Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, kallair είπε

Εχω παρομοιο σαλονι-κουζινα και πηρα τελικα την LG που αναφερουμε πιο πανω (lg-sn7y), μαζι με τα πισω ηχεια. απλα θα αναφερω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και δεν εχω βαλει την ενταση πανω απο την μεση για να μην με δειρουν οι γειτονες..  τα πισω ηχεια αναγνωριστηκαν σχεδον αυτοματα. χειρισμος ανεβασμα/κατεβασμα φωνης γινεται απο το χειριστηριο της τηλεορασης και ανοιγοκλεινει μαζι με την τηλεοραση (εφοσον ειναι συνδεμενη με hdmi). ολες οι αλλες ρυθμισεις γινονται ειτε απο το χειριστηριο του ή απο την εφαρμογη στο κινητο (την συνιστω).

Ευχαριστω για την απαντηση σου

Δημοσ.

προσωπικά επειδή τα κουκια είναι μετριμένα και ψαχνω 5.1

θα πάω στην SONY HT-S40R

δεν βλέπω διαφορά που να εξηγει τα +200 ευρω της Lg... αν μπορουσα να ανεβω στα 600+ θα πήγαινα για σετ με ενισχυτη κλπ ιδικά αν είχα μεγάλο σαλόνι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, madnifestah είπε

προσωπικά επειδή τα κουκια είναι μετριμένα και ψαχνω 5.1

θα πάω στην SONY HT-S40R

δεν βλέπω διαφορά που να εξηγει τα +200 ευρω της Lg... αν μπορουσα να ανεβω στα 600+ θα πήγαινα για σετ με ενισχυτη κλπ ιδικά αν είχα μεγάλο σαλόνι

Ποια lg βλεπεις στα +200 ευρώ;

edit. Αν λες την sn7y, ειναι στην ουσια εξαντλημενη κ στο σκρουτζ υπαρχει μονο με παλια τιμη. τον τελευταιο καιρο επαιζε μονιμα στα 280€ απο τα μεγαλα καταστηματα.. + τα πισω ηχεια που τα βρισκεις με 120~150€ απο σκρουτζ.

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kallair είπε

Ποια lg βλεπεις στα +200 ευρώ;

την lg-sn7y...  Με τα πίσω ηχεία παέι περίπου +200e απο την Sony.. 

LG SN7Y Soundbar 380W 3.1.2 με Ασύρματο Subwoofer Μαύρο - Skroutz.gr

LG Αυτοενισχυόμενα Ηχεία 2 Δρόμων SPK8 140W (Ζεύγος) Μαύρα - Skroutz.gr

Δημοσ.
Μόλις τώρα, madnifestah είπε

δες το edit που εχω κανει πιο πανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και στο amazon κάτι στοκ που εμειναν στο store της LG τόσο τα δίνουν.. δεν νομίζω να την δούμε σύντομα στην παλιά τιμη της. στα 280 ηταν πολυ καλά.. στα λεφτα που παιζει τώρα όχι.

Επεξ/σία από madnifestah
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες για να μην ανοιγω νέο θεμα, και επειδη ειναι σχετικό με την συζητηση που ειχαμε, τι καλωδια hdmi μου προτεινετε να παρω (που να εχουν λογικη- προσιτη τιμη) για  συνδεση της ηχομπαρας (lg sn7y) με την τηλεοραση (lg 55nanocell866 που εχει hdmi2.1 θυρες); 

edit. υποψιν θελω να συνδεσω και κονσολα κ-tv box πανω.

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να αγορασω μια ηχομπαρα και επειδη θελω να την βαλω στο σαλονι οπου βρισκεται και ο αποκωδικοποιητης της κοσμοτε θα ηθελα να μαθω αν συνδεσω την ηχομπαρα με οπτικη ινα στην τηλεοραση αν θα εχω θεμα ή αν θα πρεπει να συνδεθει και η ηχομπαρα καπως και με τον αποκωδικοποιητη.Επισης οταν ανοιγει η τηλεοραση θα ανοιγει και η ηχομπαρα ή αυτο γινεται μονο αν συνδεθει με hdmi arc ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, korlitis είπε

Ενδιαφερομαι να αγορασω μια ηχομπαρα και επειδη θελω να την βαλω στο σαλονι οπου βρισκεται και ο αποκωδικοποιητης της κοσμοτε θα ηθελα να μαθω αν συνδεσω την ηχομπαρα με οπτικη ινα στην τηλεοραση αν θα εχω θεμα ή αν θα πρεπει να συνδεθει και η ηχομπαρα καπως και με τον αποκωδικοποιητη.Επισης οταν ανοιγει η τηλεοραση θα ανοιγει και η ηχομπαρα ή αυτο γινεται μονο αν συνδεθει με hdmi arc ?

αναλογως την ηχομπαρα, καποιες σου δινουν 1 ή περισσοτερες hdmi IN θυρες και μπορεις να συνδεσεις εκει την εξτρα συσκευη σου και με hdmi OUT θυρα συνδεεσαι στην τηλεοραση μετα. Το να ανοιγοκλεινει η ηχομπαρα μαζι με την τηλεοραση δεν ειναι "δουλεια" του ΑRC αλλά του hdmi CEC.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα, για να μην ανοίγω νέο θεμα μιας και η συγκεκριμένη ηχόμπαρα έχει ξανααναφερθεί. έχω τη συγκεκριμένη tv, Sony KD55XH9077. 

το budget μου ειναι γυρω στα 400-500ε, αξίζει η Sony HT-S40R  ή υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτα τα χρήματα; κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη μιας και δεν εχω ιδέα απο ηχόμπαρες, home cinema κλπ. Ευχαριστώ!

edit: Αξίζει να φτάσει κάποιος στα 650ε για την Samsung Q700A or Q800A με τα πίσω ηχεία (SWA-9500S); 

Υ.Γ. η Q700A φαίνεται οτι βγαίνει κ 90ε λιγότερο αλλα παράδοση σε 30 μέρες..

Επεξ/σία από jimakos9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...