Προς το περιεχόμενο

Aeropress vs v60 vs French Press

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζητώ τη βοήθεια των απανταχού καφεδολάγνων. Βαρέθηκα να πίνω ξέπλυμα από τις οικιακές καφετιέρες φίλτρου. Ξέρω μετά την έρευνα που έκανα ότι για να πιω σωστό espresso θέλω τουλάχιστον 500-600€ που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Οπότε κοιτάω τη δυνατότητα να φτιάχνω αξιοπρεπή καφέ σπίτι με οικονομικό εξοπλισμό. Γενικά μαρέσει να πίνω μεγάλη κούπα καφέ (εξ ου και ο γαλλικός), από ότι έχω δει με τους παραπάνω τρόπους επιτυγχάνεται αυτό. Θα ήθελα όσοι ασχολείστε, ένα συγκριτικό ανάμεσα σε αυτούς τους παρόμοιους τρόπους εκχύλισης ώστε να με βοηθήσετε να επιλέξω.

Επίσης έχω δει και εδώ και στο forum του espresso που όλοι προτείνουν την αγορά μύλου. Οπότε θα ήθελα και κάποια πρόταση για μύλο μέχρι 50-60€, και χειροκίνητος να είναι δεν με πειράζει αν δεν φτάνουν τα χρήματα για έναν entry level ηλεκτρικό.

Γενικά όπως καταλαβαίνεται τώρα θα αρχίσω να ασχολούμαι, οπότε εκτός από τις πληροφορίες που θα αντλήσω από το youtube κτλπ, όλες οι συμβουλές σας ευπρόσδεκτες.

Επεξ/σία από golden33
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μύλο κινήσου σε χειροκίνητο εάν είσαι on a budget. Με κεραμικά μαχαίρια όπως hario. Κτλ. Οι φθηνοί ηλεκτρικοί δεν αξίζουν θα έχεις τελείως ανομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Επεξ/σία από dimo69

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...