QuantumWanderer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, Αναζητώ τηλεόραση στις 65 ίντσες (αποκλειστικά, όχι 55 ή 75, λόγω χώρου) που να έχουν ενσωματωμένη υποστήριξη AirPlay σίγουρα και ιδανικά και HomeKit, χωρίς να είναι κρίσιμο το δεύτερο. Ιδανικά, επίσης, θα ήθελα Samsung καθώς μού αρέσει περισσότερο το στήσιμο χρωμάτων της, σε ευρεία γκάμα που είχα, αλλά και έχω δει σε τρίτους ή καταστήματα. Ευχαρίστως να ακούσω τις προτάσεις σας. 🙂
QuantumWanderer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Έχει κανένας αυτήν; https://www.skroutz.gr/s/26229100/Samsung-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-UE65TU7092-HDR-65.html
emperor4her Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δεν αναφερεις budget, εγω εχω αυτη και πραγματικα ειναι οτι καλυτερο πριν τις oled φανταστικα χρωματα, ποιοτητα, android 10 (πηρε χτες αναβαθμιση) και νεχρι τελους του χρονου λενε για android 11, ολα τα προτυπα ηχου σε σχεση με samsung που δεν υποστηριζει καποια.. 1
QuantumWanderer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Ναι, το όριο είναι μέχρι 900-1000 ευρώ, αλλά δεν θα τα δώσω αν δεν τα αξίζει. Π.χ. πιο εύκολα θα πήγαινα στα 1100 για κάτι που τα αξίζει.
emperor4her Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 14 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Ναι, το όριο είναι μέχρι 900-1000 ευρώ, αλλά δεν θα τα δώσω αν δεν τα αξίζει. Π.χ. πιο εύκολα θα πήγαινα στα 1100 για κάτι που τα αξίζει. Σε αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει κατι καλυτερο. μετα πας σε oled, ανεβαινεις σε τιμες. Και εδω στα 1130 απο το επισημο της σονυ
QuantumWanderer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δεν έχω δει Sony από κοντά. Από κάποιους, ένω ακούω εξαιρετικά σχόλια για την εικόνα, ακούω ότι το Android είναι αργό και στην έναρξη και στην αλλαγή καναλιών και στην κίνηση στο μενού. Ισχύει;
emperor4her Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Δεν έχω δει Sony από κοντά. Από κάποιους, ένω ακούω εξαιρετικά σχόλια για την εικόνα, ακούω ότι το Android είναι αργό και στην έναρξη και στην αλλαγή καναλιών και στην κίνηση στο μενού. Ισχύει; να σου πω την αληθεια, το κινητο μου s21+ το νιωθω πιο αμεσο, αλλα δεν συγκρινεις κινητο με τηλεοραση. δεν ειχα ξανα τηλεοραση με android, οποτε ουτε εκει μπορω να συγκρινω.. ΑΛΛΑ, απο hardware φοραει οτι πιο καλο νομιζω υπαρχει σε τηλεοραση, οποτε δεν νομιζω να εχεις τετοια θεματα. εμενα δεν μου εχει κολησει ποτε παντως... κυριως βλεπω ταινιες απο kodi (διαβαζει αρχεια 80gb ανετα μεσω lan), netflix, youtube. αυτα χρηισομποιω. παντως δεν χανεις τιποτα να περασεις και απο κανα καταστημα να τη δεις. δες και εδω τελος το android εχει πολλα εξτραδακια σε σχεση με ενα κλειστο λογισμικο της σαμμυ. πχ εχεις Playstore οποτε μπορεις να βαλεις οποια εφαρμογη θελεις. 1
QuantumWanderer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Αυτές οι σειρές της Sony πώς είναι συγκριτικά με τις αντίστοιχης τιμής Samsung, καθαρά σε ποιότητα εικόνας; (ας αφήσουμε τα μενού, λογισμικά που τρέχουν κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα