Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, koutsis είπε Να σου πω την αλήθεια δεν το ήξερα αυτό για το galaxy watch. Εγώ πάντως όσα ακουστικά και smart watches δοκίμασα δούλευαν μια χαρά σε iphone, προφανώς δεν μπορώ να ξέρω αν δουλεύουν σωστά τα πάντα. Και τα νέα galaxy buds 2 στην εφαρμογή Galaxy wearables στο App Store,δεν υπάρχουν. Για τα πρώτα Galaxy buds(2019)δεν υπήρχε καν εφαρμογή στο AppStore. Στα επόμενα buds+ μπήκε. Και για τα huawei ακουστικά που σου ανέφερα Επισης όπως έγραψα και πιο πάνω και άλλες συσκευες που δουλευουν σε Iphone όπως galaxy watch 3 και Huawei GT 2,δουλεύουν με περιορισμούς(στο Huawei δεν μπορεις πχ ουτε την μουσική να αλλάξεις ή να περάσεις τραγούδια σε αυτό). Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από Fulgore 1
creek21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μια μικρή σημείωση: επειδή βλέπω αναφέρεστε σε κατώτερη εμπειρία χρήσης σε 6s και στην πράξη αποδεικνύεται ότι αυτό το υποθέτετε, να σας ενημερώσω πως το πρόβλημα στο 6s ειδικά είναι η μπαταρία και μόνο, καμία σχέση με λαγκαρίσματα ή κολλήματα που ίσως υποθέτετε (και μιλάω για iOS 15! ) συνεχίστε ελεύθερα ;-D Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από creek21 1 1
koutsis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 47 λεπτά πριν, creek21 είπε Μια μικρή σημείωση: επειδή βλέπω αναφέρεστε σε κατώτερη εμπειρία χρήσης σε 6s και στην πράξη αποδεικνύεται ότι αυτό το υποθέτετε, να σας ενημερώσω πως το πρόβλημα στο 6s ειδικά είναι η μπαταρία και μόνο, καμία σχέση με λαγκαρίσματα ή κολλήματα που ίσως υποθέτετε (και μιλάω για iOS 15! ) συνεχίστε ελεύθερα ;-D Βασικά αυτό που πιθανώς εννοούμε όλοι είναι ότι δεν έχεις την εμπειρία των gestures, του face id και της full screen που έχουν τα νέα μοντέλα, και όχι τόσο τα λαγκαρισματα. 1
creek21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, koutsis είπε Βασικά αυτό που πιθανώς εννοούμε όλοι είναι ότι δεν έχεις την εμπειρία των gestures, του face id και της full screen που έχουν τα νέα μοντέλα, και όχι τόσο τα λαγκαρισματα. όχι δεν το εννοείτε 'όλοι' και μια χαρά κατανοητό είναι προηγουμένως πχ γράφτηκε ότι σε σχέση με Android γίνεται η σύγκριση για να το κλείνουμε, μάχιμο είναι κι ένα 6s/7/8 κτλ έχουν και το τελευταίο interface του iOS, έχουν και τις ενημερώσεις ασφαλείας, δεν έχουν λαγκαρίσματα και κολλήματα, απλά εννοείται πως πιο καινούρια iPhone αξίζουν περισσότερο χωρίς να σημαίνει πως πιο παλιά είναι το ίδιο άχρηστα όπως τα παλιά Android 1
Nik1239 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Λοιπόν επανέρχομαι , πήρα ένα iPhone 6s 16gb για δοκιμή λειτουργικού και μπορώ να πω πως πάει σφερα πιο γρήγορα από ένα xiaomi note 7 που είχα και ο αποθηκευτικός χώρος αν και μικρός μου έφτασε θα κρατήσω το συγκεκριμένο μέχρι να τελειώσει η υποστήριξη του και μετά θα πάω στο νέο μοντέλο που θα βγει πιθανόν τον Σεπτέμβρη 1
koutsis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Λοιπόν επανέρχομαι , πήρα ένα iPhone 6s 16gb για δοκιμή λειτουργικού και μπορώ να πω πως πάει σφερα πιο γρήγορα από ένα xiaomi note 7 που είχα και ο αποθηκευτικός χώρος αν και μικρός μου έφτασε θα κρατήσω το συγκεκριμένο μέχρι να τελειώσει η υποστήριξη του και μετά θα πάω στο νέο μοντέλο που θα βγει πιθανόν τον Σεπτέμβρη Ρώτα αν έχεις απορίες.
lon-zet Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Λοιπόν επανέρχομαι , πήρα ένα iPhone 6s 16gb για δοκιμή λειτουργικού και μπορώ να πω πως πάει σφερα πιο γρήγορα από ένα xiaomi note 7 που είχα και ο αποθηκευτικός χώρος αν και μικρός μου έφτασε θα κρατήσω το συγκεκριμένο μέχρι να τελειώσει η υποστήριξη του και μετά θα πάω στο νέο μοντέλο που θα βγει πιθανόν τον Σεπτέμβρη Από άποψη μπαταρίας πώς πάει? Σε έχει ικανοποιήσει περισσότερο από το παλιό σου τηλέφωνο γενικά? Έχω Redmi 4x και φοβάμαι μην δυσαρεστηθώ με τον σχεδιασμό και την μπαταρία του SE 2020 στο οποίο σκέφτομαι να μεταβώ. Πιστεύετε θα νιώσω το "update" ?
Nik1239 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, koutsis είπε Ρώτα αν έχεις απορίες. Το iCloud πως δουλεύει γιατί δεν κατάλαβα πως μεταφέρω φωτογραφίες από το iPhone sto pc και το ανάποδο , τα τραγούδια βρήκα πως γίνεται υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω ή να μην κάνω ώστε να μην πέσει γρήγορα το ποσοστό υγείας της μπαταρίας ; 2 ώρες πριν, lon-zet είπε Από άποψη μπαταρίας πώς πάει? Σε έχει ικανοποιήσει περισσότερο από το παλιό σου τηλέφωνο γενικά? Έχω Redmi 4x και φοβάμαι μην δυσαρεστηθώ με τον σχεδιασμό και την μπαταρία του SE 2020 στο οποίο σκέφτομαι να μεταβώ. Πιστεύετε θα νιώσω το "update" ? Από ταχύτητα είναι εμφανές πιο γρήγορο από το παλιό μου με τις ίδιες εφαρμογές μέσα μπαταρια θα σου πω σε δυο με τρεις μέρες που θα στρώσει γιατί χτες το βράδυ έβαλα το iOS 15.1 και από ότι ξέρω στρώνει την μπαταρία μετά από κάθε μεγάλο update εχει 97% μπαταρία και το πήρα στα 80€ όποτε λογικά δεν θα έχω κάποιο τεράστιο θέμα
lon-zet Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Το iCloud πως δουλεύει γιατί δεν κατάλαβα πως μεταφέρω φωτογραφίες από το iPhone sto pc και το ανάποδο , τα τραγούδια βρήκα πως γίνεται υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω ή να μην κάνω ώστε να μην πέσει γρήγορα το ποσοστό υγείας της μπαταρίας ; Από ταχύτητα είναι εμφανές πιο γρήγορο από το παλιό μου με τις ίδιες εφαρμογές μέσα μπαταρια θα σου πω σε δυο με τρεις μέρες που θα στρώσει γιατί χτες το βράδυ έβαλα το iOS 15.1 και από ότι ξέρω στρώνει την μπαταρία μετά από κάθε μεγάλο update εχει 97% μπαταρία και το πήρα στα 80€ όποτε λογικά δεν θα έχω κάποιο τεράστιο θέμα Η οθόνη του πώς είναι (και από άποψη μεγέθους και από άποψη ποιότητας)? Το μέγεθος της οθόνης με προβληματίζει και αυτό... Συνάντησες κάποια δυσκολία εδώ που δεν συνάντησες στο παλιό σου κινητό, όπως για παράδειγμα στις βιντεοκλήσεις?
koutsis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Το iCloud πως δουλεύει γιατί δεν κατάλαβα πως μεταφέρω φωτογραφίες από το iPhone sto pc και το ανάποδο , τα τραγούδια βρήκα πως γίνεται υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω ή να μην κάνω ώστε να μην πέσει γρήγορα το ποσοστό υγείας της μπαταρίας ; Φωτογραφίες από το κινητό στο pc εγώ τις περνάω κανονικά με καλώδιο και copy/paste στο σκληρό. Για να βάλεις φωτογραφίες από το pc στο iphone είναι πιο περίπλοκο μιας και πρέπει να της περάσεις μέσω του iTunes στο pc. Όσον αφορά την μπαταρία να τη φορτίζεις πάντα μεταξύ 20-80%. Δηλαδή να μην την αφήνεις να αδειάζει τελείως ούτε να το αφήνεις όλη νύχτα στο φορτιστή. 1
Nik1239 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, lon-zet είπε Η οθόνη του πώς είναι (και από άποψη μεγέθους και από άποψη ποιότητας)? Το μέγεθος της οθόνης με προβληματίζει και αυτό... Συνάντησες κάποια δυσκολία εδώ που δεν συνάντησες στο παλιό σου κινητό, όπως για παράδειγμα στις βιντεοκλήσεις? Γούστα είναι αυτά θεωρώ ,εμένα με βολεύει το μέγεθος και ας είναι μικρή η οθόνη βιντεοκλήσεις δεν κάνω όποτε δεν έχω άποψη η ποιότητα του δικού μου της οθόνης είναι μια χαρά εξάλλου δεν νομίζω να θες κάτι φοβερό όταν πας να πάρεις τόσο μικρό κινητό μια σου πρότεινα να πάρεις το Xr καινούργιο στα 450-480 και όχι το we 2020 αν δεν θες μικρό κινητό Θα σου απάντησω σε μερικές μέρες που θα το χρησιμοποιώ πιο αναλυτικά 1
Nik1239 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Υπάρχει κάποια πρόταση σε μικρού μεγέθους powerbank που να αρκεί για για μια με δυο πληρης φορτίσεις το 6s αλλά και κάποιο άλλο κινητό;
Nik1239 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Στις 2/11/2021 στις 3:06 ΜΜ, koutsis είπε Ρώτα αν έχεις απορίες. γινεται οι φωτογραφιες που βγαζω να πηγαινουν μονο στο icloud ? διοτι εχει λιγα gb η συσκευη και δεν θελω να την γεμισω
CheOnWeb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε γινεται οι φωτογραφιες που βγαζω να πηγαινουν μονο στο icloud ? διοτι εχει λιγα gb η συσκευη και δεν θελω να την γεμισω Ναι, αρκεί να έχεις αρκετό χώρο στο iCloud. Πας Settings>Photos και ανοίγεις iCloud Photos και Optimize iPhone Storage. Θα ανεβάσει όσες έχεις ήδη και όσες θα τραβάς από 'δω και πέρα και θα κρατάει στο iPhone μικρά σε μέγεθος αντίγραφα. Όταν χρειαστεί να στείλεις ή να κάνεις edit σε κάποια φωτογραφία θα κατεβάσει αυτόματα την original απ' το iCloud και θα την κρατήσει για κάποιο διάστημα μέχρι να θεωρήσει ότι χρειάζεται να ελευθερώσει χώρο στη συσκευή. Τότα θα πετάξει την original και θα κρατήσει το μικρό αντίγραφο. Υπόψιν ότι το iCloud κάνει sync με τις συσκευές σου οπότε ό,τι σβήσεις από οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή ή απ' το icloud.com θα σβηστεί από παντού. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα