andreascreta1965 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 καλη σας ημερα !θα ηθελα καποια βοηθεια σχετικα με τον υπολογιστη αν σας ειναι ευκολο !μου βγαζει κατασταση oxc00000e9 και disk boot failure incert system disk and pres enter ! μπορω να κανω κατι ; μου εχουν περασει σπασμενα 7 και δεν εχω το δισκακι !δεν ξερω και πολλα απο υπολογιστες , σας ευχαριστω 1καθε βοηθεια δεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, andreascreta1965 είπε μπορω να κανω κατι ; Αποσύνδεσε ότι έχεις πάνω εκτός από πληκτρολόγιο και ποντίκι και άνοιξέ τον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μαλλον για προβλημα του δισκου το βλεπω!. Πρεπει να μπεις στο bios να δεις αν τον "βλεπει", (φανταζομαι δεν εκανες καποιες αλλαγες εσυ) Για να μην στα γραφω δες το παρακατω βιντεο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreascreta1965 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αποσύνδεσε ότι έχεις πάνω εκτός από πληκτρολόγιο και ποντίκι και άνοιξέ τον το εχω κανει παρα πολλες φορες φιλε μου και τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μήπως έχεις κανένα δισκάκι σε cd/dvd drive; Αλλιώς δες στο bios αν βλέπει τον δίσκο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros_s Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα φίλε μου. Αν έχεις άνθρωπο να σε βοηθήσει θα γλυτώσεις πολύ κόπο. Αν θες να ασχοληθείς κάνε το εξής, πρώτο βήμα όπως σου ανέφεραν και πιο πάνω είναι να ελέγξεις αν βλέπει το σύστημα το δίσκο. Εαν δεν τον βλέπει έλεγξε τις καλωδιώσεις σου, εαν τον βλέπει συνέχισε να διαβάζεις. Βρες μια μήτρα Windows 7 από κάποιον γνωστό σου ή κατέβασε μια. Υπάρχουν site που μπορείς να βρεις. Ενδεικτικά σου παραθέτω κάποιο site https://tech-latest.com/download-windows-7-iso/ Κάψε το αρχείο σε ένα CD ή USB. Και στην επιλογή από που να εκκινήσει το σύστημα επέλεξε το δίσκο. Μετά θα πρέπει να κάνεις επιδιόρθωση εκκίνησης μήπως έχει σκάσει κανένα αρχείο εκκίνησης και μπορέσει να στο φτιάξει μόνο του. Εναλλακτικά είτε με εντολές το επιδιορθώνεις (δύσκολο για αρχάριο) είτε κάνεις καθαρή εκγατάσταση. Σε περίπτωση επανεγκατάστασης να γνωβρίζεις ότι θα διαγραφούν αρχεία οπότε φρόντισε να τα κρατήσεις αντίγραφο ασφαλείας πριν κάνεις οτιδήποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Να κάνω μια μαντεψιά; Το πρόβλημα σου δημιουργήθηκε αφού έβαλες τον υπολογιστή σε αναστολή λειτουργίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANTY1965 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 ειχε παγωσει στο facebook και δεν επερνε καμια εντολη ! ολα παγωμενα ! και τον εσβησε βγαζοντας τον απο το ρευμα και αυτο ηταν ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Στην εικόνα που δείχνεις λέει... Boot from CD: και αμέσως από κάτω... Disk boot failure. και ξαναρωτάω. Μήπως έχει ξεχασμένο κάποιο cd στο drive; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANTY1965 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 οχι φιλε μου ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΟΚ, Τότε πάμε στα επόμενα (χειρότερα) σενάρια. 1. Χάλασε η εγκατάσταση, οπότε πάει για φορμάτ. 2. Πάαααει ο δίσκος! 😰 EDIT: Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Άλλαξες προφίλ; Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2021 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANTY1965 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 οχι φιλε μου απλα δεν εχει υπολογιστη ο φιλος και ειναι τελειως ασχετος και αυτος οσο και εγω ! περιπου το κοστος ; και αν παεειιι ο δισκος τι να βαλει επανω ; το εχει για απλη χρηση γιου τουμπ ειδησεις και καμια ταινια ! ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για αρχή θα πρέπει να δει αν όντως τα έπαιξε ο δίσκος ή στρώνει με φορμάτ. Οπότε ετοιμάζει ένα στικάκι με windows και προσπαθεί να κάνει εγκατάσταση. Αν πάει καλά τότε είναι οκ. Αν αρχίσει τα σφάλματα, θέλει δίσκο. Παίρνει έναν ssd, έστω και 120άρι (κάτω από 20€ κάνουν), τον συνδέει, ξεκουμπώνει τον παλιό (αν είναι desktop αλλιώς αλά αλλάζει τον δίσκο) για να μην μπλέξουν τα boot και κάνει εγκατάσταση στον ssd. Όταν τελειώσει, κουμπώνει και τον παλιό δίσκο ξανά, σιγουρεύεται ότι θα μπουτάρει από τον ssd (από το bios) και βλέπει τι γίνεται με τον δίσκο. Δεν είναι καμιά τρομερή διαδικασία αλλά θέλει να μην φοβάται να λερώσει λίγο τα χέρια του. Βασικά δεν ξέρουμε τίποτα για το σύστημα. Πρέπει να μας πεις για αν είναι λάπτοπ ή σταθερός και τα χαρακτηριστικά του. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2021 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα