Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Για πιο μαζεμένα.
ilos Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Μιας και με πρόλαβες, ας βάλω τα 2 fights που έπαιξα σήμερα.🤣 Αν και δεν ήξερα τι να περιμένω από attacks βγαίνουν σχετικά normal δεν είναι και τόσο overtuned όπως πχ το να βγάλεις solo Fatalis στο World.
ilos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Με αυτά και με αυτά (Diablo 4) ξεχάσαμε ότι μπήκε Πέμπτη το bonus Title Update 6 με τον Primordial Malzeno. Βέβαια είναι χειρότερα overtuned και από risen Valstax και Shagaru Magala που έκανα 1-2 hunts - have fun.🤣 1
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου προσφορά στο xbox store στα 15€ και τα 2 base game+dlc https://www.microsoft.com/store/productId/9PJN16LJZ41M όχι η πιο φτηνή που έχει υπάρξει, αλλά κάτι. Στα κλειδάδικά βγαίνει πιο φτηνά και είναι για steam.
ilos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε προσφορά στο xbox store στα 15€ και τα 2 base game+dlc https://www.microsoft.com/store/productId/9PJN16LJZ41M όχι η πιο φτηνή που έχει υπάρξει, αλλά κάτι. Στα κλειδάδικά βγαίνει πιο φτηνά και είναι για steam. Σε 2 βδομάδες βγαίνει το wilds και το rise ήδη είχε θέμα με την playerbase γιατί ο περισσότερος κόσμος συνέχιζε να παίζει world. Προλαβαίνεις βέβαια να το "ολοκληρώσεις" σαν main story σε αυτό το διάστημα. Αλλά το endgame του με τα anomalies είναι υπερ-grindy και σε αναγκάζουν να παίζεις και solo οι carters, εγώ πχ μέχρι 180 level άντεξα.
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, ilos είπε Σε 2 βδομάδες βγαίνει το wilds και το rise ήδη είχε θέμα με την playerbase γιατί ο περισσότερος κόσμος συνέχιζε να παίζει world. Προλαβαίνεις βέβαια να το "ολοκληρώσεις" σαν main story σε αυτό το διάστημα. Αλλά το endgame του με τα anomalies είναι υπερ-grindy και σε αναγκάζουν να παίζεις και solo οι carters, εγώ πχ μέχρι 180 level άντεξα. λέμε μωρέ αν κάποιος δε θέλει να παίξει το νέο παιχνίδι ακόμα ή μέχρι να βγει να λιώσει αυτό. Εμένα το rise δεν μου είχε αρέσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα