Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , επειδή θέλω να ανανεώσω το κινητό μου για να βγάλει μερικά χρόνια ακόμα και επειδή έχει αρχίσει τα ψιλό κολλήματα (με καλύπτει μια χαρά ένα xiaomi redmi note 7 είναι ) σκέφτομαι να πάω σε ένα iphone 7 32gb που έχω βρει στα 90€ αξίζει η μετάβαση θα δω διάφορες , αν ναι που , και ποια είναι τα πλεονεκτήματα που έχει η χρήση ενός έστω και παλιού iphone σε σχέση με ένα λίγο νεώτερο και φθηνότερο android; 

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Καλησπέρα σας , επειδή θέλω να ανανεώσω το κινητό μου για να βγάλει μερικά χρόνια ακόμα και επειδή έχει αρχίσει τα ψιλό κολλήματα (με καλύπτει μια χαρά ένα xiaomi redmi note 7 είναι ) σκέφτομαι να πάω σε ένα iphone 7 32gb που έχω βρει στα 90€ αξίζει η μετάβαση θα δω διάφορες , αν ναι που , και ποια είναι τα πλεονεκτήματα που έχει η χρήση ενός έστω και παλιού iphone σε σχέση με ένα λίγο νεώτερο και φθηνότερο android; 

Φίλε μου όπως συζητήσαμε και αλλού το 7αρι θα το πάρεις για να δοκιμάσεις το ios και να δεις αν σου αρέσει. Δεν νομίζω να μείνεις πολύ καιρό με αυτό εκτός αν οι απαιτήσεις σου είναι λίγες, μιας και η οθόνη είναι πολύ μικρή με μεγάλα bezels, η κάμερα είναι εξαετίας, η μπαταρία μικρή κτλ. 

Τώρα όσον αφορά διάφορες με Android, είναι άλλη φιλοσοφία και θα πρέπει να δοκιμάσεις να δεις αν σου αρέσει. Δεν έχει τις 1000 ρυθμίσεις που έχουν τα Android μιας και η Apple σου λέει " εγώ θεωρώ ότι έτσι είναι καλύτερα να δουλεύει το κινητό και αν σου αρέσει, αν δεν σου αρέσει δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα όπως στο Android! Θεωρώ βέβαια ότι αφού έρχεσαι από παλιό xiaomi, θα σου φανεί πολύ καλύτερο το ios από άποψη ταχύτητας, απόκρισης και εμπειρίας γενικά! Εγώ σου λέω δοκίμασε και βγάλε δικά σου συμπεράσματα. Ότι και να σου πει ο καθένας εδώ είναι προσωπικές απόψεις και μπορεί εσύ να έχεις εντελώς διαφορετικές ανάγκες από εμένα. Αν θέλεις πάντως να κάνεις οτιδήποτε παράνομο ( torrents, παράνομο streaming, σπασμένες εφαρμογές κτλ.) ξεχνάς το ios κατευθείαν... 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Φιλε μου όπως είδα και σε άλλο ποστ σκέφτεσαι να πας αργότερα σε καινούργιο 12mini όποτε όχι δεν αξίζει να δώσεις τζάμπα 100 ευρώ για ένα παλιό κινητό! Κρατά τα λεφτά σου,πάνε σε ένα κατάστημα παίξε με τα iPhone βιτρίνας να δεις πάνω κάτω πως είναι και αργότερα αυτά τα 100 ευρώ που σε περίσσεψαν δώστα και πάρε το 13mini και είσαι αρχηγός! Εξάλλου όλοι λίγο πολύ γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται το iOS,δεν χρειάζεται και πολύ ψάξιμο!

• Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Nik1239 είπε

που το βρηκες 90 ευρω?εδω στο skroytz το εχουν στα 400 ευρω περιπου

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jimis98 είπε

Μεταχειρισμένο είναι σε μέτρια κατάσταση το πλαίσιο αλλά πληρώς λειτουργικό

Δημοσ.
Στις 3/10/2021 στις 1:07 ΜΜ, jimis98 είπε

Θεωρώ πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσει κανείς σφραγισμένο ένα τόσο παλιό κινητό από το skroutz (αν δεν είναι συλλέκτης βέβαια 🤪)

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, lon-zet είπε

Θεωρώ πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσει κανείς σφραγισμένο ένα τόσο παλιό κινητό από το skroutz (αν δεν είναι συλλέκτης βέβαια 🤪)

και αξιζει να παρεις μεταχειρσμενο?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, jimis98 είπε

Τα παλιά μοντέλα όπως το 7 (που είναι πενταετίας πλέον), δεν παράγονται άλλο από την εταιρία με αποτέλεσμα η τιμή τους να αυξάνεται καθώς είναι δυσεύρετα (όταν είναι σφραγισμένα στην συσκευασία τους).

Δεν με αφορά και δεν με νοιάζει το που θα ξοδέψεις τα λεφτά σου, σου δίνω συμβουλές για να μην πληρώσεις κάτι υπερβολικά ακριβά χωρίς λόγο.

Φιλικά 🙂

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lon-zet είπε

Τα παλιά μοντέλα όπως το 7 (που είναι πενταετίας πλέον), δεν παράγονται άλλο από την εταιρία με αποτέλεσμα η τιμή τους να αυξάνεται καθώς είναι δυσεύρετα (όταν είναι σφραγισμένα στην συσκευασία τους).

Δεν με αφορά και δεν με νοιάζει το που θα ξοδέψεις τα λεφτά σου, σου δίνω συμβουλές για να μην πληρώσεις κάτι υπερβολικά ακριβά χωρίς λόγο.

Φιλικά 🙂

η apple μως με καθε νεα συσκευη σταματαει την παραγωγη του προηγουμενου

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, jimis98 είπε

η apple μως με καθε νεα συσκευη σταματαει την παραγωγη του προηγουμενου

Στα λόγια μου έρχεσαι 😉

Για αυτό είναι τόσο ακριβά τα παλιά σφραγισμένα μοντέλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimis98 είπε

Εννοείται. Εσύ πιστεύεις αξίζει να δώσεις 400€ για ένα κινητό 5ετιας η να δώσεις 100€?

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.

εκ του ασφαλούς προτιμουνται  τα σφραγισμένα, ενώ τα μεταχειρισμενα δεν ξέρεις πως τα έχει δουλέψει κάποιος

οκ αλλάζεις μια μπαταρία και ξεμπερδεύεις να μου πεις, αλλά είναι και τόσα άλλα οθόνη κλπ

λίγο λίγο να επισκευάζεις καλύτερα να πάρεις σφραγιστω

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, jimis98 είπε

εκ του ασφαλούς προτιμουνται  τα σφραγισμένα, ενώ τα μεταχειρισμενα δεν ξέρεις πως τα έχει δουλέψει κάποιος

οκ αλλάζεις μια μπαταρία και ξεμπερδεύεις να μου πεις, αλλά είναι και τόσα άλλα οθόνη κλπ

λίγο λίγο να επισκευάζεις καλύτερα να πάρεις σφραγιστω

Ναι, καλά τα λες και ισχύουν όλα αυτά, αλλά εδώ μιλάμε για κινητό πατάτα 5ετίας. 
1000 φορές να δώσει κάποιος 550+ για ένα iPhone 11, παρά να σκάσει 400 για μια πατάτα σαν το 7.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλασσικό ανούσιο θέμα για να περάσει η ώρα,αν κρίνουμε και από το άλλο που άνοιξε

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...