Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά σχετικά με τα κουπόνια που κερδίζεις οταν κανεις share τον εκπτωτικό κωδικό σου έχω μερικές απορίες. 1)πχ εγω σαν νεος στην εφαρμογη μου εχει για 2+2€ για εμενα και για αυτον που θα παραγγειλει. γενικοτερα εχω δει νταξει απο ατομα που τους ακολουθουν απο πισω κοσμος (yutuber,instagrammer και creator γενικά) κουπονια με 3 ή 5€. Σαν χόμπυ ασχολούμαι και εγω με ενα αντικειμενο και εχω απο πισω καπου στα 500+ ατομα που αλληλεπιδρουν με αυτο γινεται να παρω και εγω μεγαλυτερο κουπονι; 2)Διαβασα οτι δεν εξαργυρωνονται τα κουπονια σε μετρητά αλλα σε παραγγελίες με χρόνο ζωης 30 ημέρες, ερώτηση νουμερο 2 λοιπον εαν τον κωδικο μου τον χρησιμοποιησουν 3 ατομα πχ οποτε έχω 3 κουπονια των 2€ μπορώ να τα εξαργυρώσω σε παραγγελια των 6€; η 2€ σε καθε παραγγελια ; 3)Εκεί που λεει να μοιραστώ τον κωδικό μου εχει για παραδειγμα random γράμματα και νούμερα γίνεται να το αλλάξω κάπως και αυτός που θα χρησιμοποιήσει τον κωδικό μου αντι να βαζει αυτο το random κειμενο να βαζει πχ PAPADOPOULOS; 

Προφανώς θα μπορούσα να μιλήσω με την εξυπηρετηση για να μου λύσει τις απορίες απλα ηθελά μηπως καποιο παιδι απ το φορουμ εχει ασχοληθεί και μου πει την εμπειρια του. Ευχαριστώ οποιον απαντήσει καλο βράδυ παρασκευης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...