Προς το περιεχόμενο

Μεγαλη διαφοροποίηση τιμής υγραέριο

μπαρμπαγιωργος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Δε νομίζω ότι βάζουν βενζίνη >95 οκτανίων για να δουν αύξηση στην απόδοση του κινητήρα, όσο επειδή δεν εμπιστεύονται τις απλές 95άρες, ένας θεός να τις κάνει.

Μπα, κάτι μου λέει ότι πονάς όταν σκέφτεσαι ότι κάποιοι βάζουν σε ακριβά πρατήρια ή/και ενισχυμένα καύσιμα γιατί θεωρείς ότι παίρνει μπάλα και τους υπόλοιπους, και κυρίως εσένα.

Εσύ είσαι ικανός να περνάς έξω από βενζινάδικο που έχει το υγραέριο 80 λεπτά και να προτιμήσεις να κάνεις αναστροφή επειδή είδες ότι το απέναντι το έχει 79 λεπτά.

Μάθαμε τώρα το ποίημα πως δεν εμπιστεύομαι την 95άρα και βάζω 98 . Και γιατί την 98 δεν μπορεί να τη νοθεύσει κάποιος. Εγώ 95άρα έβαζα πάντα που λέει και ο κατασκευαστής και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Την 98 μπορώ να πω ότι τη φοβάμαι γιατί από το διυλιστήριο βγαίνει 95άρα δεν ξέρω τι άγνωστα πρόσθετα της ρίχνουν  μέσα και τη βαφτίζουν 98άρα. Δεν είναι σαν την 100άρα η οποία βγαίνει έτσι από το διυλιστήριο. Αν θέλω κάποιο πρόσθετο ή καθαριστικό μία στις τόσες αγοράζω κάποιο και ρίχνω μόνος.

Τώρα εσύ αν παραβλέπεις το 73,8 και πας 500 μέτρα πιο πέρα και πληρώνεις 88 γιατί είσαι λαρτζ  τι να πούμε.

Ναι πονάω γιατί εσείς έχετε λεφτά πάτε στα ακριβά πρατήρια και εγώ λόγω ανέχειας πάω στα φτηνιάρικα.😁 Άσε μας ρε φίλε μια ζωή στην ειρωνεία που πολλές φορές φτάνει και στην προσβολή. Δεν σε έχω προσβάλλει ποτέ. Να σέβεσαι το συνομιλητή σου όταν δεν σε προσβάλει με αυτά που γράφει και να μην το πας στο προσωπικό. Σχολίασε αυτά που γράφει.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προσωπικά δεν είμαι large, απλά δε βγάζω απ' τη μύγα ξύγκι.

Αυτό που πιστεύω ότι κάνεις εσύ είναι ότι προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι κάνεις τη σωστή επιλογή. Φτιάχνεις σενάρια όπου ο πάμφθηνος έχει κάνει ειδικές συμφωνίες, ενώ σου λένε ότι δε βγαίνουν τα νούμερα και ότι δε γίνεται να πουλάνε τόσο χαμηλά.

Τώρα για το άλλο έχεις εν μέρει δίκιο αλλά ξέρεις ότι σε πειράζω, απ' το νήμα του Lidl :Ρ

• Like 2

16 ώρες πριν, papoys1 είπε

Το υγραέριο δεν είναι βενζίνη να έχει οκτάνια φίλε. Κάποιοι βάζουν βενζίνη και όχι υγραέριο από τα shell 98 οκτάνια που λένε. Για μένα είναι ένα παραμύθι. ...

.

Αναφορά σε κείμενο

Because a gallon of propane has 27% less energy than a gallon of gasoline, the fuel economy of propane vehicles is slightly lower. However, propane has a higher octane rating than gasoline (104–112 compared to 87–92 for gasoline),

https://afdc.energy.gov/vehicles/propane.html

@papoys1
Φίλοι δεν είμαστε αλλά για να μην σου χαλάμε χατήρι....
"Έχεις απόλυτο δίκαιο. Όλα τα βενζινάδικα έχουν την ίδια ποιότητα. Τα οκτάνια είναι περιττά. Το θέμα είναι να τσουλάει το αυτοκίνητο."

Τι πιθανότητες υπάρχουν να υπάρχει εδώ μέσα κανένας με LPG που να έχει εμπειρία από πρατήρια στον Βόλο; Γιατί και για εδώ βλέπω στο FuelGR μεγάλες αποκλίσεις, με το πιο φθηνό πάντως να είναι κοντά στα 0,80€ σε πρατήρια ΕΤΕΚΑ.

Περιμένω να παραλάβω το νέο μου αμάξι με εργοστασιακό LPG και δεν έχω προσωπική εμπειρία ακόμα.

3 ώρες πριν, atrigane είπε

Έβαλα σήμερα, με δάγκωσαν. Από 0.86 σε 0.92. Μου κακοφάνηκε.

0,92 που ;;;;; 😵 Πάντως και το Silk  που βάζω εγώ από 73 σήμερα έβαλα 75.  Σε όλα τσίμπησε η τιμή αλλά εσένα παρατσίμπησε. Πρέπει να έβαλαν και χειμερινό μίγμα γιατί μου φάνηκε ότι το αυτοκίνητο σαν να πήρε κάποια άλογα στο γκάζωμα 😁

1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

0,92 που ;;;;; 😵 Πάντως και το Silk  που βάζω εγώ από 73 σήμερα έβαλα 75.  Σε όλα τσίμπησε η τιμή αλλά εσένα παρατσίμπησε. Πρέπει να έβαλαν και χειμερινό μίγμα γιατί μου φάνηκε ότι το αυτοκίνητο σαν να πήρε κάποια άλογα στο γκάζωμα 😁

Ναι ναι το φοράει και πετάει! τόσο που πήγε πάω σαν κότα στην εθνική. Ωρωπό έβαλα. Και οι 2 που έχουν υγραέριο το ανέβασαν τόσο. Βασικά μια ζωή και τα 3 βενζινάδικα έχουν ακριβώς τις ίδιες τιμές. Απλά η shell δεν έχει υγραέριο. ΒΠ πού έχει φθηνό να δοκιμάσω, γνωρίζεις;

1η φορά πλήρωσα πάνω από 30 ευρώ σε γέμισμα. Πάντα έβαζα 30+ λίτρα και πλήρωνα 30- ευρώ. Αφού το κοίταγα καλά-καλά και δεν το πίστευα. Λέω πως είναι δυνατόν και οι 2 τιμές(λίτρα-ευρώ) να είναι πάνω από 30; Κάνω μια έτσι, κοιτάω την ταμπέλα, 0.92. Μάλιστα λέω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, papoys1 είπε

θα ανεβει κι αλλο ενα 5λεπτο πιστευω. το εχω προβλεψει πριν μερες, το εχω γραψει

το χειμερινο μπαινει βαση νομου 15 οκτωβρη 

51 λεπτά πριν, atrigane είπε

Ναι ναι το φοράει και πετάει! τόσο που πήγε πάω σαν κότα στην εθνική. Ωρωπό έβαλα. Και οι 2 που έχουν υγραέριο το ανέβασαν τόσο. Βασικά μια ζωή και τα 3 βενζινάδικα έχουν ακριβώς τις ίδιες τιμές. Απλά η shell δεν έχει υγραέριο. ΒΠ πού έχει φθηνό να δοκιμάσω, γνωρίζεις;

1η φορά πλήρωσα πάνω από 30 ευρώ σε γέμισμα. Πάντα έβαζα 30+ λίτρα και πλήρωνα 30- ευρώ. Αφού το κοίταγα καλά-καλά και δεν το πίστευα. Λέω πως είναι δυνατόν και οι 2 τιμές(λίτρα-ευρώ) να είναι πάνω από 30; Κάνω μια έτσι, κοιτάω την ταμπέλα, 0.92. Μάλιστα λέω. 

ΒΠ που εννοεις;
ωρωπο στην ελιν πετρογκαζ ;;

Επεξ/σία από μπαρμπαγιωργος

12 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

θα ανεβει κι αλλο ενα 5λεπτο πιστευω. το εχω προβλεψει πριν μερες, το εχω γραψει

το χειμερινο μπαινει βαση νομου 15 οκτωβρη 

ΒΠ που εννοεις;
ωρωπο στην ελιν πετρογκαζ ;;

ΕΚΟ έβαλα αλλά και η Ελίν τόσο θα το πήγε, αφού συνενοούνται, είναι φιλαράκια εδώ. ΒΠ Κηφισιά,. γνωρίζεις κάτι ή Κηφισίας;(τη διασχίζω όλη το κερ@τό μου μέσα!)

24 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

θα ανεβει κι αλλο ενα 5λεπτο πιστευω

Τον ήπιαμε τότε..

μπες στην εφαρμογη που λεμε

1 λεπτό πριν, atrigane είπε

ΕΚΟ έβαλα αλλά και η Ελίν τόσο θα το πήγε, αφού συνενοούνται, είναι φιλαράκια εδώ. ΒΠ Κηφισιά,. γνωρίζεις κάτι ή Κηφισίας;(τη διασχίζω όλη το κερ@τό μου μέσα!)

fuel gr Και δες ποιο σε βολευει

απο που πας; μπαινεις εθνικη αγιο στεφανο, βγαινεις τατοϊου και πιανεις κηφισιας στο υψος του αμαρουσιου/ αλσος συγγρου;
μετα που καταληγεις;

• Like 1

2 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

απο που πας; μπαινεις εθνικη αγιο στεφανο, βγαινεις τατοϊου και πιανεις κηφισιας στο υψος του αμαρουσιου/ αλσος συγγρου;
μετα που καταληγεις;

Μπαίνω εθνική, περνάω διόδια(τσάμπα-για πόσο ακόμα δεν ξέρω- ας είναι καλά ο Σπίρτζης, να τα λέμε και αυτά)και μετά μπαίνω βαρυμπόμπη από τατοίου και βγαινω Κηφισίας, μέχρι αλεξάνδρας και απο κει ανεβαίνω ζωγράφου.

Μόλις τώρα, atrigane είπε

Αύριο που θαχω χρόνο και δεν θαμαι με την ψυχή στο στόμα θα την έχω ανοιχτή στο ταμπλο και θα κοιτάω απο κει που περνάω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, atrigane είπε

Μπαίνω εθνική, περνάω διόδια(τσάμπα-για πόσο ακόμα δεν ξέρω- ας είναι καλά ο Σπίρτζης, να τα λέμε και αυτά)και μετά μπαίνω βαρυμπόμπη από τατοίου και βγαινω Κηφισίας, μέχρι αλεξάνδρας και απο κει ανεβαίνω ζωγράφου.

με βαση τη διαδρομη αυτη μονο με παρακαμαψη στο χαλανδρι (οδος εθνικης αντιστασεως και γυρω) οπου ειναι γυρω 0.73 και ανεβαινεις 
εβαζα για καιρο σε μια εκο εκει αλλα μου φαινεται πως ειναι μετριας ποιοτητας

παντως μπορεις να δεις μηπως πηγαινεις με τον ΟΣΕ μεχρι λαρισης και μετα κανα μετρο/λεωφορειο κτλ ή δεν ξερω που αλλου βολευει
αναλογα τις ωρες και την διαθεση για οικονομια

ειναι κατι σαν τα διοδια αυτο. δινω 35επιπλεον και παω σε 4.5 ωρες θεσσαλονικη ή δινω 0 και παω σε 6?
δινω 5€ αεριο και παω σε 1 ωρα ή δινω 1€ και παω σε 1.5 ωρα

• Like 1

10 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

με βαση τη διαδρομη αυτη μονο με παρακαμαψη στο χαλανδρι (οδος εθνικης αντιστασεως και γυρω) οπου ειναι γυρω 0.73 και ανεβαινεις 
εβαζα για καιρο σε μια εκο εκει αλλα μου φαινεται πως ειναι μετριας ποιοτητας

παντως μπορεις να δεις μηπως πηγαινεις με τον ΟΣΕ μεχρι λαρισης και μετα κανα μετρο/λεωφορειο κτλ ή δεν ξερω που αλλου βολευει
αναλογα τις ωρες και την διαθεση για οικονομια

ειναι κατι σαν τα διοδια αυτο. δινω 35επιπλεον και παω σε 4.5 ωρες θεσσαλονικη ή δινω 0 και παω σε 6?

Αυτο κοιταω τωρα, πολυ καλη εφαρμογη. Θα δω και ζωγραφου-γουδι αν υπαρχει κατι φθηνο.

12 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Ετσι ειναι, ζυγιζεις το χρονο σου, την ανεση σου και τις αντοχες που εχεις, σε συνδιασμο με το τι σε παιρνει να δινεις και λογαριαζεις αναλογα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, atrigane είπε

Αυτο κοιταω τωρα, πολυ καλη εφαρμογη. Θα δω και ζωγραφου-γουδι αν υπαρχει κατι φθηνο.

να ξερεις λογω ανταγωνισμου (φανταζομαι) πολλες φορες τα φθηνα πρατηρια δεν τα εμφανιζει

πχ εκο χαλανδρι

silk oil αγια παρασκευη κτλ

αχχ που ειναι το λοκνταουν που ειχε 0.5€ αχχ που ειναι το 2010 που ειχε 0.3 και εψαχνα πρατηριο με αεριο

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...