Προς το περιεχόμενο

προβλημα εκινησης

andreascreta1965

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλη σας ημερα !θα ηθελα καποια βοηθεια σχετικα με τον υπολογιστη αν σας ειναι ευκολο !μου βγαζει κατασταση oxc00000e9  και disk boot failure incert system disk and pres enter ! μπορω να κανω κατι ; μου εχουν περασει σπασμενα 7 και δεν εχω το δισκακι !δεν ξερω και πολλα απο υπολογιστες , σας ευχαριστω 1καθε βοηθεια δεκτη 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαλλον για προβλημα του δισκου το βλεπω!.

Πρεπει να μπεις στο bios να δεις αν τον "βλεπει", (φανταζομαι δεν εκανες καποιες αλλαγες εσυ)

Για να μην στα γραφω δες το παρακατω βιντεο

• Like 1

4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Αποσύνδεσε ότι έχεις πάνω εκτός από πληκτρολόγιο και ποντίκι και άνοιξέ τον

το εχω κανει παρα πολλες φορες φιλε μου και τιποτα

Καλησπέρα φίλε μου. 

Αν έχεις άνθρωπο να σε βοηθήσει θα γλυτώσεις πολύ κόπο.

Αν θες να ασχοληθείς κάνε το εξής, πρώτο βήμα όπως σου ανέφεραν και πιο πάνω είναι να ελέγξεις αν βλέπει το σύστημα το δίσκο. Εαν δεν τον βλέπει έλεγξε τις καλωδιώσεις σου, εαν τον βλέπει συνέχισε να διαβάζεις.

Βρες μια μήτρα Windows 7 από κάποιον γνωστό σου ή κατέβασε μια. Υπάρχουν site που μπορείς να βρεις. Ενδεικτικά σου παραθέτω κάποιο site https://tech-latest.com/download-windows-7-iso/

Κάψε το αρχείο σε ένα CD ή USB. Και στην επιλογή από που να εκκινήσει το σύστημα επέλεξε το δίσκο.

Μετά θα πρέπει να κάνεις επιδιόρθωση εκκίνησης μήπως έχει σκάσει κανένα αρχείο εκκίνησης και μπορέσει να στο φτιάξει μόνο του.

Εναλλακτικά είτε με εντολές το επιδιορθώνεις (δύσκολο για αρχάριο) είτε κάνεις καθαρή εκγατάσταση. Σε περίπτωση επανεγκατάστασης να γνωβρίζεις ότι θα διαγραφούν αρχεία οπότε φρόντισε να τα κρατήσεις αντίγραφο ασφαλείας πριν κάνεις οτιδήποτε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΟΚ, Τότε πάμε στα επόμενα (χειρότερα) σενάρια.

1. Χάλασε η εγκατάσταση, οπότε πάει για φορμάτ.

2. Πάαααει ο δίσκος! 😰

EDIT:

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Άλλαξες προφίλ;

Επεξ/σία από micos000

οχι φιλε μου απλα δεν εχει υπολογιστη ο φιλος και ειναι τελειως ασχετος και αυτος οσο και εγω ! περιπου το κοστος ; και αν παεειιι ο δισκος τι να βαλει επανω ;  το εχει για απλη χρηση  γιου τουμπ ειδησεις και καμια ταινια ! ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αρχή θα πρέπει να δει αν όντως τα έπαιξε ο δίσκος ή στρώνει με φορμάτ. Οπότε ετοιμάζει ένα στικάκι με windows και προσπαθεί να κάνει εγκατάσταση. Αν πάει καλά τότε είναι οκ. Αν αρχίσει τα σφάλματα, θέλει δίσκο.

Παίρνει έναν ssd, έστω και 120άρι (κάτω από 20€ κάνουν), τον συνδέει, ξεκουμπώνει τον παλιό (αν είναι desktop αλλιώς αλά αλλάζει τον δίσκο) για να μην μπλέξουν τα boot και κάνει εγκατάσταση στον ssd. Όταν τελειώσει, κουμπώνει και τον παλιό δίσκο ξανά, σιγουρεύεται ότι θα μπουτάρει από τον ssd (από το bios) και βλέπει τι γίνεται με τον δίσκο. Δεν είναι καμιά τρομερή διαδικασία αλλά θέλει να μην φοβάται να λερώσει λίγο τα χέρια του.

Βασικά δεν ξέρουμε τίποτα για το σύστημα. Πρέπει να μας πεις για αν είναι λάπτοπ ή σταθερός και τα χαρακτηριστικά του.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...