Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jadawin είπε

Αυτή δεν είναι η ουσία της ανάρτησής μου; Εσύ όμως με πρόσβαλες λέγοντάς μου να μή μιλάω, αφού δεν ξέρω. Ποιος είναι ο παντογνώστης δηλαδή;

Η ουσία του πρώτου ποστ σου είναι λάθος, ότι δηλαδή είναι "κινεζοκρατούμενοι" οι Ταϊβανέζοι και γι' αυτό πάνε να τους κάνουν πέρα όπως τη Huawei

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Η ουσία του πρώτου ποστ σου είναι λάθος, ότι δηλαδή είναι "κινεζοκρατούμενοι" οι Ταϊβανέζοι και γι' αυτό πάνε να τους κάνουν πέρα όπως τη Huawei

διαφωνώ

Δημοσ.

Ε τι διαφωνείς, επί 70 χρόνια είναι η Ταϊβάν σύμμαχος των ΗΠΑ, βασικές γνώσεις πάνω στο θέμα είναι αυτές όχι τίποτα λεπτομέρειες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Ε τι διαφωνείς, επί 70 χρόνια είναι η Ταϊβάν σύμμαχος των ΗΠΑ, βασικές γνώσεις πάνω στο θέμα είναι αυτές όχι τίποτα λεπτομέρειες

εντάξει

• Confused 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, NadaGR είπε

Δυστυχώς με το μισθολογικό και τα εργασιακά δικαιώματα της Κίνας , δε βλέπω να γίνεται ποτέ αυτό.

E αν κρίνω απο τα εργασιακα νομοσχέδια που εχουν φέρει οι τελευταιες κυβερνησεις λογικά σε 5-10 χρόνια όλοι θα τα φέρνουν Ελλαδάρα

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ethereum είπε

Αν επιτεθεί η Κίνα στην Ταϊβάν  ( που το θεωρουν ολοι σίγουρο ) η μετοχή της Intel θα εκτοξευτεί , η tsmc καληνύχτα στο μπαμπα καληνύχτα στη μαμα  , ενας απ τους λογους που η Intel επεκτεινεται , θα προλάβει να μετακομίσει η tsmc εκει που λεει το άρθρο ?

Καποιο θερμο επεισοδιο ειναι πιθανο και παντως πολυ λιγοτερο απο ενα Ελληνο-Τουρκικο . Απο εκει και περα μια ανοικτη επιθεση σε στυλ "γιουρουσι " της ηπειρωτικης Κινας  στην λιλιπουτεια θυγατερα της ,αφενος ανηκει στα σεναρια τρελλας αφετερου θα θεωρηθει casus belli απο τον θειο Σαμ.

3 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Η Ταϊβάν δεν είναι Κίνα

Κινεζοι το γενος ομως ειναι.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nepomuk είπε

θα θεωρηθει casus belli απο τον θειο Σαμ.

Και τι θα κάνουν δηλαδή? Η Κίνα έχει πυρηνικά. Πόλεμος πυρηνικής δύναμης με πυρηνική δύναμη δε γίνεται. Εδώ δεν κάνανε με τη Βόρεια Κορέα, με την Κίνα θα κάνουν?.. Το πολύ πολύ κανα εμπάργκο.. 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, nepomuk είπε

Και οι βορειοκορεάτες κορεάτες σαν το νότο, μήπως τους κάνει αυτό συμμάχους των ΗΠΑ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, ethereum είπε

Αν επιτεθεί η Κίνα στην Ταϊβάν  ( που το θεωρουν ολοι σίγουρο ) η μετοχή της Intel θα εκτοξευτεί , η tsmc καληνύχτα στο μπαμπα καληνύχτα στη μαμα  , ενας απ τους λογους που η Intel επεκτεινεται , θα προλάβει να μετακομίσει η tsmc εκει που λεει το άρθρο ?

Ναι, αλλά αν επιτεθεί η Ταιβάν στην Κίνα, η ετοιμοθάνατη Intel θα τα κακαρώσει...   :) :) :)

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Η Ταϊβάν δεν είναι Κίνα

Αν του πεις και ότι το Χονγκ Κονγκ δεν είναι Κίνα τον αποτελειωσες😁

10 ώρες πριν, nepomuk είπε

Ειναι γένος Ελληνικό απλά επειδή είναι η Απω Ανατολή από εκεί και τους τυφλώνει το πρωί πρωτους έκλειναν τα ματια και κατάντησαν έτσι .... 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, oldnew είπε

Η Κίνα έχει πυρηνικά. Πόλεμος πυρηνικής δύναμης με πυρηνική δύναμη δε γίνεται. Εδώ δεν κάνανε με τη Βόρεια Κορέα, με την Κίνα θα κάνουν?.. Το πολύ πολύ κανα εμπάργκο.. 

Το εχω πυρηνικα απο μονο του δεν λεει και τοσα πολλα . Πχ εχω πυρηνικες βομβες , τι της κανω ; Καταλληλους μη αναχαιτισιμους πυραυλους διηπειρωτικους εχω ; Υποβρυχια ; Αεροπλανοφορα , Στρατηγικα βομβαρδιστικα Stealth ; Δεν ειναι τοσο απλα τα πραματα ,οσο για τη Βορεια Κορεα επιβιωνει χαριν της Κινας και της παλαι ποτε Σοβιετικης Ενωσης και νυν της Ρωσσιας. Επιπλεον μια ενωμενη Κορεατικη χερσονησος θα εκαμε τους Ιαπωνες μεταξυ αλλων να πλεουν σε πελαγη ευτυχιας ;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nepomuk είπε

Το εχω πυρηνικα απο μονο του δεν λεει και τοσα πολλα . Πχ εχω πυρηνικες βομβες , τι της κανω ; Καταλληλους μη αναχαιτισιμους πυραυλους διηπειρωτικους εχω ; Υποβρυχια ; Αεροπλανοφορα , Στρατηγικα βομβαρδιστικα Stealth ; Δεν ειναι τοσο απλα τα πραματα ,οσο για τη Βορεια Κορεα επιβιωνει χαριν της Κινας και της παλαι ποτε Σοβιετικης Ενωσης και νυν της Ρωσσιας. Επιπλεον μια ενωμενη Κορεατικη χερσονησος θα εκαμε τους Ιαπωνες μεταξυ αλλων να πλεουν σε πελαγη ευτυχιας ;

Ναι ε? Για πες μου τοτε έναν πόλεμο που έγινε ανάμεσα από πυρηνικές δυνάμεις, ητε έχουν ητε δεν έχουν τίποτα απο ολα τα υπόλοιπα.. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, oldnew είπε

Ναι ε? Για πες μου τοτε έναν πόλεμο που έγινε ανάμεσα από πυρηνικές δυνάμεις, ητε έχουν ητε δεν έχουν τίποτα απο ολα τα υπόλοιπα.. 

Πολεμος γενικευμενος οχι αλλα πολεμικα επεισοδια πλειστα μεταξυ Ινδιας και Πακισταν . Επισημως το Πακισταν δεν συνιστα πυρηνικη δυναμη , θεωρειται ομως βεβαιον οτι διαθετει πυρηνικες βομβες , τις μονες (;) μουσουλμανικες μεχρι στιγμης βλεπε και Ιραν.

Δημοσ.

Απο τα τσιπακια πηγατε στα πολιτικα…οκ. Σημασια εχει οτι εδωσε εντολη η κυβερνηση και ισως χρημα να εχει η Αμερικη δικη της παραγωγη και καμια εξαρτηση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...