Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα σε όλες/ους! Μου έχει έρθει κλήση ως μάρτυρας σε ποινική δίκη στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων για να καταθέσω σε υπόθεση που δεν γνωρίζω (ούτε αναφέρεται στο χαρτί της κλήσης) για άτομο που... επίσης δεν γνωρίζω. Όχι προσωπικά ούτε καν σαν γνωστό γνωστού. Έδωσα εξουσιοδότηση σε δικηγόρο για να πάει να ρωτήσει περί τίνος πρόκειται η υπόθεση και η απάντηση ήταν ότι δεν γίνονται γνωστές οι υποθέσεις στους μάρτυρες τόσο νωρίς πριν τη δίκη (δυόμιση μήνες είναι νωρίς;) με αποτέλεσμα να μη ξέρω για ποιό λόγο με καλούν μιας και δεν βρήκα χρόνο να ξανασχοληθώ λόγω θεμάτων υγείας. Η δίκη είναι την ερχόμενη εβδομάδα. Τί μπορεί να συμβαίνει; Τί γίνεται τώρα που ως μάρτυρας χωρίς να ξέρω για ποιόν και γιατί; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις και το χρόνο σας. :)
xsterg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 πας στην δικη και λες αυτο που ξερεις. εαν το περιστατικο η τα προσωπα δεν σου λενε κατι το αναφερεις στο δικαστηριο. εαν σε καλεσαν κατα λαθος γιατι καποιος σε ενεπλεξε η υπαρχει συνωνυμια η κατι ειναι λαθος τους το λες και ξεμπερδευεις. καλυτερα να πας εκει παρα να απουσιασεις χωρις λογο. η μονη αιτιολογημενη απουσια ειναι εκεινη την ημερα να εχεις αλλο δικαστηριο η να νοσηλευεσαι σε δημοσιο νοσοκομειο με εισαγωγη. 5 3
Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, xsterg είπε πας στην δικη και λες αυτο που ξερεις. εαν το περιστατικο η τα προσωπα δεν σου λενε κατι το αναφερεις στο δικαστηριο. εαν σε καλεσαν κατα λαθος γιατι καποιος σε ενεπλεξε η υπαρχει συνωνυμια η κατι ειναι λαθος τους το λες και ξεμπερδευεις. καλυτερα να πας εκει παρα να απουσιασεις χωρις λογο. η μονη αιτιολογημενη απουσια ειναι εκεινη την ημερα να εχεις αλλο δικαστηριο η να νοσηλευεσαι σε δημοσιο νοσοκομειο με εισαγωγη. Υπάρχει δηλαδή όντως περίπτωση να έκαναν λάθος; Κι αν όντως εμπλέκομαι, δε θα 'πρεπε να με ενημερώσουν από πριν για το περί τίνος πρόκειται; Είναι και ποινική δίκη, μη βρεθούμε μπλεγμένοι απ'το πουθενά. Πες μου αν γνωρίζεις. Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από Pan_K93
Ntinaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 50 λεπτά πριν, xsterg είπε πας στην δικη και λες αυτο που ξερεις. εαν το περιστατικο η τα προσωπα δεν σου λενε κατι το αναφερεις στο δικαστηριο. εαν σε καλεσαν κατα λαθος γιατι καποιος σε ενεπλεξε η υπαρχει συνωνυμια η κατι ειναι λαθος τους το λες και ξεμπερδευεις. καλυτερα να πας εκει παρα να απουσιασεις χωρις λογο. η μονη αιτιολογημενη απουσια ειναι εκεινη την ημερα να εχεις αλλο δικαστηριο η να νοσηλευεσαι σε δημοσιο νοσοκομειο με εισαγωγη. Η να εισαι στρατο
Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Η να εισαι στρατο Όντως την πρώτη φορά που ήρθε ήμουν ΣΤΡ.
Zerg13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Πολυ παραξενη η ιστορια σου. Ουτε ημερομηνια δεν εχει να θυμηθεις κατι; Ισως εγινες μαρτηρας σε κατι με αγνωστους στο δρομο; πολλες φορες ξεχναμε ακομα και μεγαλα σκηνικα οταν δεν μας αφορουν. 2
Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Πολυ παραξενη η ιστορια σου. Ουτε ημερομηνια δεν εχει να θυμηθεις κατι; Ισως εγινες μαρτηρας σε κατι με αγνωστους στο δρομο; πολλες φορες ξεχναμε ακομα και μεγαλα σκηνικα οταν δεν μας αφορουν. Μα είναι πραγματικά! Το χαρτί απλά λέει τα στοιχεία μου ως μάρτυρας, του κατηγορουμένου και απλά ώρα και μέρος για να παρουσιαστώ στο Εφετείο. Ακόμα και με αγνώστους να είναι, εμένα πώς με βρήκαν, τί με θέλουν; Τί διάολο; Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο.
Ntinaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Pan_K93 είπε Μα είναι πραγματικά! Το χαρτί απλά λέει τα στοιχεία μου ως μάρτυρας, του κατηγορουμένου και απλά ώρα και μέρος για να παρουσιαστώ στο Εφετείο. Ακόμα και με αγνώστους να είναι, εμένα πώς με βρήκαν, τί με θέλουν; Τί διάολο; Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο. Πηγαινε να δεις, μπορει να χει και γκομενακια 2
Zerg13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Pan_K93 είπε Μα είναι πραγματικά! Το χαρτί απλά λέει τα στοιχεία μου ως μάρτυρας, του κατηγορουμένου και απλά ώρα και μέρος για να παρουσιαστώ στο Εφετείο. Ακόμα και με αγνώστους να είναι, εμένα πώς με βρήκαν, τί με θέλουν; Τί διάολο; Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο. Ημερομηνια του περιστατικου δεν εχει;
Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Πηγαινε να δεις, μπορει να χει και γκομενακια Μια παράμετρος που δεν είχα σκεφτεί χαχα! Πραγματικά είναι άξιο απορίας τί γίνεται. 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ημερομηνια του περιστατικου δεν εχει; Όχι, μόνο ότι καλούμαι στην "κατά την [όνομ/μο και πατρώνυμο κατηγορουμένου] ποινική δίκη.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εφετείο σημαίνει οτι μπορεί να εχουν περάσει, απο το συμβάν που δικάζεται, αρκετά έως πολλα χρόνια και να μην θυμάσαι τίποτα. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από NikosKallithea 1
Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εφετείο σημαίνει οτι μπορεί να εχουν περάσει, απο το συμβάν που δικάζεται, αρκετά έως πολλα χρόνια και να μην θυμάσαι τίποτα. Έως και χρόνια ε; Δε θα έπρεπε όμως να με καλέσουν και στο προηγούμενο τότε; ή δε πάει έτσι;
Zerg13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Με τον δικηγορο σου τσακωθηκες ; Τιποτα δεν σου πε.
Pan_K93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Zerg13 είπε Με τον δικηγορο σου τσακωθηκες ; Τιποτα δεν σου πε. Δεν είναι καν "δικηγόρος μου", είναι απλά φίλος δικηγόρος που του είπα "πάνε δες ρε, μλκ μία τί γίνεται, τί φάση;" χαχαχα! Στην τελική μου είπε πάνε δες τί γίνεται και πες δε θυμάμαι τίποτα. Τόσο άνετος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Αν καποιος παει μαρτυρας σε δικη το μεροκαματο που θα χασει ποιος το πληρωνει ? Να φανταστω...κανεις ? 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις