Pinball1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jim_p είπε Ανεφερα το προβλημα στο mdl και καποιος καθησε και εκανε ολοκληρο reg file που περναει το certificate στη registry με τη μια (και σβηνει το παλιο)! Το επισυναπτω για οποιον το θελει. Η εγκατασταση γινεται με ολους τους browsers κλειστους και προοριζεται μονο για w7. Εννοειται πως δεν φερω καμια ευθυνη για παρενεργειες. Use at your own risk. Lets Encrypt certificate fix for old OS.reg 6 kB · 1 download Ευχαριστούμε jim_p. Να υποθέσω ότι το πρόβλημα είναι όντως τα Windows 7 και ότι δεν φαίνεται να υπάρχει πιο ασφαλής λύση; Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από Kosmas70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Επειδη βλεπω οτι εμφανιζεται μονο σε w7, υποθετω πως στα αλλα λειτουργικα της ms (και στις λινουξοδιανομες) το certificate περαστηκε με καποιο update. Αυτα τα λειτουργικα ειναι ομως supported, τα w7 δεν ειναι, οποτε ηταν αναμενομενο κατι τετοιο. Πιο γρηγορη και ασφαλης λυση απο το reg αρχειο δεν νομιζω να υπαρχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lshow Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Το ιδιο προβλημα και σε μενα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Έριξα μια ματιά στο σύστημα με τα 7άρια και δεν έχω κάποιο θέμα (έχω περασμένες όλες τις ενημερώσεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα, απ' ότι βλέπω, είναι το παρακάτω... Αναφορά σε κείμενο Lets Encrypt root certificate expiration on 30 September 2021 και επηρεάζει τους σέρβερ που τρέχουν Plesk σε CentOS 7 και αναλύεται στο παρακάτω λινκ https://blog.devgenius.io/rhel-centos-7-fix-for-lets-encrypt-change-8af2de587fe4 Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2021 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Έχει λήξει το πιστοποιητικό DST Root CA X3 επηρεάζοντας win xp ,vista, 7, android 7.1.1 και παλιότερα, όπως επίσης και παλιότερες εκδόσεις mac, linux, playstasion, smart tvs οτιδήποτε βασίζετε σε OpenSSL 1.0.2 και παλιότερο. Μπείτε από firefox και browsers που βασίζονται σε αυτόν, χειρίζεται τα πιστοποιητικά διαφορετικά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renos83 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) παιδία σε εμένα μου λύθηκε το πρόβλημα στα windows 7 64bit κάνοντας αυτήν την ενημέρωση από την microsoft https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=45633 το βρήκα από εδώ https://support.google.com/chrome/thread/128686072/net-err-cert-date-invalid-error?hl=en Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2021 από renos83 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε Έχει λήξει το πιστοποιητικό DST Root CA X3 επηρεάζοντας win xp ,vista, 7, android 7.1.1 και παλιότερα, όπως επίσης και παλιότερες εκδόσεις mac, linux, playstasion, smart tvs οτιδήποτε βασίζετε σε OpenSSL 1.0.2 και παλιότερο. Μπείτε από firefox και browsers που βασίζονται σε αυτόν, χειρίζεται τα πιστοποιητικά διαφορετικά. ακριβως αυτο, φαινετε κι ολλας εαν κανετε view το cert λεει για το trust οτι εχει λυξει απο 30/9 Το εχω και εγω με chrome, οχι σε ολα τα μηχανηματα. χμμμ το update δεν φαινετε να εχει για windows 10, εχει βρει κανεις κάτι; εχω την εντυπωση οτι και με powershell κάνεις τα trusted update αλλα δεν την θυμαμαι. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2021 από great Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Στο λινκ που έδωσα πριν έχει κάποιες πιθανές λύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinball1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, renos83 είπε παιδία σε εμένα μου λύθηκε το πρόβλημα στα windows 7 64bit κάνοντας αυτήν την ενημέρωση από την microsoft https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=45633 το βρήκα από εδώ https://support.google.com/chrome/thread/128686072/net-err-cert-date-invalid-error?hl=en Άψογος! Το εγκατέστησα και όντως το πρόβλημα λύθηκε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lshow Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Kosmas70 είπε Άψογος! Το εγκατέστησα και όντως το πρόβλημα λύθηκε! Εχει κολλησει στην εγκατασταση το δικο μου... Το εχω κατεβασει αλλα κανει συνεχως΄΄ Αναζητηση Ενημερωσεων Σε Αυτον Τον Υπολογιστη΄΄ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Χαμος εχει γινει με αυτο! ηταν cert που εληξε μετα απο 22 χρόνια. Σε windows 10, σε ολους τους υπολογιστες επαιξε η λύση απο εδώ https://docs.microsoft.com/en-us/answers/questions/574761/getting-neterr-cert-date-invalid.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ακομα και το electron επιρρεασε το ληγμενο πιστοποιητικο https://github.com/electron/electron/issues/31212 Για οσους δεν ξερουν τι εινια το electron, ειναι το toolkit στο οποιο φτιαχνονται ενα σωρο εφαρμογες που οι devs τους βαριουνται να γραψουν το ui τους σε ενα σοβαρο toolkit (skype, teams, popcorntime, vscode, discord, spotify, whatsapp, etcher και πολλες ακομα). Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από jim_p 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Ένα από τα πολλά site ήταν και το vendora, τους έστειλα μήνυμα και άλλαξαν πιστοποιητικό χωρίς να κάνω κάτι εγώ από την μεριά μου, βέβαια αυτό δεν έλυσε το πρόβλημα που έχω με άλλα site. Πρέπει λοιπόν να αλλάξουν τα site πιστοποιητικό, γιατί ο απλός χρήστης δεν ξέρει από αυτά τα πράγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos198338 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Υπάρχει κάποια λύση στα xp για το θέμα με το "Το ρολόι σας πάει μπροστά - NET::ERR_CERT_DATE_INVALID". που βγάζουν πολλές ιστοσελίδες και δεν σου επιτρέπουν να μπείς; Από οτι κατάλαβα το πρόβλημα έχει να κάνει με τα certificates των ιστοσελίδων που έχουν λήξει για παλιά λειτουργικά των Windows. Δεν μπόρεσα να βρώ μια λύση ώστε να λύσω το πρόβλημα. Το πρόβλημα με την ειδοποίηση Το ρολόι σας πάει μπροστά - NET::ERR_CERT_DATE_INVALID εμφανίζεται μόνο στον google chrome. O firefox τις σελίδες τις φορτώνει αλλά δεν μπορώ να διώξω την αρχική ειδοποίηση που πετάγεται για τα cookies. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα