Προς το περιεχόμενο

Screw damage

algox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα iPhone 6s Plus και μετά από αλλαγή οθόνης που την έκανα εγώ ο ίδιος δε μου ανοίγουν οι 2 κάμερες. Πήγα σε καταστήματα και όπου ρώτησα μου είπαν για screw damage και 100€ σχεδόν όλοι μου ζητάνε. Το θέμα είναι αξίζει να το φτιάξω; Έχω δει πως έχει δώσει αναβάθμιση λογισμικού στο συγκεκριμένο μοντέλο. Αν κάποιος ασχολείται με την βλάβη που έχει το κινητό μου ας μου γράψει. Ευχαριστώ πολύ 

Επεξ/σία από algox
Δημοσ.

Εχεις δοκιμασει αλλη καμερα φιλε μου?Πολυ δυσκολο να δημιουργησεις τετοιο προβλημα ξεκουμπωνοντας 3 φλεξ της οθονης,εκτος και αν ησουν χασαπης και πηρες κανα κατσαβιδι και τα ξηλωσες ολα..Μπορεις να ανεβασεις μια φωτο της mobo να την δουμε..Γενικα μπορει να ειναι απλα η καμερα η μπροστινη η η πισω..Να ξερεις οτι πολλες φορες αν καποια απο τις 2 εχει βραχυκυκλωσει,δεν ανοιγει και η αλλη,σαν να κολλαει το προγραμμα..Αν θες,ανοιξε το,βγαλε το φλεξ της μπροστιμης καμερα [που ειναι και το ακουστικο ]και ανοιξε το και δες αν ανοιγει η πισω,αν δεν ανοιγει,βγαλε το φλεξ της πισω καμερας και κρατα το φλεξ της μπροστα και τσεκαρε την μπροστα..Αν δουλευει εστω και μια απο τις 2 τοτε εχει χαλασει ενα απο τα 2 φλεξ

Δημοσ.
8 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Εχεις δοκιμασει αλλη καμερα φιλε μου?Πολυ δυσκολο να δημιουργησεις τετοιο προβλημα ξεκουμπωνοντας 3 φλεξ της οθονης,εκτος και αν ησουν χασαπης και πηρες κανα κατσαβιδι και τα ξηλωσες ολα..Μπορεις να ανεβασεις μια φωτο της mobo να την δουμε..Γενικα μπορει να ειναι απλα η καμερα η μπροστινη η η πισω..Να ξερεις οτι πολλες φορες αν καποια απο τις 2 εχει βραχυκυκλωσει,δεν ανοιγει και η αλλη,σαν να κολλαει το προγραμμα..Αν θες,ανοιξε το,βγαλε το φλεξ της μπροστιμης καμερα [που ειναι και το ακουστικο ]και ανοιξε το και δες αν ανοιγει η πισω,αν δεν ανοιγει,βγαλε το φλεξ της πισω καμερας και κρατα το φλεξ της μπροστα και τσεκαρε την μπροστα..Αν δουλευει εστω και μια απο τις 2 τοτε εχει χαλασει ενα απο τα 2 φλεξ

Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά φίλε αλλά τίποτα. Κοίτα ότι έκανα τα έκανα με προσοχή, αλλά να είμαι τόσο απρόσεκτος; μπορεί, τι να πω. Πάντως τώρα που θυμάμαι, με την αλλαγή της οθόνης δε δούλευε η μία καμερα(δε θυμάμαι ποια) και η μία από τις 2 δεν είχε εικόνα αλλά ένα πράσινο χρώμα και τίποτα άλλο. 

Δημοσ.
Στις 1/10/2021 στις 10:11 ΠΜ, algox είπε

Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά φίλε αλλά τίποτα. Κοίτα ότι έκανα τα έκανα με προσοχή, αλλά να είμαι τόσο απρόσεκτος; μπορεί, τι να πω. Πάντως τώρα που θυμάμαι, με την αλλαγή της οθόνης δε δούλευε η μία καμερα(δε θυμάμαι ποια) και η μία από τις 2 δεν είχε εικόνα αλλά ένα πράσινο χρώμα και τίποτα άλλο. 

Παίζει το σενάριο να έκανες ζημιά με την βίδα,αν έβαλες την λάθος βίδα στην λάθος τρύπα τότε έκανες ζημιά στην μητρική.

Στα 6,6+,6s και 6S+ οι βίδες από το shield της οθόνης έχουν συγκεκριμένο μάκρος,η μόνες οι ποιο μεγάλες είναι η πάνω δεξιά που αυτή ούτως ή άλλος είναι μακριά γιατί βιδώνει πάνω στο frame και η πάνω αριστερά είναι ελαφρώς λίγο ποιο μακριά από της άλλες δυο στην κάτω μεριά,αν έκανες το λάθος και έβαλες την πάνω αριστερά από κάτω τότε ναι έκανες ζημιά στην μητρική επάνω.

Εσυ είσαι στο καλό σενάριο που απλά σταμάτησαν να δουλεύουν οι κάμερες,υπάρχει και το χειρότερο σενάριο που η συσκευή μπορεί να κάνει συνεχόμενα bootloops.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...