Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Σε πειραζω βρε fotara ...που θα την εβαζες αυτη και τι καρτα ηταν , αμα θες λες τωρα που την εχασες.😄

1660ti στα 300 ευρώ ήταν η συμφωνία, τελικά μπήκε κάποιος σφήνα που έδωσε περισσότερα,μάλλον 350 (εγώ πάνω από 300 ευρώ δεν ανέβαινα). Ας την χαρεί ο άνθρωπος που την πήρε. Συνεχίζω με την τίμια rx570. Καλό μήνα σε όλους.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

1660ti στα 300 ευρώ ήταν η συμφωνία, τελικά μπήκε κάποιος σφήνα που έδωσε περισσότερα,μάλλον 350 (εγώ πάνω από 300 ευρώ δεν ανέβαινα). Ας την χαρεί ο άνθρωπος που την πήρε. Συνεχίζω με την τίμια rx570. Καλό μήνα σε όλους.

1660ti fotara , εγω δεν θα τα εδινα τα 300 για μεταχειρισμενη ουτε με σφαιρες , οι 9 στις 10 λειωμενες ειναι , τελος παντων γουστα ειναι αυτα , ειναι κατι που χρειαζεται υπομονη και γω εδωσα την δικια μου την 5600xt  αλλα επειδη προσπαθω να σκεφτομαι παντα θετικα πηγα σε upgrade το cpu μου και πηγα στο τερας (ειναι κατι που δεν το αλλαζεις τακτικα σε σχεση με την gpu) , εχω υπομονη για καρτα να σκασω γαιδαρο και η 1030 που πηρα τελευταια μια χαρα καθεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι με τον 3700X και την RX 570 8GB δεν βλέπω να θέλω να αλλάξω κάτι. Μόνο σε αποθηκευτικό χώρο θα επενδύσω, όταν τον χρειαστώ.

Μελλοντικά: Μετά από αρκετά χρόνια, μάλλον θα πάω σε Micro-ATX,  Mini-ITX και μια καλή APU με πολλούς πυρήνες και καλή ενσωματωμένη GPU και αρκετή και γρήγορη RAM.

[EDIT]

Βασικά τώρα δεν περισσεύει cent , οπότε και να ήθελα να αγοράσω οτιδήποτε, δεν μπορώ. Και δεν βλέπω βελτίωση στο άμεσο μέλλον.

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, duffyduck είπε

Εγώ πάλι με τον 3700X και την RX 570 8GB δεν βλέπω να θέλω να αλλάξω κάτι. Μόνο σε αποθηκευτικό χώρο θα επενδύσω, όταν τον χρειαστώ.

Μελλοντικά: Μετά από αρκετά χρόνια, μάλλον θα πάω σε Micro-ATX,  Mini-ITX και μια καλή APU με πολλούς πυρήνες και καλή ενσωματωμένη GPU και αρκετή και γρήγορη RAM.

το 2025. στα 50-100 ευρω απο οσους θα πουλανε παλιο συστημα λογω αναβαθμισης σε παραθυρα 11😎

Δημοσ.
9 ώρες πριν, triplex1 είπε

1660ti fotara , εγω δεν θα τα εδινα τα 300 για μεταχειρισμενη ουτε με σφαιρες , οι 9 στις 10 λειωμενες ειναι , τελος παντων γουστα ειναι αυτα , ειναι κατι που χρειαζεται υπομονη και γω εδωσα την δικια μου την 5600xt  αλλα επειδη προσπαθω να σκεφτομαι παντα θετικα πηγα σε upgrade το cpu μου και πηγα στο τερας (ειναι κατι που δεν το αλλαζεις τακτικα σε σχεση με την gpu) , εχω υπομονη για καρτα να σκασω γαιδαρο και η 1030 που πηρα τελευταια μια χαρα καθεται

Κι αυτή που έχω μεταχειρισμένη την πήρα φέτος. Στους 5-6 μήνες που την έχω δεν έχει κάνει κιχ (της άλλαξα όμως πάστα γιατί ανέβαζε θερμοκρασίες αρχικά στο προηγούμενο μου κουτί). Με τη νέα πάστα και την αλλαγή κουτιού ( Cougar MX410 + 2 extra fans πάνω) είμαι κομπλέ. Το σίγουρο είναι πως αν δε βιάζεσαι κάνεις καλύτερες επιλογές. Η cpu σου μου φαίνεται υπερβολικά δυνατή πάντως. Πλην ελαχίστων περιπτώσεων είναι overkill. Όταν φτάσει η ώρα να πάρεις άλλη κάρτα πιθανότατα ο 5900Χ να είναι αρκετά φτηνότερος. Σε gaming o συνδυασμός 3600 + 570 είναι καλύτερος (και πιο ισορροπημένος)από 5900Χ + 1030.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Κι αυτή που έχω μεταχειρισμένη την πήρα φέτος. Στους 5-6 μήνες που την έχω δεν έχει κάνει κιχ (της άλλαξα όμως πάστα γιατί ανέβαζε θερμοκρασίες αρχικά στο προηγούμενο μου κουτί). Με τη νέα πάστα και την αλλαγή κουτιού ( Cougar MX410 + 2 extra fans πάνω) είμαι κομπλέ. Το σίγουρο είναι πως αν δε βιάζεσαι κάνεις καλύτερες επιλογές. Η cpu σου μου φαίνεται υπερβολικά δυνατή πάντως. Πλην ελαχίστων περιπτώσεων είναι overkill. Όταν φτάσει η ώρα να πάρεις άλλη κάρτα πιθανότατα ο 5900Χ να είναι αρκετά φτηνότερος. Σε gaming o συνδυασμός 3600 + 570 είναι καλύτερος (και πιο ισορροπημένος)από 5900Χ + 1030.

η 1030 παρθηκε με σκοπο να μπει στο 775 που εχω και επειδη οπως ειπες πολυ σωστα  ''αν δε βιάζεσαι κάνεις καλύτερες επιλογές''  ....ειμαι ενας απ'αυτους , μολις ερθει η καταλληλη ωρα θα χτυπησω ή 6600 ή 6700xt και με ενδεχομενο να παω και σε 3060ti .....δεν βιαζομαι καθολου , μ'ενδιαφερουν πρωτα οι δουλειες μου να γινονται  σε χρονους ρεκορ και μετα αν θα βαλω κανα παιχνιδι (αραια και που ) , που να δεις οι πυρηνες πως πανε στα linux ....απλα δεν νοιωθει τιποτα ουτ αισθανεται και υστερα απο την 1η γνωριμια μαζι του μπορω να πω με απολυτη σιγουρια οτι δεν εχω δει πιο κρυο cpu  μεχρι τωρα φιλε μου fotara

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 3 χρόνια ήμουν με 775+1030. Μια χαρά συνδυασμός είναι. Βασικά μέχρι το Δεκέμβρη ήταν ο μοναδικός μου σταθερός Η/Υ.

Ο 3600 με arctic freezer esports 33 (με το ένα φανάκι) παίζει σχεδόν πάντα <40 βαθμούς. Από την στιγμή που πραγματικά χρειάζεσαι τόσους πυρήνες τότε καλά έκανες. Εγώ και να τον είχα χαμένος θα πήγαινε. Παρακαλάω να μην πάθει κάτι η 570 πριν πέσουν οι τιμές στις  gpu.

Επεξ/σία από fotaras76
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Για 3 χρόνια ήμουν με 775+1030. Μια χαρά συνδυασμός είναι. Βασικά μέχρι το Δεκέμβρη ήταν ο μοναδικός μου σταθερός Η/Υ.

Ο 3600 με arctic freezer esports 33 (με το ένα φανάκι) παίζει σχεδόν πάντα <40 βαθμούς. Από την στιγμή που πραγματικά χρειάζεσαι τόσους πυρήνες τότε καλά έκανες. Εγώ και να τον είχα χαμένος θα πήγαινε. Παρακαλάω να μην πάθει κάτι η 570 πριν πέσουν οι τιμές στις  gpu.

φτυσε fotara και κανε κανα αγιασμο μη την γλωσσοτρως την 570 , τις τελευταιες μερες τουλαλαχιστον 4-5 φορες το εχεις πει , αστην ησυχη και θα'ναι καλα , αυτες ειναι οι διαφορες του καινουριου με το μεταχ/νο , αν εχεις τα 300 και μπολικη υπομονη μεχρι να χτυπησεις μια καινουρια να'σαι σιγουρος πως θα'χεις προσθεσει 100-200 ευρω μεχρι την ωρα εκεινη οποτε χαλαρωσε και απολαυσε τα ηδη υπαρχοντα και ισως να σε βγηκε σε καλο που δεν πηρες την καρτα την μεταχ/νη , ακου και κανα παλιο!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται πως απολαμβάνω ό,τι έχω ήδη και είμαι ευγνώμων γι αυτό. Δε βλέπω πάντως να πέφτουν σύντομα οι τιμές. Πιστεύω πως θα χρειαστεί πάνω από χρόνος για να επιστρέψουμε σε φυσιολογικές τιμές, πιθανό να φτάσουμε και στο 2023.

Υ.Γ Κι εγώ παλιός είμαι. Το πρώτο μου pc είχε 768 ΚΒ RAM, 10 MHz turbo cpu frequency, γραφικά CGA με 4 χρώματα και δεν είχε καν σκληρό δίσκο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fotaras76 είπε

Εννοείται πως απολαμβάνω ό,τι έχω ήδη και είμαι ευγνώμων γι αυτό. Δε βλέπω πάντως να πέφτουν σύντομα οι τιμές. Πιστεύω πως θα χρειαστεί πάνω από χρόνος για να επιστρέψουμε σε φυσιολογικές τιμές, πιθανό να φτάσουμε και στο 2023.

Υ.Γ Κι εγώ παλιός είμαι. Το πρώτο μου pc είχε 768 ΚΒ RAM, 10 MHz turbo cpu frequency, γραφικά CGA με 4 χρώματα και δεν είχε καν σκληρό δίσκο.

μεχρι το Πασχα του ''22 θα εχεις παρει καινουρια!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, triplex1 είπε

μεχρι το Πασχα του ''22 θα εχεις παρει καινουρια!!!

Τελικά πήρα σήμερα rtx2060 σε εξαιρετική κατάσταση στα 350 ευρώ.Περιπου τόσο έκανε καινούργια πριν το μπαμ οπότε ήταν καλό deal για την τωρινή κατάσταση. Θα την κουμπωσω αύριο στο pc γιατί είμαι εκτός έδρας σήμερα.Το ray tracing το θεωρείτε σημαντικό γιατί είναι η πρώτη κάρτα που έχω και το υποστηρίζει ;

Επεξ/σία από fotaras76
  • Like 3
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Τελικά πήρα σήμερα rtx2060 σε εξαιρετική κατάσταση στα 350 ευρώ.Περιπου τόσο έκανε καινούργια πριν το μπαμ οπότε ήταν καλό deal για την τωρινή κατάσταση. Θα την κουμπωσω αύριο στο pc γιατί είμαι εκτός έδρας σήμερα.Το ray tracing το θεωρείτε σημαντικό γιατί είναι η πρώτη κάρτα που έχω και το υποστηρίζει ;

Αντε να τη χαιρεσαι , θα'σκαγες αν δεν επαιρνες.

Το υποστηριζει απ'οσο ξερω αφου ειναι RTX καποιος ειδικος θα σε απαντησει αν ειναι τοσο σημαντικο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/10/2021 στις 9:37 ΜΜ, fotaras76 είπε

Αμα υπάρχει καλό airflow στο κουτί και οι θερμοκρασίες ειναι φυσιολογικές, και δεν κάνεις overclock, τότε μη φοβάσαι θα κρατήσει αρκετά χρονιά.

Και εγω στο ενα με τον 3700X την RX 570 8GB εχω. Την πηρα σε τιμη χωμα (τις καλες εποχες) και καινουργια.

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...