Dalia25 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία μετά από λήξη συμβολαίου. Το συμβόλαιο σταθερού και Internet που έχω με τη cosmote λήγει σήμερα. Προχθές επικοινώνησα και ζήτησα να μην γίνει ανανέωση. Το μόνο που μου είπαν να επιστρέψω το ρουτερ. Από αύριο δεν θα έχω τηλέφωνο και ίντερνετ, ή θα μου χρεώνονται απλά ακριβά; Λίγο βοήθεια γιατί είμαι εντελώς άσχετη Μόλις τώρα, Dalia25 είπε Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία μετά από λήξη συμβολαίου. Το συμβόλαιο σταθερού και Internet που έχω με τη cosmote λήγει σήμερα. Προχθές επικοινώνησα και ζήτησα να μην γίνει ανανέωση. Το μόνο που μου είπαν να επιστρέψω το ρουτερ. Από αύριο δεν θα έχω τηλέφωνο και ίντερνετ, ή θα μου χρεώνονται απλά ακριβά; Λίγο βοήθεια γιατί είμαι εντελώς άσχετη Υπεγραψα με wind, αλλά μου είπαν ότι θα χρειαστούν 20-25 μέρες μέχρι την αποστολή ρουτερ και ενεργοποίηση
kallonos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Dalia25 είπε Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαδικασία μετά από λήξη συμβολαίου. Το συμβόλαιο σταθερού και Internet που έχω με τη cosmote λήγει σήμερα. Προχθές επικοινώνησα και ζήτησα να μην γίνει ανανέωση. Το μόνο που μου είπαν να επιστρέψω το ρουτερ. Από αύριο δεν θα έχω τηλέφωνο και ίντερνετ, ή θα μου χρεώνονται απλά ακριβά; Λίγο βοήθεια γιατί είμαι εντελώς άσχετη Υπεγραψα με wind, αλλά μου είπαν ότι θα χρειαστούν 20-25 μέρες μέχρι την αποστολή ρουτερ και ενεργοποίηση Θα έχεις κανονικά υπηρεσίες μέχρι την αλλαγή παροχου, μόλις αλλάξεις εταιρία εντός 10 ημερών πρέπει να επιστρέψεις το ρούτερ. Μπορεί να πληρώσεις κάτι παραπάνω λόγω τιμολόγησης εκτός συμβολαίου. 20-25 μέρες παίρνει αν επιλέξεις το 14ημερο. Στη θέση σου έπρεπε να επιλέξεις άμεση ενεργοποίηση για να μην καθυστερήσει. Επίσης με την άμεση σε πιθανή αντιπροσφορα ενδεχομένως να προλάβεις να ακυρώσεις. Ενώ με το 14ημερο θα στείλουν την αίτηση στον παλιό πάροχο την 15 ημέρα
djtelis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 καλημερα σε εμενα εγινε το (απιστευτο) απο τον ΟΤΕ (μου το ειχε κανει και παλιοτερα ι vodafone σε καρτοπρογραμμα κινητης) ιντερνετ 100 συμβολαιο 2 χρονια στα 42 ευρω και κοσμοτε ονε 1 χρονο 2 νουμερα συμβολαιο τον ενα 8 ευρω και το αλλο 7 ευρω συνολο 15 και τα δυο ειχα μια εκπτωση 75% και 40% με πηραν τηλ να μου κανουν προσφορα στο κινητο που ληγει στον ενα χρονο στην τιμη 20 το καθενα συνολο 40 (γελαγανε και οι πετρες) υπεγραψα συμβολαιο με τιν wind 60 ευρω 100 ιντερνετ και ενα συμβολαιο κινιτο με δωρο ενα λαπτοπ HP σημερα παραλαμβανω εξοπλισμο ξερω πως θα με παρουν σπο τον οτε για την τελευταια προσφορα,γιατι με πηραν μολις μιλησα με την wind και μου εκαναν παλι την ιδια προσφορα μολις δουνε την τελικη αλλαγη φορητοτητας .που δεν θα την δεχτω και οτι να μου πουνε για προστιμα οτι φευγω ενα χρονο νοριτερα απο την στιγμη που δεν ειναι προσφορα το να πληρωσω 25 ευρω παραπανω ειναι η δευτερη φορα που μου το κανει ι cosmote τα ιδια ειχε κανει και πηγα στην νοβα και την ιδια προσφορα μου εκαναν να ξαναγυρισω απο την νοβα στην cosmote η οποια νοβα εμεινε και απληρωτη λογο που δεν μπορουσε να μου παρεχει τις υπερεσιες της (φανταστητε απλα ποσοι δεν ξερουν και ποσα βγαζει η καθε ετερια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα