Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Άστο τότε. Σπασμένα είναι.

Αν θέλεις φθηνή άδεια για 10, πάρε μια από ebay με λίγα ευρώ.

Δεν περνανε οι σπασμενες; Αφου ξεσπασε ισως μεινει ετσι. Και ειναι πολλα χρονια ετσι

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

609461593_.jpg.d51c1fac1e038cb0ed816dd905211b12.jpg

Από τη στιγμή που έχει το μπλε ορθογώνιο "γνήσιο αντίγραφο" όλα καλά. 

Πηγαίνεις στην διεύθυνση:  https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 . 

Επίλεξε το Λήψη εργαλείου. 

Επιλέγεις Εκτέλεση.

Στη σελίδα Όροι άδειας, επιλέγεις Αποδοχή.

Στη σελίδα "Τι θέλετε να κάνετε;" επιλέξτε Αναβάθμιση αυτού του υπολογιστή τώρα και κατόπιν επιλέξτε Επόμενο.

Ξεκινάει το κατέβασμα των win 10 και η Αναβάθμιση του υπολογιστή σου. 

Στην καρτέλα "Επιλέξτε τι θα κρατήσετε" αν θέλεις κρατάς αρχεία και προγράμματα.

Μετά από αρκετή ώρα. πολλές επανεκκινήσεις και ρυθμίσεις έχεις τα win 10 στον υπολογιστή σου νόμιμα. 

Καλορίζικα.

Υ.Γ.: Συμβουλή μου, κατέβασε ξανά τα win10. Πέρασε τα σε ένα usb stick ή σε ένα dvd επιλέγοντας δημιουργία μέσου εγκατάστασης. Χρησιμοποιώντας το usb stick ή το dvd κάνε καθαρή εγκατάσταση (clean install) για να είσαι σίγουρος.

Υ.Γ. 2: Το έχω κάνει πολλές (μα πάρα πολλές) φορές και με γνήσια win7 αλλά και από το θείο.

Επεξ/σία από afm
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, afm είπε

Μετά από αρκετή ώρα. πολλές επανεκκινήσεις και ρυθμίσεις έχεις τα win 10 στον υπολογιστή σου νόμιμα

Το βλέπω/ ακούω από πολλούς. Πολύ ώρα είναι 10 λεπτά και 2 επανεκκινήσεις;... Στα Windows 11 με τρέλανε στις επανεκκινήσεις και το Num lock στο πληκτρολόγιο έγινε φωτορυθμικό.

8 λεπτά πριν, afm είπε

Υ.Γ. 2: Το έχω κάνει πολλές (μα πάρα πολλές) φορές και με γνήσια win7 αλλά και από το θείο.

Το δοκίμασα και εγώ δύο φορές και ήταν εντάξη τα 10άρια, όμως σε επόμενο format/ εγκατάσταση από USB χάθηκε η ενεργοποίηση.

Δημοσ.
Στις 1/10/2021 στις 12:29 ΜΜ, Τέρης Α. είπε

Το βλέπω/ ακούω από πολλούς. Πολύ ώρα είναι 10 λεπτά και 2 επανεκκινήσεις;...

Το τελευταίο μηχάνημα που αναβάθμισα σήμερα (z87, Pentium g3258, 8gb ram, ssd Samsung 256gb ενεργοποιημένο με το loader v3.5 από το θείο), έκανε 35 λεπτά και 4 επανεκκινήσεις (σε πενηντάρα γραμμή wind). Κάποια άλλα με c2d περνάνε την ώρα. Ειδικά αν η σύνδεση του internet είναι αργή τότε άστα να πάνε.

Στις 1/10/2021 στις 12:29 ΜΜ, Τέρης Α. είπε

Το δοκίμασα και εγώ δύο φορές και ήταν εντάξει τα 10άρια, όμως σε επόμενο format/ εγκατάσταση από USB χάθηκε η ενεργοποίηση.

Όταν αναβαθμίζω από win7 σε win10 (ειδικά αν είναι από το θείο) πάντα (μα πάντα) ξαναπερνώ τα win10 με format και καθαρή εγκατάσταση για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα περάσει τίποτα. Ποτέ, μα ποτέ, δεν χάθηκε η ενεργοποίηση (αφού ενεργοποιείται ψηφιακά η άδεια για το συγκεκριμένο υλικό).

Και πάντα υπάρχει η λύση του ebay 2-3 ευρώ ή τα κλειδάδικα στο internet με λίγο παραπάνω. Αλλά αφού γίνεται και τσάμπα ...

Υ.Γ.: Παρακαλώ τους διαχειριστές αν κάτι από τα παραπάνω παραβαίνουν τους κανόνες του forum να το διορθώσουν ή διαγράψουν.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, afm είπε

Το τελευταίο μηχάνημα που αναβάθμισα σήμερα (z87, Pentium g3258, 8gb ram, ssd Samsung 256gb ενεργοποιημένο με το loader v3.5 από το θείο), έκανε 35 λεπτά και 4 επανεκκινήσεις (σε πενηντάρα γραμμή wind). Κάποια άλλα με c2d περνάνε την ώρα. Ειδικά αν η σύνδεση του internet είναι αργή τότε άστα να πάνε.

Ναι, σωστά! Εγώ έκανα λάθος. Η εγκατάσταση γίνεται όπως ανέφερα. Η αναβάθμιση (2 φορές δοκίμασα) έγινε όπως αναφέρατε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...