Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, dasimo είπε

Η αλήθεια είναι ότι πλέον παραείναι ακριβό με δεδομένο ότι η apple συμπεριλαμβάνει ολόκληρη σουίτα μέσα στο os και η google την δίνει εντελώς δωρεάν . Ίσως η Microsoft θα έπρεπε να σκεφτεί και ένα pay per use license για το 365 και να έδινε αυτό κανα 60αρι ευρώ 

Κατά καιρούς έχει το Office 365 (single user / Family) σε προσφορά. Είχα βρει το Family περίπου στα 40Ευρώ και πήρα 4, οπότε το έχω για τα επόμενα  χρόνια, μαζί με 1ΤΒ για 6 χρήστες.

Δημοσ.

To MS Office είναι μονόδρομος και δεν συγκρίνεται ούτε με open office, ούτε με Apple ή Google -- με τη διαφορά ότι από έκδοση σε έκδοση προσθέτει λίγες λειτουργίες και ζητάει τσουχτερά ποσά. Αυτά βέβαια αφορούν όσους το αγοράζουν και δεν το κατεβάζουν πειρατικά.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, manolis940 είπε

Δοκίμασα επίσης τις προάλλες να φτιάξω κάτι το οποίο είχε μία εικόνα στο Libre Office και μόλις το άνοιξα σε MS Office η εικόνα ήταν σε τελείως λάθος θέση. Το ίδιο και στο Google Docs. Όταν δεν μπορείς σε κάτι τόσο απλό και βασικό να υπάρχει συμβατότητα, τότε καταλαβαίνεις ότι είμαστε πολύ μακρυά.

Μάλλον δεν ήμουν σαφής. Θεωρώ καλή συμβατότητα το άνοιγμα αρχείων από office και μετατροπή σε .ODT/.ODS όχι φυσικά οι πέρα-δώθε μεταφορές πχ ένα .xlsm να ανοίξει κ να τροποποιηθεί σε libre και κατόπιν να δουλευτεί σε office. Ολα αυτα είναι εντελώς εξειδικευμένα -σχεδόν επαγγελματικά. Αν αποθηκεύσεις σε odt/ods, αναγνωρίζονται και διαβάζονται από office/office online και google docs μια χαρά.

Προσωπικά τα τρέχοντα αρχεία μου τα έχω σε google docs που έχει τα πάντα και ειδικότερα μέσω google scripts μπορείς να κάνεις θαύματα. Το ΜΟΝΟ που μου λείπει πραγματικά από το excel είναι το power query αλλά την παλεύω πλαγίως. Ολα τα παλιά αρχεία μου (ως και 25 ετων) έγιναν μετατροπή σε odt/ods και είναι ακριβώς όπως τα πρωτότυπα.

• Like 1
Δημοσ.

Το ms office για μένα είναι απλά ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτού του είδους τις σουίτες!!!Όλες οι άλλες απλά δεν υπάρχουν!!!
Σίγουρα τιμολογιακά δεν είναι τόσο προσιτή επιλογή,γι αυτο ψάχνουμε λύσεις απόκτησης στα "άλλα" μαγαζιά, γι αυτό  η microsoft θα μπορούσε να το δίνει μια φορά με ένα νορμάλ ποσό(30-40-50ευρώ) και μια δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης σε βάθος 5ετίας να το αγοράζουμε όλοι...ασε που οι περισσότεροι χρήστες την διαφορά απο την μία έκδοση στην άλλη δεν την βλεπουν στις δυνατότητες αλλα στο interface...

• Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

Δεν είχα ιδέα ότι η Apple έχει office suite δικό της 😅

Νταξ της Google τίμια σουίτα για απλά πράγματα τπτ startups αλλά δυστυχώς το office παίζει μονότερμα.

Ναι αμέ! Word = Pages, Power Point = Keynote, Excel = Numbers.

Προσωπικά τα χρησιμοποιώ και τα δύο και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη μεταφορά και την επεξεργασία από το ένα στο άλλο. Απλά φροντίζω, αν η γραμματοσειρά που χρησιμοποιώ δεν είναι προεγκατεστημένη, να την εγκαταστήσω πριν κάνω τη μεταφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...