GATE123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 20 λεπτά πριν, spaceom είπε Θα χρειαστεί να κάνω backup στις φωτό;;θα σβηστούν τα αρχεία μου κάνοντας αυτή την διαδικασία; Όχι δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Αν και σε αυτές τις περιπτώσεις όταν γίνεται αναβάθμιση πρέπει να γίνει ένα backup πιο πριν για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Εγώ όταν κάνω αναβάθμιση εδώ και χρόνια δεν κάνω γιατί δεν έχω και πολλά πράγματα μέσα.
spaceom Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, GATE123 είπε Όχι δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Αν και σε αυτές τις περιπτώσεις όταν γίνεται αναβάθμιση πρέπει να γίνει ένα backup πιο πριν για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Εγώ όταν κάνω αναβάθμιση εδώ και χρόνια δεν κάνω γιατί δεν έχω και πολλά πράγματα μέσα. Και κάτι τελευταίο την εφαρμογή updater που την βρίσκω; 28 λεπτά πριν, spaceom είπε Και κάτι τελευταίο την εφαρμογή updater που την βρίσκω; Το βρήκα το έκανα αλλά μου βγάζει το εξής σφάλμα : couldn't verify.looks like current ROMs network carrier type is different from that in the recovery package.please download the correct rom from miui forum
chios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, spaceom είπε Και κάτι τελευταίο την εφαρμογή updater που την βρίσκω; Το βρήκα το έκανα αλλά μου βγάζει το εξής σφάλμα : couldn't verify.looks like current ROMs network carrier type is different from that in the recovery package.please download the correct rom from miui forum Αφού φοράς την τελευταία έκδοση λογισμικού ποια πήγες να περάσεις;; Βασικά ποια ακριβώς ρομ φοράς και ποια πήγες να περάσεις;
spaceom Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, chios είπε Αφού φοράς την τελευταία έκδοση λογισμικού ποια πήγες να περάσεις;; Βασικά ποια ακριβώς ρομ φοράς και ποια πήγες να περάσεις; Φοράω την 12.5.4 global κ πήγα να περάσω αυτήν που μου έστειλες μνμ πριν..
chios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, spaceom είπε Φοράω την 12.5.4 global κ πήγα να περάσω αυτήν που μου έστειλες μνμ πριν.. Η ρομ στο τέλος έχει κάποια γράμματα αυτά είναι πολύ βασικά για να ξέρουμε αν φοράς global mi ή global EU. Εγώ δεν σου έστειλα καμία ρομ ποτέ δεν στέλνω ρομ πριν είμαι σίγουρος πια φοράς υπάρχει μεγάλη περίπτωση να βγάλεις άχρηστο το κινητό.
spaceom Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, chios είπε Η ρομ στο τέλος έχει κάποια γράμματα αυτά είναι πολύ βασικά για να ξέρουμε αν φοράς global mi ή global EU. Εγώ δεν σου έστειλα καμία ρομ ποτέ δεν στέλνω ρομ πριν είμαι σίγουρος πια φοράς υπάρχει μεγάλη περίπτωση να βγάλεις άχρηστο το κινητό. Κατάλαβα.. ευτυχώς δεν έκανα καμία βλακεία δλδ..κανω backup τώρα και θα κάνω επαναφορά στο κινητο να δω αν θα λυθεί το πρόβλημα μου.. 1
xxatziva Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) καταρχας τι μεγεθος εχει το αρχειο που θες να στειλεις ? κατω απο 25MB ή πάνω ? δοκιμασε για μεταφορες ως 2GB το Wetransfer. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2021 από xxatziva
Green Dragon Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Ποιος ο λόγος να περάσουμε χειροκίνητα την Global MIUI V12.5.8.0.RKFMIXM, όσοι έχουμε την V12.5.4.0.RKFEUXM; Έχει σημαντικές βελτιώσεις; Δεν θα την πάρουμε και εμείς μέσω OTA Update; Πότε περίπου να την περιμένουμε;
chios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 43 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Ποιος ο λόγος να περάσουμε χειροκίνητα την Global MIUI V12.5.8.0.RKFMIXM, όσοι έχουμε την V12.5.4.0.RKFEUXM; Έχει σημαντικές βελτιώσεις; Δεν θα την πάρουμε και εμείς μέσω OTA Update; Πότε περίπου να την περιμένουμε; Ακριβώς ποιος ο λόγος να μπεις στην διαδικασία να ξεκλειδώσεις bootloader για να αλλάξεις ρομ με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται. Εγώ προσωπικά δεν θα έμπαινα σε τέτοια διαδικασία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα