koostaas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους! (Αρχικά ξέρω ότι δεν είναι φοβερό το budget για προτζέκτορα αλλά θεωρώ ότι παρ'όλα αυτά θα υπάρχουν αξιόλογες επιλογές.) Ενδιαφέρομαι να αγοράσω προτζέκτορα γύρω στο 200αρι αλλά δεν έχω γνώση στο θέμα οπότε θέλω βοήθεια. Έχω ακούσει γενικά για προτζέκτορες όπως ο blitzwolf vp6 ή ο xiaomi wanbo t2max ή ακόμα και για τον vivibright f40 και τον f40up. Θα μπορούσε κάποιος με εμπειρία στο θέμα να μου πει ποιος είναι ο καλύτερος προτζέκτορας στην αγορά στα περίπου 200 (μεταχειρισμένος ή καινούριος, δεν με πειράζει, ακόμα και κάποιος παλιός sony που πλέον έχει πέσει η τιμή του π.χ ο EW 255 αν δεν κάνω λάθος), ο οποίος να μπορεί να συνδεθεί και με hdmi στο pc για παιχνίδια, ταινίες και τέτοια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Αν βρεις epson 5300 παρτον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα