kate54 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Πριν περίπου κανένα μήνα απολύθηκα από τη δουλειά μου και μπήκα ΟΑΕΔ. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η αίτηση επιδόματος. Το θέμα είναι ότι 11 του μηνα ξεκινάω δουλειά, αλλά δεν τους έχω αναφέρει ότι είμαι άνεργη, γτ συνήθως σε χτυπάνε στην ανάγκη και σου δίνουν λιγότερα. Το θέμα τώρα είναι φαίνεται στον εργοδότη ότι είμαι άνεργη? Χρειάζεται να κάνω εγώ κάποια ενέργεια για να ενημερωθεί από εμένα ο ΟΑΕΔ και όχι από τον εργοδότη. Αν δνε κάνω απόλυτος τπτ θα διαγραφεί από μόνο του ή πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώσει ι εργοδότης.Ξέρω ότι ήταν λάθος, αλλά δεν το σκέφτηκα καλά. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από kate54
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 To διαβασα δυο φορες απο περιεργεια το ομολογω γιανα δω τι εχει συμβει. Δεν το καταλαβα. αλλα δεν πειραζει... κατι σαν τον αντιπροεδρο του εδεσσαικου ενα πραγμα.
Kthulhou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Πήγαινε λοιπόν στον ΟΑΕΔ κ ρώτα, αυτοί θα ξέρουν. Από κει κ πέρα, λογικά θα τους πας (στον ΟΑΕΔ) την νέα πρόσληψη και ίσως πάρεις κάποιο επίδομα, 1 δόση πχ. αλλά το 100% είναι να επικοινωνήσεις εσύ με τον ΟΑΕΔ.
marmagia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Με το που γίνει αναγγελία στην εργανη της πρόσληψης μετά από μια μέρα θα φαίνεσαι σαν εργαζόμενη στον ΟΑΕΔ και θα ακυρωθεί τυχόν κάρτα ανεργίας χωρίς να κανείς κάτι εσυ 1
3DJIN Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 ή απλα δεν ανανεωνεις την καρτα ανεργιας οταν ερθει η ωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα