Προς το περιεχόμενο

Monster Hunter Rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, seithan είπε

Μην ακούτε τον Ιλο, έχει γράψει πάνω απο 10κ ώρες σε fighting games και είναι κ modest. 😂

Δε παίζω fighting games ρε συ μόνο για χαβαλέ και είμαι μετριάτζα.

Εκτός αν εννοείς fighting το chivalry και το pvp στα soulsborne που δεν είναι.😁

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-49% έκπτωση, το τσέπωσα 7,80€ .

Στις 14/5/2022 στις 8:11 ΠΜ, xtrmsnpr είπε

Σκέφτομαι να το πάρω τώρα στα 17κατι € ή να περιμένω τον άλλον μήνα που βγαίνει expansion μήπως τρέξει κάνα promo και παίξει πιο κάτω.

Πόσο σοφός πχια είμαι

----

ένα μικρό βίντεο

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

Ψήθηκα να το πάρω και στο pc αφού σε σχέση με το switch θα είναι καλύτερο από θέμα γραφικά framerate κτλπ.

Νομίζω στην τιμή που παίζει κοντά στα 20 euro για το βασικό παιχνίδι είναι μια χαρά 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, SPANK είπε

Ψήθηκα να το πάρω και στο pc αφού σε σχέση με το switch θα είναι καλύτερο από θέμα γραφικά framerate κτλπ.

Νομίζω στην τιμή που παίζει κοντά στα 20 euro για το βασικό παιχνίδι είναι μια χαρά 

Τη καλύτερη εποχή το πήρες, λίγο πριν το Sunbreak. Rush μέχρι Narwa allmother και μετά ready 4 G-Rank.😁

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/6/2022 στις 7:46 ΜΜ, ilos είπε

Τη καλύτερη εποχή το πήρες, λίγο πριν το Sunbreak. Rush μέχρι Narwa allmother και μετά ready 4 G-Rank.😁

Αρκεί αυτό? Έκανα χτες Narwa allmother και σκεφτόμουν αν αξίζει να "ζοριστώ" μέχρι HR 100.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bad_freddy είπε

Αρκεί αυτό? Έκανα χτες Narwa allmother και σκεφτόμουν αν αξίζει να "ζοριστώ" μέχρι HR 100.

Αν το κάνεις μόνο για gear, ναι αρκεί αυτό το quest, γιατί ότι έχεις πάνω σου αυτή τη στιγμή θα γίνει obsolete λόγω G-rank με το που βγει το sunbreak. Αν τώρα παίζεις για fun για τα challenges ή τις layered armor, τα pose sets και τα stickers why not. Εγώ που το είχα παρατήσει έκανα τα τελευταία events που μου είχαν μείνει για αυτό το λόγο και για "ζέσταμα".

Τα μόνα που θα είναι χρήσιμα από πλευράς gear θα είναι τα decorations και ίσως και τα talismans, αν αποφασίσουν να τα κρατήσουν ως έχει και δε βάλουν καινούρια melding pots.

Α επίσης μη πουλήσεις τα high rank όπλα, γιατί τα ίδια θα συνεχίσουν στα αντίστοιχα g-rank. Οι armors θα είναι όλες για πέταμα, οπότε σταμάτα να χαλάς materials εκεί.

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Και κάτι άλλο που συνέβη στη πορεία του Title Update 1 και χρειάζεται προσοχή στην έκδοση για PC. Υπάρχει κόσμος που χρησιμοποιεί editors για τα anomaly investigations. Αν παίζετε online με randoms θα σας τα πασάρουν και σε εσάς χωρίς να το καταλάβετε πολλές φορές. Οπότε σκανάρετε την λίστα με τα investigations σας για παράτυπα quests. ένας καλός οδηγός να αναγνωρίσετε αυτά που δεν είναι εξώφθαλμα, είναι αυτός.

https://steamcommunity.com/app/1446780/eventcomments/6296618058087914296

• Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...