Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, iliaskal είπε

Μπράβο για την νέα ενότητα.Το insomnia δεν σταματά ποτέ και αυτό είναι το πιο δύσκολο τελικά, να μην χάσεις την όρεξη και την δημιουργικοτητά σου!Εύγε!(δεν είμαι ξάδερφος του ευεργέτη 😬)

Αυτό υπήρχε ήδη πολλά χρόνια πριν αλλά εξαφανίστηκε γιατί δεν είχε πέραση. Μάλιστα θυμάμαι την διαφήμιση εκείνων των χρόνων ότι κάτι σημαντικό έρχεται κτλ.

Το πρόβλημα είναι ότι ο κάθε ένας μπορεί να βάλει σχόλιο, μεγάλο πρόβλημα.

Μια σωστή επένδυση θα ήταν στις αγγελίες. Υπάρχει πολύ ζουμί εκεί και γιατί όχι να γίνει και εταιρία αλά ebay/ amazon το insomnia.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ χρήσιμο θα ήταν να υπάρχει κάπου ημερομηνία ή έστω έτος λανσαρίσματος. Για παράδειγμα τί να την κάνω την οθόνη με την καλή βαθμολογία αν αυτή πρωτοβγήκε πριν από 4 χρόνια κι ωστόσο έχουν κυκλοφορήσει πιο νέες με βελτιωμένα χαρακτηριστικά κι επιπλέον συμβατότητες.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή ιδέα. Θα πρότεινα να συνδέεται με το forum και αντιστρόφως (δηλαδή δημοσιεύσεις από το forum στο gadget) αλλά δε ξέρω τη δυσκολία του εγχειρήματος

Δημοσ.

πολυ καλό,

ας πουμε ομως στα κινητα δεν θα επρεπε να ειναι ολα τα χρωματα μαζεμενα σε μια σελιδα και οχι 1 σελιδα/χρώμα?

Δημοσ.

Η καινούργια ενότητα είναι ένα συν αναμφισβήτητα . Μικρή λεπτομέρεια για το κομμάτι των φωτογραφικών μηχανών , όπου θεωρήθηκε υποχρεωτική η γνώμη για το κομμάτι της βιντεολήψης , με το οποίο προσωπικά δεν ασχολούμαι ποτέ .

Άρα η άποψη μου για μηχανές που πέρασαν από τα χέρια μου μοιραία θα είναι ελλιπής , είτε δώσω ένα αστέρι , είτε πέντε , είτε οτιδήποτε .

Θα έπρεπε να είναι προαιρετικό και όχι υποχρεωτικό για μία φωτογραφική μηχανή . Μπορούσε να μπει σαν κριτήριο , με συμπληρωματική μορφή όμως . Άλλωστε δεν είναι βιντεοκάμερες , αλλά φωτογραφικές μηχανές με δυνατότητα βιντεολήψης .

Ευχαριστώ .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...