Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Αγοράσαμε μια θέση κλειστού παργκινγκ σε μια οικοδομή προ 7ετίας. Έγιναν τα χαρτιά όλα καλά και παρκάρω κανονικά. Το πάρκινγκ δεν έχει όμως παροχή ρεύματος. Έχει ηλεκτρική πόρτα με μηχανισμό για να κατεβαίνει. Επειδή δεν είμαι συνδεδεμένος στο ρεύμα δεν δουλεύει η πόρτα. Ταυτοχρόνως έχει κομμένη την ντίζα και ένα διπλανό κουτάκι στο οποίο δεν έχω τα κλειδιά συνεπώς το φρένο κρατάει την πόρτα τέρμα ψηλά και ακόμα και αν κρεμαστώ στην πόρτα δεν κατεβαίνει.

Τι μπορώ να κάνω για να κατεβάζω την πόρτα?

Σκέφτηκα να συνδεθώ με την οικοδομή και να πληρώνω και εγώ κοινόχρηστα για το ρεύμα. Ο φίλος μου ο ηλεκτρολόγος μου είπε πως δεν πρόκειται να το δεχτούν από την οικοδομή διότι θα χρειαστεί να σκάψουν σε ένα σημείο και σίγουρα από τα 6 διαμερίσματα όλο και κάποιος θα γκρινιάξει.

Σκέφτηκα να καλέσω κάποιον και να ανοίξουμε το κουτάκι να το συνδέσει με τη ντίζα και να το ανεβοκατεβάζουμε με το χέρι. Θέλει ιδιαίτερη δύναμη?

Τρίτη επιλογή Σκέφτηκα να παω στη ΔΕη με τα χαρτιά αλλά μου είπανε οτι θέλει αρκετή διαδικασία για να περάσουν παροχή και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Το ότι δεν θα δεχτούν οι άλλοι ένοικοι να περαστεί ένα καλώδιο είναι κάτι που δεν μπορείς να το αποκλείσεις πριν τους ρωτήσεις.

Όσο για το πως θα ανεβοκατεβαίνει χειροκίνητα, κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει εκτός αν είναι μάντης και ξέρει ποια είναι η πόρτα σου και πως είναι ο μηχανισμός της. Αν θες απάντηση σε αυτό βάλε αναλυτικές φωτογραφίες μπας και

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Το ότι δεν θα δεχτούν οι άλλοι ένοικοι να περαστεί ένα καλώδιο είναι κάτι που δεν μπορείς να το αποκλείσεις πριν τους ρωτήσεις.

Όσο για το πως θα ανεβοκατεβαίνει χειροκίνητα, κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει εκτός αν είναι μάντης και ξέρει ποια είναι η πόρτα σου και πως είναι ο μηχανισμός της. Αν θες απάντηση σε αυτό βάλε αναλυτικές φωτογραφίες μπας και

Σε ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη 

8BEA9906-D521-41C4-ABD2-B9FB8CAAE9E6.jpeg

D0B1C017-846C-4530-809C-9960FF682DC2.jpeg

7A53F8C7-29F0-41E5-9CA0-C0A50B62A65D.jpeg

7DEFFC02-9182-400E-8F0B-F82A249BA592.jpeg

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αλλαξε πόρτα και βάλε χειροκίνητη.Αυτή που έχεις θα έχει μανιβελα που πιθανότατα ανοίγει μονο απο μέσα.

Οκ έχεις να προτείνεις κάποιον από Θεσσαλονίκη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κ 7 χρόνια τι κάνεις αφήνεις ανοιχτή την πόρτα? Ο προηγ.ιδιοκτητης ή διαχειριστής δεν ξέρει να σου πει τι θέλει αλλαγή ?χλωμό να μην έχει ρεύμα κ πριν την 7ετια να δούλευε κανονικά..κάτι χαλασε φώναξε κάποιον π ασχολείται με γκαραζοπορτες..θα χει κάνα αυτοκόλλητο πάνω στο μοτέρ /πόρτα των διπλανών...δεν καταλαβαίνω καν πως προέκυψε το θέμα σκαψιμο

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Καλησπέρα σας. Αγοράσαμε μια θέση κλειστού παργκινγκ σε μια οικοδομή προ 7ετίας. Έγιναν τα χαρτιά όλα καλά και παρκάρω κανονικά. Το πάρκινγκ δεν έχει όμως παροχή ρεύματος. Έχει ηλεκτρική πόρτα με μηχανισμό για να κατεβαίνει. Επειδή δεν είμαι συνδεδεμένος στο ρεύμα δεν δουλεύει η πόρτα. Ταυτοχρόνως έχει κομμένη την ντίζα και ένα διπλανό κουτάκι στο οποίο δεν έχω τα κλειδιά συνεπώς το φρένο κρατάει την πόρτα τέρμα ψηλά και ακόμα και αν κρεμαστώ στην πόρτα δεν κατεβαίνει.

Τι μπορώ να κάνω για να κατεβάζω την πόρτα?

Σκέφτηκα να συνδεθώ με την οικοδομή και να πληρώνω και εγώ κοινόχρηστα για το ρεύμα. Ο φίλος μου ο ηλεκτρολόγος μου είπε πως δεν πρόκειται να το δεχτούν από την οικοδομή διότι θα χρειαστεί να σκάψουν σε ένα σημείο και σίγουρα από τα 6 διαμερίσματα όλο και κάποιος θα γκρινιάξει.

Σκέφτηκα να καλέσω κάποιον και να ανοίξουμε το κουτάκι να το συνδέσει με τη ντίζα και να το ανεβοκατεβάζουμε με το χέρι. Θέλει ιδιαίτερη δύναμη?

Τρίτη επιλογή Σκέφτηκα να παω στη ΔΕη με τα χαρτιά αλλά μου είπανε οτι θέλει αρκετή διαδικασία για να περάσουν παροχή και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Αυτό που πρέπει να γίνει ούτως ή άλλως είναι να αλλαχτεί η κομμένη ντίζα και να μπει στην άκρη της ο μηχανισμός που την τραβάει ώστε να κάνει αποσύμπλεξη και να ανεβοκατεβαίνει χειροκίνητα:

image.png.4d9034b62439b707ac873be88447e189.png

Εκτός και αν αλλάξεις κουτάκι/κλειδαριά και συνδέσεις την ντίζα εκεί.

Δύναμη ιδιαίτερη δεν χρειάζεται, απλά φασαρία έχει, κατέβα από το αυτοκίνητο, ξεκλείδωσε με το κλειδί τις κλειδαριές, σήκωσε τη πόρτα, κτλ κτλ, ενώ με τηλεχειρισμό δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να πατάς ένα κουμπάκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...