greekbusters Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, είχα πάρει στην κοπέλα μ τα Χριστούγεννα το ποκο m3 το οποίο πριν από μια βδομάδα πέθανε. Απλά έκλεισε κ δεν ανταποκρινοταν σε τπτ, ούτε φόρτιση. Με τα πολλά το πήγα σέρβις ινφοκουεστ, όπου μ απάντησαν μετά από μια βδομάδα (τραγικοί εν τω μεταξύ, πάω στο σέρβις της σαμσουνγκ και σε μια ώρα το έχουν έτοιμο ότι και αν θέλει) όπου μ είπαν πάει για πέταμα κ μ έδωσαν πιστωτικό από τον γεμανο ίσης αξίας, δλδ 160€. (ούτε μια αλλαγή πλακέτας δεν μπορούσαν να κάνουν). Και έρχομαι τώρα στο ερώτημα. Τι μπορώ να προτιμήσω από εκεί με μικρή έως καθόλου διαφορά; Έχω καταλήξει στο moto g30 6/128 me snap 662 και ας έχει 720 οθόνη . Αξίζει το συγκεκριμένο; οι επιλογές είναι ελάχιστες και σχεδόν όλα τα κινητά της τιμής αυτής είναι με mtk που δεν θέλω. Χιαομι και ποκο δεν τα κοιτάω καν, ενώ για κάποιο καλό σαμσουνγκ ή realme οι τιμες ξεφεύγουν πολύ. Τα μότο τελευταίας γενιάς αξίζουν άραγε, έχω καιρό να δοκιμάσω
GATE123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ωραίο το Motorola. Εγώ θα κοιτούσα και το Realme 7 και ας έχει MTk επεξεργαστή. https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/realme-7-64gb/?productId=20399473&fname=screenSize+builtInMemory+skuColor&fvalue=-878238757283110+356333934754175769+-127955720251300728 Εδώ σου έχω και σύγκριση των δύο https://www.kimovil.com/el/sygkrish/motorola-moto-g30-global-6gb-128gb,realme-7-6gb Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2021 από GATE123
Fotia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Eγω θα έβαζα και αυτο απο τον Γερμανο ,που υποστηρίζει και 5G από cosmote . https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/motorola-moto-g50-dual-5g-64gb-smartphone/?productId=20406046 Τα μοτορολα στα θετικα τους , εχουν καθαρό λογισμικο , ραδιο ,και επειδή προωθεί την φιρμα ο Γερμανος , συνηθως τα εχουν ανοικτά να τα δεις. Και συγκριτικο με όλα τα παραπάνω μαζι https://www.kimovil.com/el/sygkrish/motorola-moto-g30-global-6gb-128gb,motorola-moto-g50,realme-7-6gb Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από Fotia
GATE123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Να πάει και από κοντά να τα δει. Για μένα πάλι το Realme έτσι όπως το βλέπω εγώ είναι καλύτερο.
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Στις 2/10/2021 στις 10:09 ΠΜ, greekbusters είπε Καλησπέρα παιδιά, είχα πάρει στην κοπέλα μ τα Χριστούγεννα το ποκο m3 το οποίο πριν από μια βδομάδα πέθανε. Απλά έκλεισε κ δεν ανταποκρινοταν σε τπτ, ούτε φόρτιση. Με τα πολλά το πήγα σέρβις ινφοκουεστ, όπου μ απάντησαν μετά από μια βδομάδα (τραγικοί εν τω μεταξύ, πάω στο σέρβις της σαμσουνγκ και σε μια ώρα το έχουν έτοιμο ότι και αν θέλει) όπου μ είπαν πάει για πέταμα κ μ έδωσαν πιστωτικό από τον γεμανο ίσης αξίας, δλδ 160€. ναι γιατι δυστηχως δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην χώρα μας για Xiaomi κινητά όπως υπάρχει για Samsung. Τωρα στα 200περιπου ευρώ καλή περίπτωση ήταν το TCL 20 5G στα 200ευρώ που το έφερνε Cosmote/Γερμανος με Snap690 αλλά προς το παρον το δείχνουν εξαντλημένο https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20401747&skuId=ger_20401747 Μπορεις βέβαια να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων και να το πάρεις από αλλού πχ https://techhut.gr/tcl-t767h-20r-5g-4gb-64gb-granite-gray.html?skr_prm=WyJhMDljYzg0NC1jZjJlLTQzNWQtOWQxMi1mZDgxMGIzNGY5NDQiLDE2MzMyNTU3NTgzOTQseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiYiIsInRhZ3MiOiIifV0 που φαίνεται επίσημος αντιπρόσωπος. Ψάξτο λίγο αν σε ενδιαφέρει.
CaptainChris Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 TCL θα σου πρότεινα κι εγώ, συσκευές που δουλεύουν απροβληματιστα.
greekbusters Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δεν μπορώ να πάρω τα χρήματα πίσω που θα ήταν η καλύτερη λύση. Σίγουρα σε αυτά τα λεφτά η καλύτερη λύση είναι tcl και realme(χιαομι ποτέ ξανά, τα δεν μ άρεσαν που δεν μ άρεσαν τώρα ούτε να τα δω σε σπεξ) αλλά δεν θέλω να δώσω ούτε 50ρικο διαφορά, απλά ήθελα να μάθω αν τα μότο είναι καλά μιας και έχω τρία χρόνια να τα δοκιμάσω. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ όλους και θα καταλήξω είτε στο realme 7 η το μότο.
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, greekbusters είπε Δεν μπορώ να πάρω τα χρήματα πίσω που θα ήταν η καλύτερη λύση. προφανώς και μπορεις να πάρεις τα χρηματα σου πισω εαν θέλεις. Το πιστωτικό στο δίνει το κατάστημα σε περίπτωση που θελεις να αγοράσεις κάτι άλλο από αυτούς. Εαν δεις όμως οτι δεν βρίσκεις κάτι αλλο που θελεις/σε συμφέρει,ζητάς επιστροφη χρηματων και αγοράζεις απο αλλού. Αν σου το αρνηθουν,μιλας με ΓΓΚ και συνηγορο και βγάζεις άκρη. Ειναι η κλασσική περιπτωση που οι εδώ αλυσίδες/καταστήματα επειδη ο περισσοτερος κόσμος δεν γνωρίζει,του δινουν πιστωτικό αντι για επιστροφη χρηματων για να ξανααγορασει απο αυτους.
greekbusters Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Fulgore είπε προφανώς και μπορεις να πάρεις τα χρηματα σου πισω εαν θέλεις. Το πιστωτικό στο δίνει το κατάστημα σε περίπτωση που θελεις να αγοράσεις κάτι άλλο από αυτούς. Εαν δεις όμως οτι δεν βρίσκεις κάτι αλλο που θελεις/σε συμφέρει,ζητάς επιστροφη χρηματων και αγοράζεις απο αλλού. Αν σου το αρνηθουν,μιλας με ΓΓΚ και συνηγορο και βγάζεις άκρη. Ειναι η κλασσική περιπτωση που οι εδώ αλυσίδες/καταστήματα επειδη ο περισσοτερος κόσμος δεν γνωρίζει,του δινουν πιστωτικό αντι για επιστροφη χρηματων για να ξανααγορασει απο αυτους. Κοίτα, γνωρίζω καλά όσα γράφεις, απλά επειδή εκεί δουλεύει κολλητός κ το αφεντικό του είναι λουκουμάς με κεφάλαιο, δεν ήθελα να το προσπαθήσω καν. Τώρα όμως μ έβαλες την ιδέα κ λέω να το ξανά προσπαθήσω από αύριο. Γτ με αυτά τα λεφτά, από εδώ βρίσκω κινηταρες, μιας κ όλα μ τα κινητά είναι μεταχειρα. Θενξ
AntiCambeR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, greekbusters είπε Κοίτα, γνωρίζω καλά όσα γράφεις, απλά επειδή εκεί δουλεύει κολλητός κ το αφεντικό του είναι λουκουμάς με κεφάλαιο, δεν ήθελα να το προσπαθήσω καν. Τώρα όμως μ έβαλες την ιδέα κ λέω να το ξανά προσπαθήσω από αύριο. Γτ με αυτά τα λεφτά, από εδώ βρίσκω κινηταρες, μιας κ όλα μ τα κινητά είναι μεταχειρα. Θενξ Πάντως το TLC 20 5G, έχει αρκετά καλό επεξεργαστή, πάνω κάτω ισάξιος με τον 765.Καλύτερος απο τους 720-732.Για 230€ είναι καλό. Ομως έχε υπόψιν, πως έχει το μέγεθος του Redmi Note 9 Pro είναι μεγάλο, επίσης η οθόνη του είναι LCD, εφόσον όμως είναι ποιοτική και όχι σαν κάτι Poco, θα είναι μια χαρά. Αντίστοιχο κινητό με τον 690, είναι όχι το Xperia 10 iii στα 450€, όμως δεν δικαιολογούνται τα διπλάσια χρήματα για αυτά τα παραπάνω που έχει το Sony (IP65/68, οθόνη Oled, telephoto camera) Επίσης, μάλλον μάπα κάμερα έχει το Sony με αισθητήρα 1/2.8". https://m.gsmarena.com/compare.php3idPhone1=10698&idPhone2=10612#diff- Αν θές οθόνη amoled, καλές κάμερες και "ελαφρύ" λειτουργικό, υπάρχει το Realme 8 Pro στα 245€, όμως με κατώτερο επεξεργαστή απο το TCL. Το θέμα είναι να πάρεις πίσω τα χρήματα, να δώσεις παραπάνω χρήματα και να πάρεις η το TCL η το Realme. Με 160€ δεν νομίζω να υπάρχει αξιόλογο κινητό για 2-3 χρόνια που να είναι απροβλημάτιστο. Ο 720G θα σε καλύψει, όμως καλύτερα μην πάρεις κάτι με κατώτερο επεξεργαστή. Η γνώμη μου, είναι να μην μπλέξεις με Xiaomi εφόσον υπάρχουν πλέον εναλλακτικές λύσεις. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από AntiCambeR
SOAD1981 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 μαλιστα . επειδη ετυχε σε εναν να βγει μαπα το xiaomi (και σε μενα εχει τυχει samsung να καψει πλακετα - a3 2016) βγαλαμε αχρηστη ολη την εταιρεια......ΟΚΚΚΚ......
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 33 λεπτά πριν, SOAD1981 είπε μαλιστα . επειδη ετυχε σε εναν να βγει μαπα το xiaomi (και σε μενα εχει τυχει samsung να καψει πλακετα - a3 2016) βγαλαμε αχρηστη ολη την εταιρεια......ΟΚΚΚΚ...... Γενικά τα φθηνότερα Poco έχουν βγάλει πολλά θέματα,είτε σε hardware επιπεδο,ειτε σε software. Αχρηστη δεν ειναι ολη η εταιρεια,αλλα δεν αλλαζει το γεγονος ότι όντως εμφανίζονται διαφορα θεματα. 2
Fotia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν αποκλειει κανενας να πουλανε για θεμα κοστους και β διαλογής καινουρια προιοντα με εγγυηση ,και τι εγινε ... Οταν ομως κοβουν πιστωτικο και δεν σου λενε να αποφυγουν το χαλασες εσυ ,παλι καλα να λες.... Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από Fotia
greekbusters Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δεν πάμε καθολου καλά. Τα Χριστούγεννα όπως έγραψα στο πρώτο μου ποστ είχα κάνει δώρο το ποκο στην κοπέλα μ αλλά το ίδιο και στην μάνα μ. Ε τώρα έτσι ξαφνικά έπαθε ακριβώς το ίδιο και της μάνας μ. Δεν ανοίγει, δεν ανταποκρίνεται στην φόρτιση. Όλη η ατυχία πάνω μ... Από το ίδιο κατάστημα αγορασμένο, ίδια μέρα , άρα ίδια παρτίδα. Update δεν έκανε κανένα από τα δύο ώστε να μπρικαρουν, που κάτι τέτοιο διάβαζα πως πάθαιναν τα μ3 συγκεκριμένα. Όπως και να έχει αύριο θα πάω αυτοπροσώπως στην ινφοκουεστ μπας και βγάλω άκρη και θα ενημερώσω. Υπάρχει κάτι άραγε που μπορώ να απαιτήσω από την ινφοκουεστ, ώστε να το γνωρίζω από πριν; Ευχαριστώ
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, greekbusters είπε Υπάρχει κάτι άραγε που μπορώ να απαιτήσω από την ινφοκουεστ, ώστε να το γνωρίζω από πριν; Απο που το αγόρασες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα