Προς το περιεχόμενο

Monster Hunter Rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το 2ο παιχνίδι της σειράς που έρχεται στο PC (Steam), θα βγει στις 12 Ιανουαρίου 2022! :D
Σύμφωνα με την Capcom, η έκδοση του Steam
θα έχει:

"and more!" που θα δούμε τι είναι. :P

Για όσους δεν έχουν δει το Rise καθόλου, εκτός από τα palicos, έχουμε και palamutes (doggos), νέο gameplay με wirebugs , wyvern riding , Rampage (new mission type).
Σημείωση ότι τα βίντεο που έβαλα είναι από όταν είχαν πρωτοβγεί, οπότε αν υπάρχουν αλλαγές από τότε, μάλλον θα τις έχουμε κατευθείαν (?) στο Steam version.

Demo στις 13 Οκτωβρίου! (πέφτει Τετάρτη) :D

Θα μου κολλήσει πάλι το dango song στο κεφάλι που άκουγα από streams. :P

• Like 3
Δημοσ.

Και το ερώτημα παραμένει μπορεί να το τερματίσει κάποιος σε 9 μέρες.😁

488001_zF2sR5HkMi_5csjzp39xj461.png

Το demo θα το κάψω btw (είχα τελειώσει το vanilla content στον emu).

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Virus200 είπε

Ελπίζω να είναι στα πλαίσια του world για να το τιμήσουμε και εμείς οι πιο noob friendly γιατί σε βλέπω @ilos   να παλεύεις μονος σου 🤣🤣

Είναι λίγο πιο έμπειρο game από το world. Αλλά πρέπει να είσαι και λίγο ανώμαλος να το παίξεις @ launch  στον emu με αυτό το performance που το έπαιξα εγώ. Και μιας και λέμε για world, you learn new things everyday. Χτεσινό.😁

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πακέτο για switch game owners. Είναι που είναι υποδεέστερο σαν game από το world στον τεχνικό τομέα και στο endgame, δε μπορείς να κάνεις και carry το progress σου και να το παίξεις σαν άνθρωπος στο pc - easy skip. Και το cross play θα ήταν μεγάλη υπόθεση για το switch γιατί έχει πέσει αρκετά ή playerbase - ελάχιστοι συνεχίζουν να φαρμάρουν για talismans ακόμα...

Αν και μένα το μεγαλύτερο μου παράπονο είναι το αδιάφορο rampage και το nerf που φάγανε κάποια όπλα στο moveset σε σχέση με το iceborn (hammer γκουχ γκουχ). Το μεγαλύτερο ατού είναι που δεν χαλάς το flow της μάχης για να κάνεις clutch claw κάθε τρεις και λίγο όπως στο iceborn.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Σε σχέση με του Switch. :P

Ίδια με του Switch είναι μερικά textures, απλά φαίνεται πολύ χαλια το high res διπλα στο low. Καλά και στο MHW τα ίδια είναι ακόμα και με το HD texture pack. Θα το τιμούσα αλλα φαίνεται σαν downgrade του MHW οποτε δεν νομίζω.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ίδια με του Switch είναι μερικά textures, απλά φαίνεται πολύ χαλια το high res διπλα στο low. Καλά και στο MHW τα ίδια είναι ακόμα και με το HD texture pack. Θα το τιμούσα αλλα φαίνεται σαν downgrade του MHW οποτε δεν νομίζω.

Έχουν μια διαφορά τα HD στο MHW που φαίνεται κοντά, αλλά ναι απλό upscale στα textures είναι και όταν το τέρας είναι σε κίνηση ή μακριά δε βλέπεις καθόλου σχεδόν διαφορά. Αν ένα τέρας έχει όμως αρκετή λεπτομέρεια πάνω του όπως ο Nergigante το βλέπεις αρκετά πιο sharp με τα HD. Ζω για την στιγμή που θα έχουν κανονικούς modders και θα βγάζουν κυριλέ texture packs και όχι απλά upres.

Αν δεν είσαι καμμένος με τα MH και δε σου άρεσε το MHW, δε θα δοκίμαζα καν το rise. Έχει χάσει κάποια mainsteam στοιχεία σε σχέση με το world που το κάνει πιο αγγαρεία ειδικά στην αρχή που δεν έχεις talisman και χρειάζεται να μαζεύεις permabuffs κλπ ελπίζοντας να μην πας 1 shot από Magnamalo.😁

Αλλά και αν σου άρεσε το world σαν service, το rise είναι αρκετά υποδεέστερο σαν content και endgame. Από την άλλη έχω την υποψία επειδή είναι τόσο niche για τους περισσότερους θα έχουμε πιο tight playerbase και θα έχουμε καλύτερο επίπεδο παιχτών.

Δε θα το βοηθήσει επίσης που το καθυστέρησαν και θα βγει 9 μέρες μόνο πριν το elden ring.

Αύριο θα στριμάρω non stop το demo αν έχεις όρεξη drop in.😁

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ilos είπε

Έχουν μια διαφορά τα HD στο MHW που φαίνεται κοντά, αλλά ναι απλό upscale στα textures είναι και όταν το τέρας είναι σε κίνηση ή μακριά δε βλέπεις καθόλου σχεδόν διαφορά. Αν ένα τέρας έχει όμως αρκετή λεπτομέρεια πάνω του όπως ο Nergigante το βλέπεις αρκετά πιο sharp με τα HD. Ζω για την στιγμή που θα έχουν κανονικούς modders και θα βγάζουν κυριλέ texture packs και όχι απλά upres.

Αν δεν είσαι καμμένος με τα MH και δε σου άρεσε το MHW, δε θα δοκίμαζα καν το rise. Έχει χάσει κάποια mainsteam στοιχεία σε σχέση με το world που το κάνει πιο αγγαρεία ειδικά στην αρχή που δεν έχεις talisman και χρειάζεται να μαζεύεις permabuffs κλπ ελπίζοντας να μην πας 1 shot από Magnamalo.😁

Έχουν διαφορα φυσικά, απλά κάποια textures είναι λες και τα ξεχάσανε. Παρόλα αυτά δεν πρόσεξα low res σε armors, σίγουρα είδα σε npcs. Μονο το MHW έχω παίξει και τώρα έλεγα να ξεκινήσω το expansion. ’μα είναι καλο ίσος το δοκιμάσω μετά.

Όσο για αγγαρεία που λες υπάρχει το Defender set για οποιους δεν θέλουν να get gud. Το armor δεν το φόρεσα ποτε αλλα έφτιαξα ένα long sword μιας και τα καλά ανοίγουν πολύ μετά στο game και αυτό μονο για ένα monster που μου την έλεγε. :D

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Έχουν διαφορα φυσικά, απλά κάποια textures είναι λες και τα ξεχάσανε. Παρόλα αυτά δεν πρόσεξα low res σε armors, σίγουρα είδα σε npcs. Μονο το MHW έχω παίξει και τώρα έλεγα να ξεκινήσω το expansion. ’μα είναι καλο ίσος το δοκιμάσω μετά.

Όσο για αγγαρεία που λες υπάρχει το Defender set για οποιους δεν θέλουν να get gud. Το armor δεν το φόρεσα ποτε αλλα έφτιαξα ένα long sword μιας και τα καλά ανοίγουν πολύ μετά στο game και αυτό μονο για ένα monster που μου την έλεγε. :D

Well αν χρειάζεσαι boost για world/iceborn pm me στο steam κοντά 999 MR έφτασα όσο έκανα derust τις τελευταίες μέρες για το rise demo.😁

Εκτός αν το έχεις στο ps οπού έχω το game (λόγω ps+ collection) αλλά όχι char.😁

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Yep, σε εμένα crashάρει οn startup και δεν πιάνει το να κλείσεις / exclude από antivirus, οπότε περιμένω.

Weird σε όσους είχαν το ίδιο πρόβλημα δούλεψε το exclusion από defender.

Όσο αφορά το game είναι πανάλαφρο μη περιμένετe τρελά πράγματα από τη μεταφορά από το switch. Πχ για 1440p72 max settings σταθερά κάνει usage 40-50% της 1080, πολύ πιο ελαφρύ από world που πρέπει να ρίξεις settings και πάλι έχεις drops. Από εκεί και πέρα είναι έμπειρο demo (έχει για όλο το skill gap γούστα). έπαιξα σήμερα μαζί με ένα φίλο που δεν είχε ιδέα από MH και έπαιζε και με πληκτρολόγιο και βγάλαμε τα 2 πρώτα quest. Προφανώς 15 λεπτά Magnamallo μόνο με το demo starting gear  χωρίς καν food buff, respekt σε όποιον το προσπαθεί solo.😁 Προσπάθησα μαζί με έναν άλλον veteran από MHW και pubs και δε το έβγαλα ακόμα αν και φτάσαμε κοντά. Time is the enemy.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
14 ώρες πριν, ilos είπε

Weird σε όσους είχαν το ίδιο πρόβλημα δούλεψε το exclusion από defender.

Σου έχει κολλήσει ότι έχω defender, έτσι; :P Χωρίς να έχω πει τίποτα ότι έχω.

Anyways, στο δικό μου ήθελε ένα βήμα παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...