Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά..

Έχω το redmi note 10 pro μόλις το πήρα και έχω το εξής θέμα..

Στο gmail όταν παω να κάνω επισυναψη αρχείου πατάω επισυναψη αρχείου επιλεγω το αρχείο πατάω επιλογή αλλά δεν το περνάει...

Επίσης όταν από τα αρχεία μου όταν επιλέγω ένα αρχείο και πατάω αποστολή μέσω gmail πάλι λέει δεν είναι δυνατή η επισυναψη αρχείου

το άλλο που παρατήρησα από τον chrome όταν προσπαθώ να ανεβάσω ένα αρχείο σε κάποιο site παλι ανοίγω αρχεία επιλέγω πατάω επιλογή και πάλι τίποτα...

Και τέλος ακόμα και εδώ στην δημιουργία θέματος που έχει από κάτω επιλέξτε αρχεία πατάω επιλέγω ένα αρχείο και πάλι τίποτα..

Ξέρει μήπως κάνεις τι μπορεί να φταίει...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Επεξ/σία από spaceom
Δημοσ.

Δεν εχεις δωσει δικαιωματα προσβασης στα αρχεια οταν καποια στιγμη σε ρωτησε

Δες στα δικαιωματα της καθε εφαρμογης αν επιτρεπεται 

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, spaceom είπε

Rom εννοείς την έκδοση mi k android;

Miui global 12.5.4 σταθερη

Android 11

Υπάρχει Global Stable V12.5.8.0.RKFMIXM

Δημοσ.

Όχι δεν φοράω sd

Έχω κάνει έλεγχο για ενημερώσεις αλλά δεν μου βγάζει κάποια νεότερη να εγκαταστήσω

Δημοσ.

Λογικά φοράς αυτήν τη ρομ V12.5.4.0.RKFEUXM που είναι και η τελευταία, εγώ θα του έκανα μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και θα το έστεινα από την αρχή με προσοχή στα δικαιώματα που ζητάει κάθε εφαρμογή. 

Δημοσ.

Μάλλον για επαναφορά με βλέπω απλά είναι δύσκολο λόγο του μεγάλου όγκου αρχείων και έλεγα μπας και έχεις πάθει κάποιος κάτι παρόμοιο και το γλυτωνα..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, spaceom είπε

Όχι δεν φοράω sd

Έχω κάνει έλεγχο για ενημερώσεις αλλά δεν μου βγάζει κάποια νεότερη να εγκαταστήσω

Την ενημέρωση θα την κάνεις χειροκίνητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να δοκιμάσεις επαναφορα προτιμήσεων εφαρμογών. 

Οπότε δε θα χρειαστεί να τα στήσεις όλα από την αρχή. 

Πας ρυθμίσεις εφαρμογές εμφάνιση όλων και στις τρεις τέλειες πατάς επαναφορα προτιμήσεων εφαρμογών 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Την ενημέρωση θα την κάνεις χειροκίνητα.

Μπορείς να μου πεις το πώς;

23 λεπτά πριν, adi32 είπε

Μπορείς να δοκιμάσεις επαναφορα προτιμήσεων εφαρμογών. 

Οπότε δε θα χρειαστεί να τα στήσεις όλα από την αρχή. 

Πας ρυθμίσεις εφαρμογές εμφάνιση όλων και στις τρεις τέλειες πατάς επαναφορα προτιμήσεων εφαρμογών 

Το έκανα αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spaceom είπε

Μπορείς να μου πεις το πώς;

• Κατεβάζουμε στη συσκευή μας τη ROM

https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/sweet/stable beta/V12.5.8.0.RKFMIXM/

• Τη μετονομάζουμε σε "update.zip" και την τοποθετούμε στην εσωτερική μνήμη και στο φάκελο "downloaded_rom" (αν ο φάκελος δεν υπάρχει τον δημιουργούμε με το χέρι).
  • Στη συνέχεια επιλέγουμε την εφαρμογή "Updater" στη συσκευή μας, πατάμε το πλήκτρο των ρυθμίσεων και μετά το "Choose update package".
  • Βρίσκουμε το zip αρχείο της ROM που κατεβάσαμε, το επιλέγουμε και αφήνουμε την αναβάθμιση να τελειώσει.
  • Τέλος κάνουμε επανεκκίνηση και είμαστε έτοιμοι.
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GATE123 είπε
  • Κατεβάζουμε στη συσκευή μας τη ROM

https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/sweet/stable beta/V12.5.8.0.RKFMIXM/

• Τη μετονομάζουμε σε "update.zip" και την τοποθετούμε στην εσωτερική μνήμη και στο φάκελο "downloaded_rom" (αν ο φάκελος δεν υπάρχει τον δημιουργούμε με το χέρι).
  • Στη συνέχεια επιλέγουμε την εφαρμογή "Updater" στη συσκευή μας, πατάμε το πλήκτρο των ρυθμίσεων και μετά το "Choose update package".
  • Βρίσκουμε το zip αρχείο της ROM που κατεβάσαμε, το επιλέγουμε και αφήνουμε την αναβάθμιση να τελειώσει.
  • Τέλος κάνουμε επανεκκίνηση και είμαστε έτοιμοι.

Θα χρειαστεί να κάνω backup στις φωτό;;θα σβηστούν τα αρχεία μου κάνοντας αυτή την διαδικασία;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...