Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Apple πάντως για εταιρία που φημίζεται για το design , έχει δώσει στο Apple Watch τα χειρότερα watch faces που υπάρχουν στο ηλιακό μας σύστημα. 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, thanos75x είπε

Το καλύτερο smart watch ever με την χειρότερη μπαταρία ever...
Απορώ γιατί δεν τα φτιάχνουν να κρατάνε έστω μία εβδομάδα...  

Εγω θα ήθελα ένα χρόνο….σιγά ρε φιλε τα βραδιά δεν κοιμάσαι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nvidiaman είπε

Εγω θα ήθελα ένα χρόνο….σιγά ρε φιλε τα βραδιά δεν κοιμάσαι;

Κάτσε, τότε γιατί έχει sleep tracking? 
Είχα το Apple Watch 5 και το κράτησα δυο μήνες, μετά το σούταρα αποκλειστικά και μόνο λόγω της απαράδεκτης μπαταρίας του και πήρα κανονικό ρολόι. 
Και δεν πρόκειται να επιστρέψω αν δεν κάνουν κάτι να κρατάει η μπαταρία του τουλάχιστον 4 μέρες. 
Αν και στην τελική υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, πως και πως περιμένω να κατρακυλήσει λίγο η τιμή του Huawei Watch 3 pro 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, KostasKri said:

Γιατί είναι smart watch και όχι fitness tracker

Τουλάχιστον τα fitness trackers έχουν μια χρήση. Τα smartwatches δεν έχουν κάποια χρήση* και είναι άσχημα στο χέρι. Ένα επώνυμο ρολοι στα 150 ευρώ είναι WAYYYY μουράτο από τι ένα smartwatch των 400ε.

* Με εξαίρεση αν κάνεις κάποια ομιλία, μπορείς να δεις τπτ ειδοποιήσεις αλλά και πάλι... είσαι σε ομιλία/διάλεξη για 30 λεπτά? 1 ώρα? πόσο? ... δεν μπορείς να αντέξεις χωρίς ειδοποιήσεις; και 2ον γιατί να θες ειδοποιήσεις να σου αποσπούν την προσοχή?

Επεξ/σία από NotAliki177
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω για να δουλέψω αυτο το smartwatch θα ήθελα 15 ωρες μπαταρια , δεν σε βγάζει απο τις 9 το πρωί ως τις 12 το βράδυ ? παιρνεις και ενα μικρό powerbank στη δουλεια να κλέψεις καμμια ώρα παραπανω , χωρις powerbank δεν βγαινεις απο το σπιτι σημερα , 

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Lefteris1993s είπε

Κάτσε, τότε γιατί έχει sleep tracking? 
Είχα το Apple Watch 5 και το κράτησα δυο μήνες, μετά το σούταρα αποκλειστικά και μόνο λόγω της απαράδεκτης μπαταρίας του και πήρα κανονικό ρολόι. 
Και δεν πρόκειται να επιστρέψω αν δεν κάνουν κάτι να κρατάει η μπαταρία του τουλάχιστον 4 μέρες. 
Αν και στην τελική υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές, πως και πως περιμένω να κατρακυλήσει λίγο η τιμή του Huawei Watch 3 pro 

Στο κανονικό ρολόι που έχεις, πρόσεξε μην ξεχάσεις να αλλάξεις την ημερομηνία διότι ο Σεπτέμβριος έχει 30 ημέρες και δεν αλλάζει μόνο του, επίσης όσες φορές και να το περνάς από pos δεν θα κάνει πληρωμή! Συγνώμη για την σαρκαστική απάντηση αλλά μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμη τις διάφορες που έχουν τα δυο τους….

Επεξ/σία από Dinos1973
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Vasilisxd είπε

Η Apple πάντως για εταιρία που φημίζεται για το design , έχει δώσει στο Apple Watch τα χειρότερα watch faces που υπάρχουν στο ηλιακό μας σύστημα. 

θα ήθελα πολύ να δω τη διακόσμηση στο σπίτι σου.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, bigballon είπε

θα ήθελα πολύ να δω τη διακόσμηση στο σπίτι σου.

Πάντως δεν είναι έτσι 

spacer.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Στο κανονικό ρολόι που έχεις, πρόσεξε μην ξεχάσεις να αλλάξεις την ημερομηνία διότι ο Σεπτέμβριος έχει 30 ημέρες και δεν αλλάζει μόνο του, επίσης όσες φορές και να το περνάς από pos δεν θα κάνει πληρωμή! Συγνώμη για την σαρκαστική απάντηση αλλά μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμη τις διάφορες που έχουν τα δυο τους….

Βεβαίως και τις έχω καταλάβει και είμαι απόλυτα σύμφωνος με το να κάνω αυτές τις παραχωρήσεις!

Ειμαι ΠΟΛΥ υπέρ των smartwatch αλλά την τεχνολογία τη φέρνει καθένας στα μέτρα και τα γούστα του. 
Πληρωμές με το smartwatch η αλήθεια είναι δεν τις δοκίμασα ποτέ μιας και οι πληρωμεσ με το Apple Pay μέσω τηλεφωνου δε με δυσκολεύουν σε κάτι αλλά και το ότι θα αλλάξω μια φορά την ημερομηνία στο ρολόι δε με ενοχλεί καθόλου. 
Η καλή αυτονομία είναι κάτι που θεωρώ απαραίτητο και μη διαπραγματεύσιμο προσωπικά σε όλα μου τα ηλεκτρονικά , μιας και δεν προτίθεμαι να κυκλοφορώ με ένα powerbank και 7 καλώδια στην τσέπη 

Επεξ/σία από Lefteris1993s
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε

Μπορεί να αλλάζει μόνο του, υπάρχει σχετική δυνατότητα σε πλήρη αυτόματα αλλά δεν έχω στο μυαλό μου κάτι κάτω από 2000€

Δημοσ.
12 ώρες πριν, NotAliki177 είπε

Τουλάχιστον τα fitness trackers έχουν μια χρήση. Τα smartwatches δεν έχουν κάποια χρήση* και είναι άσχημα στο χέρι. Ένα επώνυμο ρολοι στα 150 ευρώ είναι WAYYYY μουράτο από τι ένα smartwatch των 400ε.

* Με εξαίρεση αν κάνεις κάποια ομιλία, μπορείς να δεις τπτ ειδοποιήσεις αλλά και πάλι... είσαι σε ομιλία/διάλεξη για 30 λεπτά? 1 ώρα? πόσο? ... δεν μπορείς να αντέξεις χωρίς ειδοποιήσεις; και 2ον γιατί να θες ειδοποιήσεις να σου αποσπούν την προσοχή?

Δεν με ενδιαφέρει να πουλάω μούρη με ρολόι. Τα πράγματα που κάνει το apple watch είναι πολλά. Δεν είναι τυχαία νούμερο ένα ΡΟΛΟΙ σε πωλήσεις στον κόσμο. Αν εσύ δεν βρίσκεις χρησιμότητα, οι υπόλοιποι δεκάδες (εκατοντάδες;) εκατομμύρια βρίσκουν πολλές.

Εγώ πλέον όταν το βγάζω νιώθω ότι κάτι μου λείπει. Είναι κάτι που δουλεύει και έχει ενταχθεί στην ζωή μου και πλέον δεν κάνω χωρίς αυτό.

Δημοσ.

Γιατί έγινε ένα μικρό μπάχαλο?

Απλό ρολόι vs apple watch vs fitness track vs άλλα smartwatch?

Δηλαδή κάποιος που απλά αγόρασε ξέρω γω ρολεξ 10κ είναι φυσιολογικός? Αφού και απτόν Κινέζο με 1 ευρώ παίρνεις ρολόι να σου δείχνει την ώρα.

Όσο περί μπαταρίας..

Εμένα χωρίς aod το 6αρι βγάζει 2 μέρες με νορμάλ χρήση όχι όλη μέρα πάνω απτό χέρι.

Περί vs άλλο smartwatch fitbit versa 2.

Με το apple watch κάνεις πολλά παραπάνω,κλήσεις να στέλνεις μηνύματα,μέχρι και το barcode από το εμβόλιο μπορείς να το έχεις στο χέρι σου,μέχρι και ο χάρτης μπορεί να είναι στο χέρι σου,γενικά μπορεί να κάνει πάρα πολλά,και ναι η μπαταρία μπορεί να είναι ένα θέμα αλλά κάνει 100αδες πράγματα  παραπάνω από τα υπόλοιπα πλέον η Samsung πήγε να κάνει κίνηση με το watch 4 από κοντά δεν έτυχε να το δω αλλά υποσχέθηκε 2 μέρες + και τελικά πολλοί αναφέρουν 1 με το ζόρι λογικό μου φαίνεται κιόλας διότι το Android σαν λογισμικό είναι αρκετά πιο βαρύ σε σχέση με το ios πόσο μάλλον από Samsung που έχει και ένα κάρο bloatware

(χρόνια user android μετάβαση καλής επαφής με ios με το 12 pro max περί αυτού το Android μου είχε άλλες ευκολίες που με πλάγιο τρόπο τις κάνεις και στο ios απλά έχει ταλαιπωρία)

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 3/10/2021 στις 8:46 ΜΜ, Vasilisxd είπε

Πάντως δεν είναι έτσι 

spacer.png

αν το σεμεδάκια είναι το μόνο που σε καλύπτει αισθητικά..............

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...