Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Κλασσικό ανούσιο θέμα για να περάσει η ώρα,αν κρίνουμε και από το άλλο που άνοιξε

Και; Εσένα πιο είναι το θέμα σου;

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Και; Εσένα πιο είναι το θέμα σου;

Ενημερώνω τους υπόλοιπους για να μην χάνουν τσάμπα τον χρόνου τους,κάτι που δεν έκανες εσύ που άνοιξες το θέμα...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ενημερώνω τους υπόλοιπους για να μην χάνουν τσάμπα τον χρόνου τους,κάτι που δεν έκανες εσύ που άνοιξες το θέμα...

Ε εντάξει βρε φίλε συζήτηση κάνουμε όποιος θέλει απαντάει και χάνει τον χρόνο του όπως λες και εσύ. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nik1239 είπε

Ε εντάξει βρε φίλε συζήτηση κάνουμε όποιος θέλει απαντάει και χάνει τον χρόνο του όπως λες και εσύ. 

Ανούσια συζήτηση κάνουμε γιατί ούτως ή αλλως αλλή συσκευη θες να πάρεις όπως λες και στο άλλο θεμα,γιαυτό ενημερώνω και τους υπόλοιπους για να ξέρουν.

Τέλος,τι σοι συζητηση να κάνουμε όταν αναφέρεσαι σε κάτω των 100ευρώ καταστάσεις που οι επιλογές είναι ότι να ναι?

Στις 2/10/2021 στις 10:49 ΜΜ, Nik1239 είπε

σκέφτομαι να πάω σε ένα iphone 7 32gb που έχω βρει στα 90€ αξίζει η μετάβαση θα δω διάφορες 

και ποια είναι τα πλεονεκτήματα που έχει η χρήση ενός έστω και παλιού iphone σε σχέση με ένα λίγο νεώτερο και φθηνότερο android

Δημοσ.
2 ώρες πριν, HateMe είπε

Ναι, καλά τα λες και ισχύουν όλα αυτά, αλλά εδώ μιλάμε για κινητό πατάτα 5ετίας. 
1000 φορές να δώσει κάποιος 550+ για ένα iPhone 11, παρά να σκάσει 400 για μια πατάτα σαν το 7.

με τον όρο πατάτα τι εννοείς?

ας πούμε με αυτή την λογική κάποιος να πάρει το 12αρι και όλες τις εκδόσεις του μεταχειρισμενο?

Αν επερνα μτχ θα πήγαινα σε 8plus και xs max σε αυτά τα δύο υπάρχει μια λογική τιμή?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jimis98 είπε

με τον όρο πατάτα τι εννοείς?

ας πούμε με αυτή την λογική κάποιος να πάρει το 12αρι και όλες τις εκδόσεις του μεταχειρισμενο?

Αν επερνα μτχ θα πήγαινα σε 8plus και xs max σε αυτά τα δύο υπάρχει μια λογική τιμή?

Με τον όρο πατάτα εννοώ πως είναι ΠΑΤΑΤΑ. 
Σε 2 μήνες και κάτι μπαίνουμε στο 2022.

Θεωρείς τα 400 ευρώ καλά για ένα κινητό του 2016 ;

Και σου ξανά λέω, δίνεις 550+ για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ iPhone 11 που είναι 1000 φορές καλύτερο στα πάντα από ένα 7ρι και θα το κρατήσεις και πολλά χρόνια.
Το 7ρι πόσο θα το κρατήσεις νομίζεις; Σε 1 χρόνο θα ψάχνεις πάλι κινητό και θα λες "δίκιο είχε εκείνος ο τύπος στο φορουμ" 

Γενικά να έχεις στο μυαλό σου πως αν θες καλό iPhone, δεν θα πας ούτε σε 7, ούτε σε 8 αλλά ούτε και στο XS max.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα λόγω δουλειάς και βάσει τιμής, απόδοσης κλπ, πας με κλειστά μάτια στο 11ρακι που είναι τίμιο.

Αν αυτά τα 150+ δεν τα έχεις, κάνεις υπομονή, τα μαζεύεις και το παίρνεις. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HateMe είπε

Με τον όρο πατάτα εννοώ πως είναι ΠΑΤΑΤΑ. 
Σε 2 μήνες και κάτι μπαίνουμε στο 2022.

Θεωρείς τα 400 ευρώ καλά για ένα κινητό του 2016 ;

Και σου ξανά λέω, δίνεις 550+ για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ iPhone 11 που είναι 1000 φορές καλύτερο στα πάντα από ένα 7ρι και θα το κρατήσεις και πολλά χρόνια.
Το 7ρι πόσο θα το κρατήσεις νομίζεις; Σε 1 χρόνο θα ψάχνεις πάλι κινητό και θα λες "δίκιο είχε εκείνος ο τύπος στο φορουμ" 

Γενικά να έχεις στο μυαλό σου πως αν θες καλό iPhone, δεν θα πας ούτε σε 7, ούτε σε 8 αλλά ούτε και στο XS max.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα λόγω δουλειάς και βάσει τιμής, απόδοσης κλπ, πας με κλειστά μάτια στο 11ρακι που είναι τίμιο.

Αν αυτά τα 150+ δεν τα έχεις, κάνεις υπομονή, τα μαζεύεις και το παίρνεις. 

Συμφωνώ με όλα όσα λες αλλά το xs max τι θέμα έχει και δεν πρέπει να πάει;; 🤔 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, koutsis είπε

Συμφωνώ με όλα όσα λες αλλά το xs max τι θέμα έχει και δεν πρέπει να πάει;; 🤔 

Δεν είναι ότι έχει θέμα, απλά η μπαταρία του είναι λίγο σάπια σε σχέση με του 11, φωτογραφίες κατώτερες κλπ.
all around είναι καλή συσκευούλα, δεν λέω. 

Γενικά ότι γράφω, είναι καθαρά από δικές μου δοκιμές με διάφορες συσκευές, όχι απ αυτά που διαβάζω από δω και από κει. 

Με λίγα λόγια, δεν παπαγαλίζω όπως κάνουν οι περισσότεροι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, HateMe είπε

Δεν είναι ότι έχει θέμα, απλά η μπαταρία του είναι λίγο σάπια σε σχέση με του 11, φωτογραφίες κατώτερες κλπ.
all around είναι καλή συσκευούλα, δεν λέω. 

Γενικά ότι γράφω, είναι καθαρά από δικές μου δοκιμές με διάφορες συσκευές, όχι απ αυτά που διαβάζω από δω και από κει. 

Με λίγα λόγια, δεν παπαγαλίζω όπως κάνουν οι περισσότεροι. 

Συμφωνώ ότι το 11 έχει καλύτερη μπαταρία και κάμερα αλλά χάνει πολύ στην οθόνη σε σχέση με το xs max. 6.1" lcd 720p το 11, 6.5" oled 1080p το xs max! Επίσης το 11 έχει μεγαλύτερα bezels από το xs max.

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, koutsis είπε

Συμφωνώ ότι το 11 έχει καλύτερη μπαταρία και κάμερα αλλά χάνει πολύ στην οθόνη σε σχέση με το xs max. 6.1" lcd 720p το 11, 6.5" oled 1080p το xs max!

Υπάρχει διαφορά αλλά όχι τόσο τρελή ώστε να πας στο xs max θεωρώ. 
Εγώ σκέψου πριν 1.5 χρόνο που ήθελα να αλλάξω κινητό, ήμουν ανάμεσα σε iPhone 11 και XS Max.
Πήγα τελικά σε 11 pro max :P 

Επίσης κάτι που τσέκαρα τώρα μιας και είχα καιρό, είδες καθόλου την τιμή του xs max ;
Για κανέναν λόγο δεν αξίζει να πάει κάποιος τώρα εκεί.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HateMe είπε

Υπάρχει διαφορά αλλά όχι τόσο τρελή ώστε να πας στο xs max θεωρώ. 
Εγώ σκέψου πριν 1.5 χρόνο που ήθελα να αλλάξω κινητό, ήμουν ανάμεσα σε iPhone 11 και XS Max.
Πήγα τελικά σε 11 pro max :P 

Επίσης κάτι που τσέκαρα τώρα μιας και είχα καιρό, είδες καθόλου την τιμή του xs max ;
Για κανέναν λόγο δεν αξίζει να πάει κάποιος τώρα εκεί.

Τιμή δεν είδα όχι. Θεωρώ ότι είναι περίπου ισης αξίας αυτά τα δύο και ο καθένας διαλέγει με βάση τι θέλει. Μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη xs max, καλύτερη μπαταρία και κάμερα 11.

Δημοσ.

Αν είσαι στο οικοσυστμα της Αpple καλό είναι να μείνεις εκεί που είσαι. Αν σκέφτεσαι να μετάβεις δεν έχει νόημα. Τι εννοώ, πλέον οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν Google Docs για εργασιες/δουλειες οποτε το να πας στο οικοσυστημα Apple με το σκεπτικο Pages κλπ δεν ειχε κανενα νοημα. Γενικα οι συσκευες της Αππλε ειναι κορυφαιες σε ποιοτητα αλλα δεν σημαινει και τιποτα αυτο. Εγω εχω iPhone 12 Mac mini M1 κλπ ομως δεν ξερω αν μου ελεγαν κανε ανταλλαγη για αντιστοιχα android - windows αν θα ελεγα οχι. Ναι ΟΚ μια χαρα ειναι αλλα μην φανταστεις. Τωρα μενω αππλε καθαρα λογω των αναβαθμισεων και τιποτα αλλο. + Οτι σε καποια σημεια ειναι ενα κλικ πιο ψηλα απο Window, Android οχι ομως κατι φοβερο. 

Γενικά πριν αγοράσεις οτιδήποτε αποφάσισε γιατί το θέλεις; Για παιχνίδια; Εργασία; Απλά καινούργιο τηλέφωνο; Κάμερα (εδώ το iPhone 12 Pro και πάνω αξίζει αλλά θα πρέπει να το χρησιμοποιείς κιόλας να βγάζεις χρήματα όχι απλά χομπίστας). 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, koutsis είπε

Τιμή δεν είδα όχι. Θεωρώ ότι είναι περίπου ισης αξίας αυτά τα δύο και ο καθένας διαλέγει με βάση τι θέλει. Μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη xs max, καλύτερη μπαταρία και κάμερα 11.

Ένας λόγος παραπάνω να πας σε 11ρι 

image.png.eab7f6616a329a42db17773f4604170b.png

image.png.afe5de7fdf590f21dd8ce3bcc0d15898.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, HateMe είπε

Ένας λόγος παραπάνω να πας σε 11ρι 

image.png.eab7f6616a329a42db17773f4604170b.png

image.png.afe5de7fdf590f21dd8ce3bcc0d15898.png

Εντάξει τη θεωρώ γελοία αυτή την τιμή και φυσικά υπάρχει γιατί το μοντέλο έχει σταματήσει εδώ και  χρόνια και δεν μπορείς να το βρεις σφραγισμένο! Εννοείται ότι και το xs max και το 11 αξίζουν γύρω στα 350-400€ που τα βρίσκεις μεταχειρισμένα. Είπαμε, δεν θα δώσεις 1.000€ να πάρεις xs max εν έτει 2021!

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.

Το καλύτερο για κάποιον που έχει android ή παλιό iphone είναι ένα 13αρι και το κρατάει μια 6ετια και βγάζει έτσι τα λεφτά του. Αν βρει το 13 πχ κάποιος στα 800-900 128gb αξίζει και με το παραπάνω αντίστοιχα το mini στα 600-700

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...