμενο. Και όχι μόνο. δεν μπορείς να μάθεις ποιος είναι ο έτερος μάρτυρας που κλήθηκε . Επίσης όταν εξετάζεται ο ένας μάρτυρας ο άλλος ή οι άλλοι δεν βρίσκονται στην αίθουσα ώστε να μην ακούν τι ερωτήσεις και τι απαντήσεις δίνονται. Μόλις πας στο δικαστήριο θα σε βρει ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, μπορεί να βρίσκεται και ο ίδιος ο κατηγορούμενος εκεί αν είναι έξω και όχι μέσα και θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Το να σε κάλεσαν από λάθος λόγω συνωνυμίας είναι λίγο σπάνιο μιας και θα πρέπει να έχετε ίδιο ονοματεπώνυμο, ίδιο πατρώνυμο και ίδια διεύθυνση. Τα στοιχεία σου τα έδωσε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου στον εισαγγελέα ώστε να κληθείς σαν μάρτυρας. Αν έχεις πέσει στην περίπτωση παίξε τζόκερ 😅 Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από Nabuko
Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Και όχι μόνο. δεν μπορείς να μάθεις ποιος είναι ο έτερος μάρτυρας που κλήθηκε . Επίσης όταν εξετάζεται ο ένας μάρτυρας ο άλλος ή οι άλλοι δεν βρίσκονται στην αίθουσα ώστε να μην ακούν τι ερωτήσεις και τι απαντήσεις δίνονται. Μόλις πας στο δικαστήριο θα σε βρει ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, μπορεί να βρίσκεται και ο ίδιος ο κατηγορούμενος εκεί αν είναι έξω και όχι μέσα και θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Είναι καλό τώρα εγώ να πάω έτσι ξέμπαρκος χωρίς να 'χω κάποιον να με δασκαλεύει; Οι απαντήσεις σας είναι πολύ κατατοπιστικές, ευχαριστώ και πάλι.
Nabuko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Pan_K93 είπε Είναι καλό τώρα εγώ να πάω έτσι ξέμπαρκος χωρίς να 'χω κάποιον να με δασκαλεύει; Οι απαντήσεις σας είναι πολύ κατατοπιστικές, ευχαριστώ και πάλι. Αυτό είναι το νόημα. Μπορεί να σου πει στα γρήγορα ο δικηγόρος πριν την έναρξη εκδίκασης της υποθέσεως τι και πως. Αλλά να θυμάσαι ότι είσαι μάρτυρας και όχι κατηγορούμενος. Μπορείς να πεις ένα "δε θυμάμαι τίποτα" και τέλειωσες. 2
Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Αυτό είναι το νόημα. Μπορεί να σου πει στα γρήγορα ο δικηγόρος πριν την έναρξη εκδίκασης της υποθέσεως τι και πως. Αλλά να θυμάσαι ότι είσαι μάρτυρας και όχι κατηγορούμενος. Μπορείς να πεις ένα "δε θυμάμαι τίποτα" και τέλειωσες. Αυτό ακριβώς μου πρότεινε και ο φίλος μου. Η όλη ανησυχία μου είναι στο αν υπάρχει περίπτωση να μπλέξω με κάποιον τρόπο και να βρεθώ και γω στην υπόθεση απ'το πουθενά. Αλλά φαντάζομαι με ένα "δε θυμάμαι" και "πραγματικά δε γνωρίζω είμαι καλυμένος. Γιατί πραγματικά δεν έχω ιδέα αυτή τη στιγμή.
Weiss Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Επειδή το είχα πάντα απορία και εδώ δόθηκε η αφορμή, όταν κληθείς σε δικαστήριο ως μάρτυρας πρέπει να είσαι υποχρεωτικά με κουστούμι? Πέφτει πρόστιμο διαφορετικά?
Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Weiss είπε Επειδή το είχα πάντα απορία και εδώ δόθηκε η αφορμή, όταν κληθείς σε δικαστήριο ως μάρτυρας πρέπει να είσαι υποχρεωτικά με κουστούμι? Πέφτει πρόστιμο διαφορετικά? Ναι ναι σίγουρα με φουτεράκι Slayer θα σκάσω και φόρμα "καλή". 😆
Zerg13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μόλις πας στο δικαστήριο θα σε βρει ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Και θα σου πει τι να πεις στο κυλικειο του δικαστηριου;
Nabuko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Weiss είπε όταν κληθείς σε δικαστήριο ως μάρτυρας πρέπει να είσαι υποχρεωτικά με κουστούμι? Όχι, ούτε για τον κατηγορούμενο προβλέπεται. Ευπρεπής ενδυμασία χρειάζεται Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από Nabuko
Zerg13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Weiss είπε Επειδή το είχα πάντα απορία και εδώ δόθηκε η αφορμή, όταν κληθείς σε δικαστήριο ως μάρτυρας πρέπει να είσαι υποχρεωτικά με κουστούμι? Πέφτει πρόστιμο διαφορετικά? Αν φορας παντελονι δεν πεφτει προστιμο ή σορτσάκι Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από Zerg13
Προτεινόμενες αναρτήσεις