Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. 

Ξερει κανεις αν με τη συγκεκριμενη μπορω να τη χρησιμοποιω σε 2 σπιτια; (κυρια κατοικια κ εξοχικο). 

Μπορει στο app να αποθηκευτουν 2 σπιτια ή πρεπει αν αλλαζω σπιτια να κανω reset τα παντα στην εφαρμογή καθε φορα; 

Ευχαριστω

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Που είναι οι αγοραστές της viomi? Είναι όλοι τόσο τρελά ευχαριστημένοι και απορίες μηδέν;

Παρέλαβα χθες και δεν την έχω ανοίξει ακόμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αναβιώνω αυτό το θέμα, μιας και δεν έχει νόημα να σχολιάζουμε στο νήμα των προσφορών: 

Πολύ ευχαριστημένος γενικά από τις πρώτες δοκιμές, έχουμε και τα νούμερα:

1ο σκούπισμα μαζί με mapping: ~1.5 ώρα

2ο σκούπισμα έχοντας ήδη τον χάρτη: 63 λεπτά

Δυστυχώς δε κράτησα το πόσο μπαταρία έφαγε τη 2η φορά, πάντως σπίτι 85τμ εν τέλει σκουπίζει τα 48τμ, οπότε μια χαρά μου φαίνεται η 1 ώρα. Στο quiet mode κάνει αρκετά λιγότερο θόρυβο από το medium που τη δοκίμασα πρώτη φορά, αλλά έχοντας αθόρυβη κανονική σκούπα, μου φαίνεται ότι κάνει πολύ θόρυβο το ρομποτάκι... Αλλά δε παραπονιέμαι πολύ, γιατί είναι αρκετά πιο εύκολο το πάτημα ενός κουμπιού από το συνολικό σκούπισμα με το χέρι...! Μένει να δοκιμαστεί και το σφουγγάρισμα, έτσι για να δούμε τι κάνει.

Δημοσ.

Σημερινό σκούπισμα, 49τμ έκανε, 63 λεπτά και έφαγε 33% μπαταρία. Οπότε αντέχει μια χαρά για πιο μεγάλα σπίτια με ένα γέμισμα. Ο χρόνος βλέπω γενικά δε μειώνεται και πολύ.

Δημοσ.
Στις 24/11/2021 στις 6:01 ΜΜ, thanasis00 είπε

Σημερινό σκούπισμα, 49τμ έκανε, 63 λεπτά και έφαγε 33% μπαταρία. Οπότε αντέχει μια χαρά για πιο μεγάλα σπίτια με ένα γέμισμα. Ο χρόνος βλέπω γενικά δε μειώνεται και πολύ.

παιζει ρολο και η ρυθμιση του suction που θα βαλεις , εμενα στα 50τμ στο medium εχει φαει 50% , λογικα εσυ χρησιμοποιεις το standard

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Hamurabi είπε

Παιδια να ρωτησω κατι. Αν τη βάλεις να κανει σφουγγάρισμα.. Οταν συναντησει χαλί τι κάνει; 

Δεν μπορείς να ορίσεις την περιοχή του χαλιού ως no-mop zone;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα σας
εχω την viomi se και για καποιο λογο δεν μπορω να συνδεσω το app mi home με google home για να χειριζομαι την σκουπα.
εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα?

Δημοσ.

Τελικά την δέχτηκε εχθές σε Ελλάδα μετά από πολλα reset και unistall to app τελικά την δέχτηκε θα έφαγε σκαλωμα.

Άλλη μια ερώτηση..

Σκέφτομαι να πάρω και dust dox και water tank μιας και μου έχει λύσει τα χέρια.

Αλλά τα βρίσκω πανάκριβα 30 40 ευρώ το καθενα, διαβάζω ότι κάνει και της mop pro που τα βρίσκω μισή τιμη.

ισχύει κάτι τέτοιο?

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα!!

εχει παρει κανεις εξτρα δοχειο νερου για σφουγγαρισμα και εξτρα σκουπιδιων και αν ναι απο που ?

το 2σε1 δεν με καλυπτει πλεον εμενα με τις τριχες του σκυλου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...