Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με mailbox............

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον σε ενα Mailbox που χρησιμοποιω στην εταιρια μου εχει μπλοκαρει και βγαζει το εξης μηνυμα...

Μηνυμα Οutlook Express

Στα πιθανά αίτια για την απροσδόκητη διακοπή σύνδεσης από το διακομιστή περιλαμβάνονται προβλήματα στο διακομιστή, προβλήματα στο δίκτυο ή μεγάλη χρονική διάρκεια αδράνειας. Λογαριασμός: 'mail.artemis', Διακομιστής: 'mail.domonet.gr', Πρωτόκολλο: POP3, Ανταπόκριση διακομιστή: '+OK 255 octets', Θύρα: 110, Ασφαλής θύρα(SSL): Όχι, Αριθμός σφάλματος: 0x800CCC0F

Μηνυμα Mailwasher Pro που χρησιμοποιουμε για την αποφυγη spam.

The pop server does not appear to conform the Pop 3 Protocol.

Εχω προσπαθησει και απο αλλο Outlook Express ωστε να αποκλεισω την περιπτωση οτι εχει καταστραφει το προγραμμα στο συγκεκριμενο pc.

Το Mailbox στελνει κανονικα ....μονο στη ληψη βγαινει το συγκεκριμενο μηνυμα...

και κολλαει αλλα 10 mail Που περιμενω............

Εχει κανει ιδεα πως μπορω να το λυσω...........??? :?

Δημοσ.

Den mporo na to kano giati den exo administrative rights...mporo mono na prostheso kai na afairso mailbox......mporei na to kanei mono o host........poy einai h etairia othisis...........kai ta exo parei...

To spam den to exo synexeia energopoihmeno...

:(

To exoyn kleisei to katasthma...Toys esteila mail kai den apantisan....toys pairno tilefono 2 meres kai den apanta kaneis!!!!!!!!!!

Δημοσ.

webmail..........?

Prepei na ennoeis mia yphresia poy moy exei dosei o host gia na "paizo" me ta mailboxes...

Moy dinei rights na mpo os postmaster.........den exo omos thn dynatothta na mpo kai na sviso ta incoming mail.......

Δημοσ.
......mporei na to kanei mono o host........poy einai h etairia othisis...........kai ta exo parei...

:(

To exoyn kleisei to katasthma...Toys esteila mail kai den apantisan....toys pairno tilefono 2 meres kai den apanta kaneis!!!!!!!!!!

toys pira toys aparadektoys

Δημοσ.

Ακριβώσ το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με το Norton.

Πλέον έχω απενεργοποιημένο το να scannάρει και τα εισερχόμενα αλλά και τα εξερχόμενα.

Έτσι κι αλλιώς το preview το έχω απενεργοποιημένος καθώς και χρησιμοποιώ το MailWasher Pro και τα ωλέπω από εκεί πριν έρθουν στο OE.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...