ilos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Σε 3 μέρες κυκλοφορεί... Φυσικά πουθενά physical copies. Υποθέτω θα γίνει όπως και με το world που κυκλοφόρησαν μετά από ένα μήνα. Οπότε σε αναγκάζουν ή να σκάσεις 60ρι στον Gaben (δεν υπάρχει κάπου αλλού εκτός steam) ή να το πάρεις από κλειδάδικο... Και 60 ευρώ για στεγνό switch port είναι πολλά tbh. Ας όψεται που κάποιοι είμαστε αρρωστάκια. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, ilos είπε Ας όψεται που κάποιοι είμαστε αρρωστάκια. Ωραία, περιμένω impressions τότε.
ilos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ωραία, περιμένω impressions τότε. Ποια impressions, έχω παίξει όλο το game σχεδόν στον emulator με 20-25 fps. Το demo τρέχει 120+ max settings 1440p. Οπότε μάλλον θα είναι καλύτερα. 😁
ilos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Το παιχνίδι ξεκλειδώνει σε 2-3 ώρες. Λογικά θα στριμάρω λίγο (link είναι στην sig), για όποιον δε το είχε δει καθόλου στο switch ή θέλει να πάρει μια ιδέα πως τρέχει στα pc. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, ilos είπε Το παιχνίδι ξεκλειδώνει σε 2-3 ώρες. Λογικά θα στριμάρω λίγο (link είναι στην sig), για όποιον δε το είχε δει καθόλου στο switch ή θέλει να πάρει μια ιδέα πως τρέχει στα pc. Μπύρες κερνάς? 1
ilos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Μπύρες κερνάς? Εξαρτάται το steam time (TM). Αν ξεκλειδώσει σε 20 λεπτά ναι. Αν πάει κατά τις 12 με βλέπω με χαμομήλια και για ύπνο.😁 Τελικά πάει για μπύρες.😁 1
ilos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Παρόλο που γενικά το game είναι πιο φτωχό τόσο τεχνικά όσο και σαν συνολικό content/colaborations/events σε σχέση με το world, δεν υπάρχει αυτό που κάναν με τον Akuma.😁 Αν δε το γνωρίζετε, αν κάνετε equip sword and shield με αυτό το layered, έχετε εντελώς διαφορετικά animations/moveset.
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Κάνας Hunter να μας πει την εμπειρία του με το παιχνίδι? Πώς είναι από δυσκολία? Πώς το νιώθει σε σχέση με το world? Σκέφτομαι να το πάρω τώρα στα 17κατι € ή να περιμένω τον άλλον μήνα που βγαίνει expansion μήπως τρέξει κάνα promo και παίξει πιο κάτω. Το world ήταν το πρώτο και μοναδικό της σειράς που έχω παίξει και μου είχε αρέσει πολύ, παρόλο που ήταν ένα χάος. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από xtrmsnpr
ilos Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Κάνας Hunter να μας πει την εμπειρία του με το παιχνίδι? Πώς είναι από δυσκολία? Πώς το νιώθει σε σχέση με το world? Σκέφτομαι να το πάρω τώρα στα 17κατι € ή να περιμένω τον άλλον μήνα που βγαίνει expansion μήπως τρέξει κάνα promo και παίξει πιο κάτω. Το world ήταν το πρώτο και μοναδικό της σειράς που έχω παίξει και μου είχε αρέσει πολύ, παρόλο που ήταν ένα χάος. Δε θα πω ψέμματα, όπως έχω γράψει στο παρελθόν είναι πιο "έμπειρο" από το world με την έννοια ότι δε μπορείς να παίξεις rocksteady/temporal mantle και spam και να κάνεις facetank πράγματα. Δηλαδή αν στο world έπρεπε να μάθεις 1 φορά attack patterns και positioning εδώ πρέπει 10, για να έχεις χαλαρά hunts και όχι cart feast και restock camp travels με μισάωρα hunts. Τα άλλα αρνητικά είναι ο φτωχός τεχνικός τομέας και οι λίγες επιλογές στο matchmaking (λόγω switch), όπως και το συνολικό content (ειδικά αν βάλουμε και το iceborn στην εξίσωση) σε σχέση με το world. Το μεγαλύτερο θετικό στο game είναι το flow στις μάχες αν αρχίσεις να το κάνεις master. Δεν έχεις το πρόβλημα του iceborn που κάθε 2-3 λεπτά πρέπει να σταματάς και να κάνεις clutchclaw wound αν δεν έχεις κάποιον στο party dedicated για αυτή τη δουλειά πχ με hammer για να είναι efficient η όλη φάση. Άλλα αρνητικά για μένα είναι τα rampages που κουράζουν αν πεις να τα φαρμάρεις, τα 2 τελευταία super mario bosses που τα σιχαίνομαι σαν λογική και δε τα παίζω, και από ένα σημείο και μετά είναι κουραστικό/βαρετό κάθε φορά να ακολουθείς την "route" για τα permabuffs στα maps. Εντάξει κάποια ez quests μπορείς να πας ντουγρού, αλλά για το endgame δε θες να ρισκάρεις 1 shots. Η συνολική άποψή μου είναι ότι είναι μόνο για MH veterans (προσοχή των παλιότερων όχι του world). Και σίγουρα δεν αξίζει να είναι ακριβότερο ακόμα και από το world στο steam. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από ilos
bad_freddy Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, ilos είπε Δε θα πω ψέμματα, όπως έχω γράψει στο παρελθόν είναι πιο "έμπειρο" από το world με την έννοια ότι δε μπορείς να παίξεις rocksteady/temporal mantle και spam και να κάνεις facetank πράγματα. Δηλαδή αν στο world έπρεπε να μάθεις 1 φορά attack patterns και positioning εδώ πρέπει 10, για να έχεις χαλαρά hunts και όχι cart feast και restock camp travels με μισάωρα hunts. Τα άλλα αρνητικά είναι ο φτωχός τεχνικός τομέας και οι λίγες επιλογές στο matchmaking (λόγω switch), όπως και το συνολικό content (ειδικά αν βάλουμε και το iceborn στην εξίσωση) σε σχέση με το world. Το μεγαλύτερο θετικό στο game είναι το flow στις μάχες αν αρχίσεις να το κάνεις master. Δεν έχεις το πρόβλημα του iceborn που κάθε 2-3 λεπτά πρέπει να σταματάς και να κάνεις clutchclaw wound αν δεν έχεις κάποιον στο party dedicated για αυτή τη δουλειά πχ με hammer για να είναι efficient η όλη φάση. Άλλα αρνητικά για μένα είναι τα rampages που κουράζουν αν πεις να τα φαρμάρεις, τα 2 τελευταία super mario bosses που τα σιχαίνομαι σαν λογική και δε τα παίζω, και από ένα σημείο και μετά είναι κουραστικό/βαρετό κάθε φορά να ακολουθείς την "route" για τα permabuffs στα maps. Εντάξει κάποια ez quests μπορείς να πας ντουγρού, αλλά για το endgame δε θες να ρισκάρεις 1 shots. Η συνολική άποψή μου είναι ότι είναι μόνο για MH veterans (προσοχή των παλιότερων όχι του world). Και σίγουρα δεν αξίζει να είναι ακριβότερο ακόμα και από το world στο steam. Να ρωτήσω κι εγω, έπαιξα το Rise σαν πρώτο μου ΜΗ εντελώς casually κάνοντας ολο το solo content, πολύ multi low rank και λιγάκι HR. Μου άρεσε πολύ σαν παιχνίδι αλλά το skill όριο μου είναι μέχρι εκεί θεωρώ. Συνεπώς ήθελα να ρωτήσω για το Sunbreak αν προσφέρει επιπλέον solo/low rank content ή είναι μόνο για για veterans με G rank περιεχόμενο που διαβάζω, οπότε να μην το κοιτάξω καν?
ilos Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Να ρωτήσω κι εγω, έπαιξα το Rise σαν πρώτο μου ΜΗ εντελώς casually κάνοντας ολο το solo content, πολύ multi low rank και λιγάκι HR. Μου άρεσε πολύ σαν παιχνίδι αλλά το skill όριο μου είναι μέχρι εκεί θεωρώ. Συνεπώς ήθελα να ρωτήσω για το Sunbreak αν προσφέρει επιπλέον solo/low rank content ή είναι μόνο για για veterans με G rank περιεχόμενο που διαβάζω, οπότε να μην το κοιτάξω καν? Δυστυχώς δε θα μπορείς να παίξεις καν το sunbreak αν δε τελειώσεις πρώτα όλα τα 7ρια story quests στο high rank (Narwa allmother κλπ). Ουσιαστικά το sunbreak θα σε πάει G-rank/master rank όπως το iceborn στο world. Δε χρειάζεται τρομερό skill πάντως, μη κοιτάζεις πχ το παραπάνω vid που έβαλα και δε τρώω hit.😁 Γενικά δε tryhardάρω και παίζω αρκετά άτσαλα. Average player είμαι σε γενικές γραμμές και δε μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα κάπου υπερβολικά, Δεν είναι Malenia στο Elden Ring φάση. Δεν είναι καν solo Fatalis στο world. Είναι αρκετά πιο εύκολο, μόλις αρχίζεις να απομνημονεύεις τα attack patterns για το κάθε monster. Εντάξει κάποια συγκεκριμένα attacks είναι bs εντελώς (i am looking at you apex Diablos)😁. PS αν έχεις θέμα με το να ολοκληρώσεις κάποια high rank, μπορώ να σε βοηθήσω. Σου στέλνω με pm το steamid μου αν ενδιαφέρεσαι να με κάνεις add. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από ilos
bad_freddy Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 17 ώρες πριν, ilos είπε Δυστυχώς δε θα μπορείς να παίξεις καν το sunbreak αν δε τελειώσεις πρώτα όλα τα 7ρια story quests στο high rank (Narwa allmother κλπ). Ουσιαστικά το sunbreak θα σε πάει G-rank/master rank όπως το iceborn στο world. Δε χρειάζεται τρομερό skill πάντως, μη κοιτάζεις πχ το παραπάνω vid που έβαλα και δε τρώω hit.😁 Γενικά δε tryhardάρω και παίζω αρκετά άτσαλα. Average player είμαι σε γενικές γραμμές και δε μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα κάπου υπερβολικά, Δεν είναι Malenia στο Elden Ring φάση. Δεν είναι καν solo Fatalis στο world. Είναι αρκετά πιο εύκολο, μόλις αρχίζεις να απομνημονεύεις τα attack patterns για το κάθε monster. Εντάξει κάποια συγκεκριμένα attacks είναι bs εντελώς (i am looking at you apex Diablos)😁. PS αν έχεις θέμα με το να ολοκληρώσεις κάποια high rank, μπορώ να σε βοηθήσω. Σου στέλνω με pm το steamid μου αν ενδιαφέρεσαι να με κάνεις add. Μέχρι τώρα δεν εχω δυσκολευτεί κι εγω είναι η αλήθεια, αν και δεν εχω δοκιμάσει πάνω απο HR5, ίσως φταίει οτι πορώθηκα τόσο αρχικά που του έριξα κοντά 50 ώρες σε ενα 10ήμερο (για μένα είναι ρεκόρ) και εχω καεί οπότε κάνω ενα διάλειμμα προς το παρόν. Απλά διάβαζα για τι crafting, skills και γενικά πόσο ζόρικο γίνεται το game στα επόμενα HR και λεω άστο πλάκα είχε αλλά δεν είμαστε για παραπάνω και είχα την απορία αν το Sunbreak θα πρόσθετε κι άλλο casual content που τόσο μου αρέσει. PS. Σε έκανα add στο Steam αν και το game το εχω στο Switch (απλά το θέμα εδω είναι πιο ενεργό) για tips κλπ. για το παιχνίδι.
ilos Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, bad_freddy είπε Μέχρι τώρα δεν εχω δυσκολευτεί κι εγω είναι η αλήθεια, αν και δεν εχω δοκιμάσει πάνω απο HR5, ίσως φταίει οτι πορώθηκα τόσο αρχικά που του έριξα κοντά 50 ώρες σε ενα 10ήμερο (για μένα είναι ρεκόρ) και εχω καεί οπότε κάνω ενα διάλειμμα προς το παρόν. Απλά διάβαζα για τι crafting, skills και γενικά πόσο ζόρικο γίνεται το game στα επόμενα HR και λεω άστο πλάκα είχε αλλά δεν είμαστε για παραπάνω και είχα την απορία αν το Sunbreak θα πρόσθετε κι άλλο casual content που τόσο μου αρέσει. PS. Σε έκανα add στο Steam αν και το game το εχω στο Switch (απλά το θέμα εδω είναι πιο ενεργό) για tips κλπ. για το παιχνίδι. Δεν έχω switch καρδιά μου.😁 Τέσπα σε κάνω add, αν το πάρεις ποτέ για pc τα ξαναλέμε. Αν είναι εδώ πιο ενεργό το θέμα από ότι για switch, Houston we have a problem.
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Στις 14/5/2022 στις 3:51 ΜΜ, ilos είπε Δε θα πω ψέμματα, όπως έχω γράψει στο παρελθόν είναι πιο "έμπειρο" από το world με την έννοια ότι δε μπορείς να παίξεις rocksteady/temporal mantle και spam και να κάνεις facetank πράγματα. Δηλαδή αν στο world έπρεπε να μάθεις 1 φορά attack patterns και positioning εδώ πρέπει 10, για να έχεις χαλαρά hunts και όχι cart feast και restock camp travels με μισάωρα hunts. Τα άλλα αρνητικά είναι ο φτωχός τεχνικός τομέας και οι λίγες επιλογές στο matchmaking (λόγω switch), όπως και το συνολικό content (ειδικά αν βάλουμε και το iceborn στην εξίσωση) σε σχέση με το world. Το μεγαλύτερο θετικό στο game είναι το flow στις μάχες αν αρχίσεις να το κάνεις master. Δεν έχεις το πρόβλημα του iceborn που κάθε 2-3 λεπτά πρέπει να σταματάς και να κάνεις clutchclaw wound αν δεν έχεις κάποιον στο party dedicated για αυτή τη δουλειά πχ με hammer για να είναι efficient η όλη φάση. Άλλα αρνητικά για μένα είναι τα rampages που κουράζουν αν πεις να τα φαρμάρεις, τα 2 τελευταία super mario bosses που τα σιχαίνομαι σαν λογική και δε τα παίζω, και από ένα σημείο και μετά είναι κουραστικό/βαρετό κάθε φορά να ακολουθείς την "route" για τα permabuffs στα maps. Εντάξει κάποια ez quests μπορείς να πας ντουγρού, αλλά για το endgame δε θες να ρισκάρεις 1 shots. Η συνολική άποψή μου είναι ότι είναι μόνο για MH veterans (προσοχή των παλιότερων όχι του world). Και σίγουρα δεν αξίζει να είναι ακριβότερο ακόμα και από το world στο steam. Ωραία ευχαριστώ! Θα το πάρω με την πρώτη ευκαιρία. (το iceborn δεν το έχω πάρει, έχω μείνει στο vanila γιατί η παρέα δε τράβηξε με το παιχνίδι αυτό) ------------ κατατοπιστικό βίντεο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα