Bitbit Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Απορώ γιατί σχολιάζετε την τιμή. Λες και θα το αγοράσουμε. Αφού με το γνωστό τρόπο θα το αποκτήσουμε 2
GBorb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Με τιμολόγιο αγοράς παίζει καμιά καλή τιμή σε office και windows ? Να περνάει τον φορολογικό έλεγχο εννοώ.
mAs_81 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε 3 ώρες πριν, nick_corobos είπε θα το δούμε. Και τα 2016 και 2019 τοσο τα πήρα Οταν ειχα ψάξει πριν κανα μήνα δύσκολα έβρισκα κάτωθεν του 20ρικου….Μια χαρα τότε..👍🏼
andreas1gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Οταν ειχα ψάξει πριν κανα μήνα δύσκολα έβρισκα κάτωθεν του 20ρικου….Μια χαρα τότε..👍🏼 Έχει και πιο φτηνά από 1 ευρώ… Όρεξη για ψάξιμο να έχεις μόνο… 1
EuphangeL Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Utopia13 είπε Ώρα να τα κατεβάσω κρακαρισμένα… 50 λεπτά πριν, Bitbit είπε Απορώ γιατί σχολιάζετε την τιμή. Λες και θα το αγοράσουμε. Αφού με το γνωστό τρόπο θα το αποκτήσουμε Σε χρήστες που είναι επαγγελματίες και δεν κοροϊδεύουν τον εαυτό τους (και τους γύρω τους), το να μην δίνεις ένα ευτελές ποσό για κάποιο εργαλείο τους φαίνεται ανέκδοτο. Και είναι. Οι υπόλοιποι λίγη σημασία έχει αν θα το χρησιμοποιούν πειρατικά, για τον απλό λόγο πως δεν το χρησιμοποιούν ουσιαστικά. Απλά για να 'χουνε να λένε. 4
pigeon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, EuphangeL είπε Οι υπόλοιποι λίγη σημασία έχει αν θα το χρησιμοποιούν πειρατικά, για τον απλό λόγο πως δεν το χρησιμοποιούν ουσιαστικά. Απλά για να 'χουνε να λένε. Αυτοί να δοκιμάσουν το LibreOffice, κάνει τα πάντα, έχει διαφορετικά User Interfaces για κάθε γούστο και έχει εξαιρετική συμβατότητα στα περισσότερα κείμενα και πλέον το OpenDocument είναι πιο στάνταρ από τα .doc του δημοσίου του 1980.
busellatos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, Silverage είπε Με 150€ δεν πάει πουθενά... Έχει με κουπόνι 75 ευρώ αλλά και με 10 ευρώ να το βάλουν δεν σε βλέπω να ψήνεσαι να βγάλεις το office 2003.😁
dieksodo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μπορει καποιος να εξηγησει απλοικα τι χανω εγω που εχω ακομα 2013?
busellatos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, dieksodo είπε Μπορει καποιος να εξηγησει απλοικα τι χανω εγω που εχω ακομα 2013? 7 χρόνια . Αν στο excel κάνεις μόνο sum η γράφεις τα τηλέφωνα δεν χρειάζεσαι τίποτα μέχρι το office 2033 3
Silverage Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, busellatos είπε Έχει με κουπόνι 75 ευρώ αλλά και με 10 ευρώ να το βάλουν δεν σε βλέπω να ψήνεσαι να βγάλεις το office 2003.😁 Και 75 πολλά είναι. Σπίτι χρησιμοποιώ office 2016 απο τη δουλειά.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, pigeon είπε Αυτοί να δοκιμάσουν το LibreOffice, κάνει τα πάντα, έχει διαφορετικά User Interfaces για κάθε γούστο και έχει εξαιρετική συμβατότητα στα περισσότερα κείμενα και πλέον το OpenDocument είναι πιο στάνταρ από τα .doc του δημοσίου του 1980. Εγώ στο γυμνάσιο (πριν 6-7 χρόνια) το είχα δοκιμάσει σε εργασία και μόλις πήγα να παρουσιάσω στον υπολογιστή της αίθουσας (που είχε word 2003 νομίζω), η διάταξη του κειμένου ήταν όπως να ναι. ΟΚ πάνε χρόνια από τότε και δεν είχε και καμία τρομερή σημασία, αλλά την έπαθα μια φορά και από τότε μόνο MS Office κρακαρισμένο και, τώρα τελευταία, το 365 που μου δίνουν δωρεάν ως φοιτητής. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από Επισκέπτης
pigeon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Utopia13 είπε Εγώ στο γυμνάσιο (πριν 6-7 χρόνια) το είχα δοκιμάσει σε εργασία και μόλις πήγα να παρουσιάσω στον υπολογιστή της αίθουσας (που είχε word 2003 νομίζω), η διάταξη του κειμένου ήταν όπως να ναι. Δεν έχει καμία σχέση με εκείνο που ήξερες. Κι εγώ με office (τελευταία το είχα σπασμένο) ήμουν πεισματικά κολλημένος και το πέταξα πριν λίγο καιρό, αφού όλα τα αρχεία μου, ακόμα κι από το '97, τα ανοίγει άψοξα. Εντάξει να λογιζόμαστε και πειρατές για 2-3 φορές το χρόνο που θα ανοίξουμε ή θα γράψουμε κάτι είναι εντελώς χαζομάρα. Αμα το έχεις δωρεάν ή κάνεις δουλειά σε αυτό, ναι τότε αλλάζει..
NotAliki177 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 hours ago, dasimo said: Η αλήθεια είναι ότι πλέον παραείναι ακριβό με δεδομένο ότι η apple συμπεριλαμβάνει ολόκληρη σουίτα μέσα στο os και η google την δίνει εντελώς δωρεάν . Ίσως η Microsoft θα έπρεπε να σκεφτεί και ένα pay per use license για το 365 και να έδινε αυτό κανα 60αρι ευρώ Δεν είχα ιδέα ότι η Apple έχει office suite δικό της 😅 Νταξ της Google τίμια σουίτα για απλά πράγματα τπτ startups αλλά δυστυχώς το office παίζει μονότερμα. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από NotAliki177 1
manolis940 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 17 ώρες πριν, Toper Harley είπε Για απλή οικιακή χρήση Libre office που είναι και συμβατό με Ms office...!!! Αν τώρα το θες επαγγελματικά και θέλεις "best of the best" αναγκαστικά πας Ms office και τα ακουμπάς...!!! Αν κ υπάρχουν πλέον κλειδιά με 20 ευρώ οπότε και πάλι φτηνά είναι... 13 ώρες πριν, pigeon είπε Αυτοί να δοκιμάσουν το LibreOffice, κάνει τα πάντα, έχει διαφορετικά User Interfaces για κάθε γούστο και έχει εξαιρετική συμβατότητα στα περισσότερα κείμενα και πλέον το OpenDocument είναι πιο στάνταρ από τα .doc του δημοσίου του 1980. Το Libre το χρησιμοποιώ συχνά σε Linux περιβάλλοντα μιας και είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτά. Ωστόσο η συμβατότητα δεν είναι δεδομένη. Ένα αρκετά μορφοποιημένο κείμενο που θα σου δώσει κάποιος με γραμματοσειρά Callibri στο Libre θα φαίνεται ένα χάος. Δοκίμασα επίσης τις προάλλες να φτιάξω κάτι το οποίο είχε μία εικόνα στο Libre Office και μόλις το άνοιξα σε MS Office η εικόνα ήταν σε τελείως λάθος θέση. Το ίδιο και στο Google Docs. Όταν δεν μπορείς σε κάτι τόσο απλό και βασικό να υπάρχει συμβατότητα, τότε καταλαβαίνεις ότι είμαστε πολύ μακρυά. Μιας και μίλησα για Google Docs πιστεύω ότι έχει την καλύτερη συμβατότητα με MS Office και την θεωρώ καλύτερη εναλλακτική. Για μένα θα ήταν μονόδρομος η σουίτα της google αν μπορούσα σε ένα excel αρχείο για παράδειγμα να επιλέξω "Άνοιγμα με->Google Sheets" αντ αυτού πρέπει να το μεταφέρεις στον φάκελο του Google Drive, να περιμένεις να το συγχρονίσει και έπειτα να πατήσεις Δεξι κλικ-> Google Drive -> Προβολή στον Ιστό" 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα