Hamurabi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδια καλησπερα. Λεω να παρω τη συγκεκριμενη καφετιερα αλλα αποτι βλεπω οι καψουλες ειναι ακριβες. Πηρε το ματι μου ομως μια μεταλλικη καψουλα που τ γεμοζεις εσυ με οτι καφε θες. Μπορεις να περνεις illy καφε δηλαδη κ να γεμιζεις και σου βγαινει πολυ πιο φτηνα αποτι να περνεις καψουλες. Λειτουργει σωστα και χωρίς να φθειρει πιο γρήγορα την καφετιερα; το έχει κανεις; Γιαυτο εδω μιλαω: https://i-home.gr/capsulone-illy-iperespresso-ics-01.html Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από Hamurabi
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Αν είναι να μπαίνεις στη διαδικασία να γεμίζεις την κάψουλα, γιατί δεν παίρνεις κατευθείαν κανονική εσπρεσιέρα; 1
papoys1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πάρε μία arieli 1100 wat με 50-60 ευρώ καφέ έτοιμο κομμένο μία καλή μάρκα να κάνεις τη δουλειά σου. Έχω μία τέτοια και φτιάχνει πολύ καλό εσπρέσο με jacobs arabica exluvisa. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από papoys1
Hamurabi Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Υπάρχει "κανονική" εσπρεσιερα, που να ειναι αυτοματη δηλαδη να βαζω απλα τον καφε κ να παταω ενα κουμπάκι για να βγει μια δοση, να ειναι οσο πιο vintage σχέδιο γίνεται και να κοστιζει μέχρι 150 ευρω μαξ;
MauroPaltoudias Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Hamurabi είπε Λειτουργει σωστα και χωρίς να φθειρει πιο γρήγορα την καφετιερα; το έχει κανεις; Την είχα πάρει εγώ (κάνα 50αρι αν θυμάμαι καλά, δεν άνοιξα καν τον σύνδεσμο που έστειλες αλλά πιστεύω εκεί θα κυμαίνεται), πριν 4; 5 χρόνια; Κάπου εκεί. Πεταμένα λεφτά. Ξεχνάς το καϊμάκι. Άλλες φορές δίνει καφέ, άλλες όχι. Σε ερώτηση στο κατάστημα, άρχισαν κάτι δικαιολογίες τύπου "θα πρέπει να βάζεις απευθείας τη σωστή ποσότητα και όχι στρώσεις", "μήπως τον πατάς πολύ τον καφέ;", "μπορεί να έχει φύγει η τσιμούχα" (κάτι διαφανή λαστιχάκια που δεν τα πιάνει το μάτι σου), ή "έχεις βάλει το σχαράκι σωστά μέσα;". Μιλάμε δηλαδή, για έναν μπελά άνευ προηγουμένου. Μιλάμε ότι ήταν τα πιο πεταμένα 50€ της τελευταίας πενταετίας, που έχω δώσει, όχι αστεία! Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από MauroPaltoudias
dazed Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, Hamurabi είπε Παιδια καλησπερα. Λεω να παρω τη συγκεκριμενη καφετιερα αλλα αποτι βλεπω οι καψουλες ειναι ακριβες. Πηρε το ματι μου ομως μια μεταλλικη καψουλα που τ γεμοζεις εσυ με οτι καφε θες. Μπορεις να περνεις illy καφε δηλαδη κ να γεμιζεις και σου βγαινει πολυ πιο φτηνα αποτι να περνεις καψουλες. Λειτουργει σωστα και χωρίς να φθειρει πιο γρήγορα την καφετιερα; το έχει κανεις; Γιαυτο εδω μιλαω: https://i-home.gr/capsulone-illy-iperespresso-ics-01.html Η illy x 7.1 ειναι καλη μηχανη και οι καψουλες illy οι μοναδικες που θεωρω οτι πινω καφε και οχι καποιο ροφημα με γευση καφε. Δυστυχως ειναι και πιο ακριβες απο τις υπολοιπες και δεν εχουν και συχνες/μεγαλες εκπτωσεις. Παρολα αυτα, αν θελεις ευκολια και ποιοτητα σε ενα πακετο, χωρις να πουλησεις κανενα νεφρο, τοτε ειναι ιδανικη περιπτωση. Η επαναγεμιζομενη καψουλα, απλα θα σε κανει να χασεις την ποιοτητα του καφε. Ποτε δεν θα βγαίνει ο ιδιος καφες, πολλες φορες δεν θα ειναι καν καφες 😂 Στην ουσια θα εχεις χασει το πλεονεκτημα της ευκολιας και της σταθερης ποιοτητας, για αμφιβολο κερδος, μιας και θα πρεπει να γεμιζεις σωστα, να πατας τον καφε σωστα κλπ οτι δηλαδη (περιπου) θα εκανες και με μια 'κανονικη' εσπρεσσομηχανη. Δεν θα το συνιστουσα. Εγω οσο ειχα την illy προσπαθουσα να στοκαρω καψουλες οταν ειχε προσφορες, και ειχα παρει μεχρι και αλλες 2 μηχανες επειδη εδιναν δωρο 150+ καψουλες (στην ουσια οσο και η αξια της μηχανης).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα