Lioner Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Καλησπερα σας, Τους τελευταιους 6 μηνες εχουμε αλλαξει 2 τηλεορασεις και ο λογος ειναι πως εχουμε εναν μπομπιρα μινι Αντετοκουμπο που του αρεσει να πεταει πραγματα μπαλες παιχνιδια κτλ σε διαφορα μερη, και ενα απο αυτα δυστηχως ειναι και η τηλεοραση.... Τωρα παμε για τριτο αλλα πριν φυσικα το παρω θελω ηδη να εχω ετοιμο ενα προστατευτικο τζαμι που θα μπορεσω να τοποθετησω επανω, Στο εξωτερικο υπαρχουν σαητ που τους δινεις το μοντελο της τηλεορασης και σου φτιαχνουν αυτοι, ασχολουνται καθαρα με προστασιες οθονης. Εδω περα δεν εχω βρει κατι αλλα βρηκα κατι lifehacks που μπορεις να τοποθετησεις τετοια τζαμια με διαφορους τροπους αναλογα με την τηλεοραση... το θεμα ειναι το τζαμι, τι ποιοτητας ειναι. Πρεπει να ειναι πλεξι γκλας? Εχει δοκιμασει κανεις κατι τετοιο γενικα? Αξιζει? Ευχαριστω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Ίσως πρέπει να είναι κάτι που να μην γυαλίζει κιόλας και καθρεπτιζει. Ρώτα και σε κανένα τζαμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Χαζή απορία. Γίνεται να βάλετε την tv σε σημείο που να μην την φτάνει ο μπόμπιρας? Δεν νομίζω να μπορεί να την φτάσει αν είναι κάπου ψηλά 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lioner Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 45 λεπτά πριν, theoritikos είπε Χαζή απορία. Γίνεται να βάλετε την tv σε σημείο που να μην την φτάνει ο μπόμπιρας? Δεν νομίζω να μπορεί να την φτάσει αν είναι κάπου ψηλά 😁 Και ομως.. φτανει αρκετα ψηλα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Ένας...φίλος μου όταν το έψαξε, είχε βρει αυτό https://tvprotectors.theoprofil.com/product-category/tv-protector/ και από amazon που στέλνει ελλάδα κανονικα https://www.amazon.de/-/en/TV-Display-Protectors/b?ie=UTF8&node=1382743031 Κατέληξε βέβαια την 3η φορα σε OLED φθηνή που εχει γυαλί μπροστά, παίρνοντας ρίσκο για τελευταία φορά. Όλα αυτά, ο φίλος μου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, theoritikos είπε Χαζή απορία. Γίνεται να βάλετε την tv σε σημείο που να μην την φτάνει ο μπόμπιρας? Δεν νομίζω να μπορεί να την φτάσει αν είναι κάπου ψηλά 😁 Άμα κάνει βολέ με τη μπάλα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Εγώ έβαλα ένα διαφανές πλέξιγκλας με διπλή συγκολλητική γύρω γύρω και έσωσα την τηλεόραση. ( Του άρεσε του πιτσιρικά να χτυπά το πάνελ και να βλέπει τις αλλαγές χρώματος....) Μιλάμε για τηλεόραση 40"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lioner Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Hal9000 είπε Ένας...φίλος μου όταν το έψαξε, είχε βρει αυτό https://tvprotectors.theoprofil.com/product-category/tv-protector/ και από amazon που στέλνει ελλάδα κανονικα https://www.amazon.de/-/en/TV-Display-Protectors/b?ie=UTF8&node=1382743031 Κατέληξε βέβαια την 3η φορα σε OLED φθηνή που εχει γυαλί μπροστά, παίρνοντας ρίσκο για τελευταία φορά. Όλα αυτά, ο φίλος μου.. Ευχαριστώ πολύ 26 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε Εγώ έβαλα ένα διαφανές πλέξιγκλας με διπλή συγκολλητική γύρω γύρω και έσωσα την τηλεόραση. ( Του άρεσε του πιτσιρικά να χτυπά το πάνελ και να βλέπει τις αλλαγές χρώματος....) Μιλάμε για τηλεόραση 40"... Ακριβώς το ίδιο.. με το που αλλάζουν τα χρώματα χαίρεται απίστευτα 🤣. Αν κατάλαβα σωστά διπλή είναι αυτή που κολλάει και απ' τις δυο πλευρές ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Lioner είπε Ευχαριστώ πολύ Ακριβώς το ίδιο.. με το που αλλάζουν τα χρώματα χαίρεται απίστευτα 🤣. Αν κατάλαβα σωστά διπλή είναι αυτή που κολλάει και απ' τις δυο πλευρές ? Ναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Εμείς του κλείνουμε την τβ για μια μέρα αν την πλησιάσει κ.ο.κ. Αν πετάξει οτιδήποτε κλείνει για μια εβδομάδα. Εμείς εννοείτε έχουμε τα κινητά μας τα λαπτοπ και τον σταθερό υπολογιστή. Αυτός χάνει. Έχω βάλει tplink πρίζα και κλείνω την τβ από απόσταση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maria_Dimk Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, επειδή και εγώ έχω το ίδιο θέμα, ο μικρός μου έχει σπάσει έτσι ήδη 2 τηλεοράσεις και ψάχνω για κάποιο προστατευτικό για την οθόνη τελικά βρήκατε κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land-decked Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Στις 2/10/2021 στις 6:11 ΠΜ, Lioner είπε Ευχαριστώ πολύ Ακριβώς το ίδιο.. με το που αλλάζουν τα χρώματα χαίρεται απίστευτα 🤣. Αν κατάλαβα σωστά διπλή είναι αυτή που κολλάει και απ' τις δυο πλευρές ? Όταν ήμουν μικρός πήρα έναν μεγάλο μαγνήτη από το υπόγειο και τον έβαλα κοντά στην τβ.... Άλλαζαν τα χρώματα...το πρόβλημα είναι ότι τα χρώματα έμειναν παρδαλά για πάντα...γιατί στην ουσία την χάλασα.. Στις 2/10/2021 στις 9:30 ΠΜ, esertas είπε Εμείς του κλείνουμε την τβ για μια μέρα αν την πλησιάσει κ.ο.κ. Αν πετάξει οτιδήποτε κλείνει για μια εβδομάδα. Εμείς εννοείτε έχουμε τα κινητά μας τα λαπτοπ και τον σταθερό υπολογιστή. Αυτός χάνει. Έχω βάλει tplink πρίζα και κλείνω την τβ από απόσταση. Πρίζα TP-Link και remote control? Τον βασανίζεις και σαρεσει ε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iml Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάποτε, οταν είμασταν μικροί, όταν μας έλεγαν όχι, ήταν όχι. Δεν πάθαμε τίποτα που δεν σπάσαμε την τηλεόραση ή δεν είδαμε τι γίνεται αν βάλεις κατσαβίδι στην πρίζα και άλλα. Για τι ηλικίες μιλάμε? Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από iml 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lioner Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Maria_Dimk είπε Καλησπέρα, επειδή και εγώ έχω το ίδιο θέμα, ο μικρός μου έχει σπάσει έτσι ήδη 2 τηλεοράσεις και ψάχνω για κάποιο προστατευτικό για την οθόνη τελικά βρήκατε κάτι; Καλησπέρα, εμείς δεν πήγαμε για καινούργια τηλεόραση τελικά. Πήρα μια πιο μικρή που είχα στο δωμάτιο(δεν είναι σμαρτ) την έβαλα στο σαλόνι και μέχρι στιγμής ζει... Μόλις μεγαλώσουν λίγο το βλέπουμε για καινούργια. 40 λεπτά πριν, iml είπε Κάποτε, οταν είμασταν μικροί, όταν μας έλεγαν όχι, ήταν όχι. Δεν πάθαμε τίποτα που δεν σπάσαμε την τηλεόραση ή δεν είδαμε τι γίνεται αν βάλεις κατσαβίδι στην πρίζα και άλλα. Για τι ηλικίες μιλάμε? Εσείς δεν πάθατε κάτι, και ούτε θα παθαίνετε. Εμείς την πληρώνουμε σαν γονείς.. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Στις 2/10/2021 στις 10:49 ΠΜ, Lioner είπε Καλησπερα σας, Τους τελευταιους 6 μηνες εχουμε αλλαξει 2 τηλεορασεις και ο λογος ειναι πως εχουμε εναν μπομπιρα μινι Αντετοκουμπο που του αρεσει να πεταει πραγματα μπαλες παιχνιδια κτλ σε διαφορα μερη, και ενα απο αυτα δυστηχως ειναι και η τηλεοραση.... Τωρα παμε για τριτο αλλα πριν φυσικα το παρω θελω ηδη να εχω ετοιμο ενα προστατευτικο τζαμι που θα μπορεσω να τοποθετησω επανω, Στο εξωτερικο υπαρχουν σαητ που τους δινεις το μοντελο της τηλεορασης και σου φτιαχνουν αυτοι, ασχολουνται καθαρα με προστασιες οθονης. Εδω περα δεν εχω βρει κατι αλλα βρηκα κατι lifehacks που μπορεις να τοποθετησεις τετοια τζαμια με διαφορους τροπους αναλογα με την τηλεοραση... το θεμα ειναι το τζαμι, τι ποιοτητας ειναι. Πρεπει να ειναι πλεξι γκλας? Εχει δοκιμασει κανεις κατι τετοιο γενικα? Αξιζει? Ευχαριστω.. Φίλος έχει βάλει προτζεκτορα. Βλέπουν μόνο ταινίες βέβαια και δεν χαζεύουν ειδήσεις ή χαζοεκπομπες. Αλλά και πάλι μπορείς να τα δεις αυτά αν θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα