spaceom Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά.. Έχω το redmi note 10 pro μόλις το πήρα και έχω το εξής θέμα.. Στο gmail όταν παω να κάνω επισυναψη αρχείου πατάω επισυναψη αρχείου επιλεγω το αρχείο πατάω επιλογή αλλά δεν το περνάει... Επίσης όταν από τα αρχεία μου όταν επιλέγω ένα αρχείο και πατάω αποστολή μέσω gmail πάλι λέει δεν είναι δυνατή η επισυναψη αρχείου το άλλο που παρατήρησα από τον chrome όταν προσπαθώ να ανεβάσω ένα αρχείο σε κάποιο site παλι ανοίγω αρχεία επιλέγω πατάω επιλογή και πάλι τίποτα... Και τέλος ακόμα και εδώ στην δημιουργία θέματος που έχει από κάτω επιλέξτε αρχεία πατάω επιλέγω ένα αρχείο και πάλι τίποτα.. Ξέρει μήπως κάνεις τι μπορεί να φταίει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2021 από spaceom
adi32 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δεν εχεις δωσει δικαιωματα προσβασης στα αρχεια οταν καποια στιγμη σε ρωτησε Δες στα δικαιωματα της καθε εφαρμογης αν επιτρεπεται 1
spaceom Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Αυτό σκέφτηκα αλλά όλες οι εφαρμογές που προανέφερα έχουν δικαίωματα
spaceom Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Rom εννοείς την έκδοση mi k android; Miui global 12.5.4 σταθερη Android 11
GATE123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 58 λεπτά πριν, spaceom είπε Rom εννοείς την έκδοση mi k android; Miui global 12.5.4 σταθερη Android 11 Υπάρχει Global Stable V12.5.8.0.RKFMIXM
spaceom Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Όχι δεν φοράω sd Έχω κάνει έλεγχο για ενημερώσεις αλλά δεν μου βγάζει κάποια νεότερη να εγκαταστήσω
chios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Λογικά φοράς αυτήν τη ρομ V12.5.4.0.RKFEUXM που είναι και η τελευταία, εγώ θα του έκανα μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και θα το έστεινα από την αρχή με προσοχή στα δικαιώματα που ζητάει κάθε εφαρμογή.
spaceom Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μάλλον για επαναφορά με βλέπω απλά είναι δύσκολο λόγο του μεγάλου όγκου αρχείων και έλεγα μπας και έχεις πάθει κάποιος κάτι παρόμοιο και το γλυτωνα..
GATE123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, spaceom είπε Όχι δεν φοράω sd Έχω κάνει έλεγχο για ενημερώσεις αλλά δεν μου βγάζει κάποια νεότερη να εγκαταστήσω Την ενημέρωση θα την κάνεις χειροκίνητα.
adi32 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορείς να δοκιμάσεις επαναφορα προτιμήσεων εφαρμογών. Οπότε δε θα χρειαστεί να τα στήσεις όλα από την αρχή. Πας ρυθμίσεις εφαρμογές εμφάνιση όλων και στις τρεις τέλειες πατάς επαναφορα προτιμήσεων εφαρμογών Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2021 από adi32
spaceom Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 26 λεπτά πριν, GATE123 είπε Την ενημέρωση θα την κάνεις χειροκίνητα. Μπορείς να μου πεις το πώς; 23 λεπτά πριν, adi32 είπε Μπορείς να δοκιμάσεις επαναφορα προτιμήσεων εφαρμογών. Οπότε δε θα χρειαστεί να τα στήσεις όλα από την αρχή. Πας ρυθμίσεις εφαρμογές εμφάνιση όλων και στις τρεις τέλειες πατάς επαναφορα προτιμήσεων εφαρμογών Το έκανα αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει
GATE123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, spaceom είπε Μπορείς να μου πεις το πώς; Κατεβάζουμε στη συσκευή μας τη ROM https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/sweet/stable beta/V12.5.8.0.RKFMIXM/ Τη μετονομάζουμε σε "update.zip" και την τοποθετούμε στην εσωτερική μνήμη και στο φάκελο "downloaded_rom" (αν ο φάκελος δεν υπάρχει τον δημιουργούμε με το χέρι). Στη συνέχεια επιλέγουμε την εφαρμογή "Updater" στη συσκευή μας, πατάμε το πλήκτρο των ρυθμίσεων και μετά το "Choose update package". Βρίσκουμε το zip αρχείο της ROM που κατεβάσαμε, το επιλέγουμε και αφήνουμε την αναβάθμιση να τελειώσει. Τέλος κάνουμε επανεκκίνηση και είμαστε έτοιμοι.
spaceom Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, GATE123 είπε Κατεβάζουμε στη συσκευή μας τη ROM https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/sweet/stable beta/V12.5.8.0.RKFMIXM/ Τη μετονομάζουμε σε "update.zip" και την τοποθετούμε στην εσωτερική μνήμη και στο φάκελο "downloaded_rom" (αν ο φάκελος δεν υπάρχει τον δημιουργούμε με το χέρι). Στη συνέχεια επιλέγουμε την εφαρμογή "Updater" στη συσκευή μας, πατάμε το πλήκτρο των ρυθμίσεων και μετά το "Choose update package". Βρίσκουμε το zip αρχείο της ROM που κατεβάσαμε, το επιλέγουμε και αφήνουμε την αναβάθμιση να τελειώσει. Τέλος κάνουμε επανεκκίνηση και είμαστε έτοιμοι. Θα χρειαστεί να κάνω backup στις φωτό;;θα σβηστούν τα αρχεία μου κάνοντας αυτή την διαδικασία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα