fotaras76 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Γεια σας. Θέλω να τεστάρω μια gpu που βρήκα σε πολύ καλή τιμή για την εποχή. Ξέρω πως το furmark είναι αρκετά βαρύ. Αν π.χ το τρέξω για 5 ή 10 λεπτά και δε βγάλει κάποιο θέμα η κάρτα θα είναι κομπλέ ; Έχετε κάποια άλλη πρόταση ;
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ας γίνει και μια δοκιμή σε gaming, ώστε να χρησιμοποιήσει παραπάνω ραμ και τεχνολογίες της κάρτας. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 2
triplex1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, fotaras76 είπε Γεια σας. Θέλω να τεστάρω μια gpu που βρήκα σε πολύ καλή τιμή για την εποχή. Ξέρω πως το furmark είναι αρκετά βαρύ. Αν π.χ το τρέξω για 5 ή 10 λεπτά και δε βγάλει κάποιο θέμα η κάρτα θα είναι κομπλέ ; Έχετε κάποια άλλη πρόταση ; το furmark βαλε την αναλυση που θες να τρεξει πχ 1920x1080 και πατα εκει δεν χρειαζεται η οποιαδοποτε καρτα 5-10 λεπτα να την ξεζουμισεις , σε 2-3 λεπτα θα πιασει τις θερμοκρασιες που χρειαζεσαι να δεις και θα δουλεψει στο 100% , δεν χρειαζεται το stress να πατησεις 1
fotaras76 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πάντως μόλις με ενημέρωσαν πως η κάρτα δυστυχώς πουλήθηκε αλλού (σε πιο υψηλή τιμή από αυτή που θα την αγόραζα όμως). Θα κρατήσω τις συμβουλές σας για το μέλλον. 1
Kthulhou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε θα χρησιμοποιείσει παραπώνω ραμ ???? ελαφρύ εγκεφαλικό που δεν πήρες την κάρτα ????
Kthulhou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 δύο, αλλά σε συγχωρούμε όπως είπε κ η lady Antzela κανείς δεν είναι άσφαλτος !
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Είμαι με πρόχειρη εγκατάσταση Windows και δεν έχω βάλει τη ρύθμιση να μου επισημαίνει τα ορθογραφικά.
triplex1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, fotaras76 είπε Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πάντως μόλις με ενημέρωσαν πως η κάρτα δυστυχώς πουλήθηκε αλλού (σε πιο υψηλή τιμή από αυτή που θα την αγόραζα όμως). Θα κρατήσω τις συμβουλές σας για το μέλλον. Θελω να με λυσεις την απορια , το πως τεσταρεις κατι που δεν το εχεις παρει , εγω τουλαχιστον καταλαβα οτι την ειχες στα χερια.❓❓❓ 1
hln3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 QUAKE II RTX για rtx κάρτες. Αν η κάρτα έχει θέμα θα φανεί πολύ γρήγορα. 1
fotaras76 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, triplex1 είπε Θελω να με λυσεις την απορια , το πως τεσταρεις κατι που δεν το εχεις παρει , εγω τουλαχιστον καταλαβα οτι την ειχες στα χερια.❓❓❓ Απλό είναι.Το να τεσταρω κάτι που έχω ήδη αγοράσει δεν με προστατεύει από λάθος αγορά. Το να το τεσταρω πριν το αγοράσω με προστατεύει όμως. Λες να πήγαινα στο σπίτι του πωλητή και να του έλεγα περιμενε να στείλω μια ερώτηση στο ινσομνια ,να μου απαντήσουν για να κάνω το τεστ ώστε να πάρω την κάρτα ; 1
duffyduck Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Είναι προφανές ότι πριν πάρεις το προϊόν δεν μπορείς να το τεστάρεις. Πώς θα τεστάρεις κάτι αν δεν το έχεις στα χέρια σου; Αυτό ειναι το θέμα με τα μεταχειρισμένα, γιατί εγγύηση δεν υπάρχει (ή υπάρχει κάποιο υπόλοιπο βάσει απόδειξης αγοράς) και άρα εξαρτάται από το κατά το πόσο καλός "επαγγελματίας" ειναι ο πωλητής. Αν ειναι καινούργιο το προϊόν, σε καλύπτει η αντιπροσωπεία ή ο κατασκευαστής.
triplex1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, fotaras76 είπε Απλό είναι.Το να τεσταρω κάτι που έχω ήδη αγοράσει δεν με προστατεύει από λάθος αγορά. Το να το τεσταρω πριν το αγοράσω με προστατεύει όμως. Λες να πήγαινα στο σπίτι του πωλητή και να του έλεγα περιμενε να στείλω μια ερώτηση στο ινσομνια ,να μου απαντήσουν για να κάνω το τεστ ώστε να πάρω την κάρτα ; Σε πειραζω βρε fotara ...που θα την εβαζες αυτη και τι καρτα ηταν , αμα θες λες τωρα που την εχασες.😄
Kthulhou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, triplex1 είπε που θα την εβαζες αυτη και τι καρτα ηταν ξέρουμε μόνο που εύχεται ο Fotaras να τη βάλει ο νέος αγοραστής που του την "έφαγε"...... αντε κ καλό μας μήνα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα